Lipoveanu Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! multumesc asemenea ...!!!! la multi ani si voua, un pupic tuturor ...!!! ptr MIRON SORIN 2 pupicuri ... sunt cu unul dator .... @ astral .... dragule ...ceva mai fraged nu ai gasit ....???? am pretentii la tine .... ( mercy de carte .... de mult nu am mai primit asa cadou ... pupic ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani ! :x :x tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! multumesc asemenea ...!!!! la multi ani si voua, un pupic tuturor ...!!! ptr MIRON SORIN 2 pupicuri ... sunt cu unul dator .... @ astral .... dragule ...ceva mai fraged nu ai gasit ....???? am pretentii la tine .... ( mercy de carte .... de mult nu am mai primit asa cadou ... pupic ) Aia a fost un teaser doar......ia de aici ca stiu ca-ti place ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La muti ani LIPOVENE...si FIR INTINS :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani Luciane!!! Atat fir cat si...cardan cat mai intins iti doresc!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La Multi Ani Lipovene!!!! Sa fii sanatos si la peste gros!!! :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! LA MULTI ANI! :1 :fh :k :k :k Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani si multa sanatate :x :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi an :k i ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La Multi Ani! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La Multi Ani ! 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani colegule! Cand dai petrecerea?..... sa stiu, ca sa plec nemancat de acasa....... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! LA MULTI ANI Lucian :Gr :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani nenea Lucian, sa fi sanatos si fericit, fir intins si multe capturi de acum inca 1000 de ani!!! Si sper sa te razgandesti sa vinzi furia albastra pentru ca ai sa castigi la loto. Sanatate si numai bine!!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi Ani, Luciane! Sa ai parte de noroc, bani si sanatate! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! multumesc !!! sa fi-ti iubiti si sanatosi ...!! @nissan4x4 .... sa facut un supergratar ..... trebuia sa te orientezi dupa fum .... ( sau ai intrebat de curtoazie ...?!! ...in alta ordine....si ca nu te-am vazut de mult ...pari vegetarian ...) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani Luciane :h5 :x :x :x MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! Hapi berdei!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi Ani Lipovene, sanatate si fir intins! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani!!! o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: La Multi Ani yo3lcd! La multi ani cu sanatate !!! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate