Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Multi Ani yo3lcd!

yo2bt

Postări Recomandate

Re: La Multi Ani yo3lcd!

multumesc asemenea ...!!!! la multi ani si voua, un pupic tuturor ...!!! ptr MIRON SORIN 2 pupicuri ... sunt cu unul dator ....

@ astral .... dragule ...ceva mai fraged nu ai gasit ....???? am pretentii la tine .... ( mercy de carte .... de mult nu am mai primit asa cadou ... pupic )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc asemenea ...!!!! la multi ani si voua, un pupic tuturor ...!!! ptr MIRON SORIN 2 pupicuri ... sunt cu unul dator ....

@ astral .... dragule ...ceva mai fraged nu ai gasit ....???? am pretentii la tine .... ( mercy de carte .... de mult nu am mai primit asa cadou ... pupic )

Aia a fost un teaser doar......ia de aici ca stiu ca-ti place !

Link spre comentariu

La multi ani nenea Lucian, sa fi sanatos si fericit, fir intins si multe capturi de acum inca 1000 de ani!!! Si sper sa te razgandesti sa vinzi furia albastra pentru ca ai sa castigi la loto.

Sanatate si numai bine!!!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

multumesc !!! sa fi-ti iubiti si sanatosi ...!!

@nissan4x4 .... sa facut un supergratar ..... trebuia sa te orientezi dupa fum .... ( sau ai intrebat de curtoazie ...?!! ...in alta ordine....si ca nu te-am vazut de mult ...pari vegetarian ...)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

La multi ani cu sanatate !!!

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare