drxvet Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Am gasit un samurai din 92 cu motor de 1300centimetri cubi-injectie dar pe anunt apare cu 51 de cai.asa sa fie? Vreau sa cumpar masina si de aceea vreau un sfat MULTUMESC ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: citi cai are samuraiul 51-52 kw, 68 de cai, la 6000 de ture adica cu putin in plus fata de modelul pe carburator (65 cai la 5500 ture). Cuplul e 130 Nm la 3500 ture, fata de 74 Nm la 3000 ture (aici vad cel mai important castig al injectiei). Deci din punctul asta de vedere "go for it"! http://www.carsplusplus.com/specs1992/s ... amurai.php Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: citi cai are samuraiul Am gasit un samurai din 92 cu motor de 1300centimetri cubi-injectie dar pe anunt apare cu 51 de cai.asa sa fie? Vreau sa cumpar masina si de aceea vreau un sfat MULTUMESC Salutare .... 51 kW (69 PS-cai ) .... dar unde ai gasit Samuraiul ??? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: citi cai are samuraiul Samuraiul are....hac! :x ...maxim 6 cai Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: citi cai are samuraiul Are 6 c ai frumosi.Mai am si o dacie care are 45 de cai da ma tot intreb citi is vii si citi is morti multumesc pt sfaturi, mine merg sa vad masina ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: citi cai are samuraiul Are 6 c ai frumosi.Mai am si o dacie care are 45 de cai da ma tot intreb citi is vii si citi is morti multumesc pt sfaturi, mine merg sa vad masina Sa ai bafta ....daca o cumperi ne trimiti ceva poze sa o vedem si noi ... Si tot aia 6 cai sa stii ca sunt de ajuns sa faca multe ... Bafta .. :jp1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: citi cai are samuraiul Eu zic ca un Samurai pe injectie are MAXIM 6 ZECI DI CAI FRUMOSI. sa ai noroc ca masina. :grin: VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: citi cai are samuraiul nu conteaza cati cai are ca doar nu e masina de curse si in reductor care il vei folosi des in teren are cuplu mare,si vei avea impresia ca ce puternica este masina suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: citi cai are samuraiul Subscriu...nu conteaza caii...masina e ok ! PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate