Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inlocuire ceasuri de bord vitara

Vizitator IULIAN_

Postări Recomandate

Re: inlocuire ceasuri de bord vitara

asta e varianta simpla, dar la cutie cablul nu are alt raport?

Alt raport la cablu sigur nu ai (poate la cutia de viteze) ... da bordul tau jos , mergi la dezmembrari si fa-i o comparatie cu cel in KM , la mufe si cablu de km ...oricum merge sigur .. :h5

Numai bine ...

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Daca vrei sa arate ca un bord de masina de fitze am gasit pe un site de vanzare ceasuri cu plasma pt vitara special, noi cu garantie la pret de 109 euro. Pe mine m-au dat gata, si vreau cat de curand sa-mi comand un set. Partea mai proasta e ca tre sa achiti un avans de 100 lei, dar stii cum se zice nu poti face omleta fara sa spargi oua :P . Daca esti interesat si ai internet tasteaza in google "ceasuri plasma vitara" si primul site care iti apare este cel de care iti vorbeam. Te poti orienta si dupa pret oricum. Sper ca nu incalc regulile site-ului scriind toate astea :grin: , eu oricum sunt hotarat sa-mi iau, si zic ca Vitara este o masinutza care merita.

Mult succes!

Link spre comentariu

il desfaci si poti sa-l vopsesti sau sa lipesti un sticker pe asta cu km / e varianta ieftina

daca te hotarasti sa desfaci uite aici viewtopic.php?f=7&t=12900

cablul de km nu tb schimbat

varianta mai costisitoare e fie sa iei ceasuri second fie noi cu plasma

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Vizitator IULIAN_

Multumesc de sfaturi, dar omiteti un fapt la skimbarea luck-ului ceasurilor, contoarele nu sunt in km...

Salutare!

Daca vrei sa arate ca un bord de masina de fitze am gasit pe un site de vanzare ceasuri cu plasma pt vitara special, noi cu garantie la pret de 109 euro. Pe mine m-au dat gata, si vreau cat de curand sa-mi comand un set. Partea mai proasta e ca tre sa achiti un avans de 100 lei, dar stii cum se zice nu poti face omleta fara sa spargi oua :P . Daca esti interesat si ai internet tasteaza in google "ceasuri plasma vitara" si primul site care iti apare este cel de care iti vorbeam. Te poti orienta si dupa pret oricum. Sper ca nu incalc regulile site-ului scriind toate astea :grin: , eu oricum sunt hotarat sa-mi iau, si zic ca Vitara este o masinutza care merita. Mult succes!

ei zic ca astea sunt de vitara ,

http://www.ceasuriplasma.ro/images/produse/Custom/ceasuri-plasma-vitara_1.jpg

dar la mine sunt altfel...

Link spre comentariu

Asa sunt si la mine, si se potrivesc de la suzuki swift garantat, fiind model mai nou ala cu bordul curbat; uita-te pe site si o sa vezi ca sunt 2 modele la suzuki, cel de vitara, aratat aici in poza si cel de swift care mi se potriveste si mie. Am sa incerc sa-l caut si sa pun poza aici, ca sa-ti faci o idee... :)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mihai toader

Si eu as dori sa inlocuiesc ceasurile de la vitara cu unele cu plasma de la swift. a incercat cineva operatiunea asta? Si a mers cu adevarat?

multumesc

mihai

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare