Vizitator bmw77 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 am o vitara prima inmatriculare in 20.09.1991,motor G16M. 1590cm,59Kw daca stie cineva sa imi spuna daca are euro 1,masina este adusa din austria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara daca e cu carburator e euro 0 adica non euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara daca e cu carburator e euro 0 adica non euro e cu carburator dar are injectie monopunct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara :P mda....cred ca esti militian :ha: nu mecanic cum ai declarat la profil sefu ori ai carburator ori ai injectie care poate fi monopunct sau multipunct mai sigur fa o poza si o sa fi rezolvat :hi si bine ai venit pe forum :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara cel mai simplu e sa mergi la rar si sa faci o cerere de consultanta si afli, ca daca tu nu sti ce euro are masina ce-ai cumparat-o, noi nici atat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara soso ce ai cu militienii? slp :ypu codul motor G16M din cate stiu eu e de la vitara 1.6 8v deci euro 1. (s-ar putea sa stiu gresit nu zic ...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara este injectie monopunct,am intrebat ce euro are ca vreau sa vand sasiul la cineva si ma tot intreaba ce euro este,si dupa cate am citit daca motorul are seria G16M este euro 1,am tradus si talonul dar nu scrie ce euro are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: ce euro are vitara cel mai simplu e sa mergi la rar si sa faci o cerere de consultanta si afli, ca daca tu nu sti ce euro are masina ce-ai cumparat-o, noi nici atat :h5 masina am cumparato pt piese si vreau sa vand sasiul la cineva care are una non euro,mai am una inmatriculata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: ce euro are vitara e aproape sigur noneuro din 91.eu am avut vreo 20 pana in sfarsitul lui 92 si toate au fost noneuro.nu mai zic ca am aut multe din 94-95,chiar foarte multe care au iesit noneuro!!!!mai ales cele de anglia!!!91 numai printr-o minune poate sa iasa euro 1.nu va mirati de om ca a zis ca e pe carburator si are injectie monopunct,ca mie 2 ani mi-a adus masini Suzuki din germania un inginer de la RAR pe platforma,fabricate dupa 91,toate fiind pe injectie monopunct,identice.daca omul cand ridica ,capota ,vedea ca scrie pe cauciucul ala ce merge din filtrul de aer in injectia monopunct,zicea ca e pe injectie,daca nu mai avea tablita aia pe care scria cu rosu Electronic Fuel Injection,zicea ca e pe carburator.ma rugam sa nu aiba Samuraiele tablita aia,ca ii ziceam ca el ,ca-s pe carburator si nu imi trebuie pe carburator,si mi le dadea cu 5-600 euro mai ieftine!!!!!am uin prieten bun iara de vreo 48 de ani,inginer mecanic,acum ceva director pe la cea mai mare baza de transporturi din oras de la noi,si nu stie nici sa-si deschida capota la masina!!!!in curte la mine la lucru,unde intorc trailere cu 2 remorci cu excavatoare pe ele,m-a intrebat daca poate sa intoarca din prima sau trebuie sa dea putin cu spatele,sa faca doua manevre?! :uameni :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: ce euro are vitara am citit undeva ca daca e motor G16M este euro 1,eu am cumparat 2 vitara din austria pt dezmembrari,si vreau sa vand sasiul la una si de aceea am intrebat daca stie cineva daca are euro 1,una dintre vitara are injectie monopunct,si una e pe carburator,ambele au fabricatie 1991. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: ce euro are vitara N O N E U R O !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: ce euro are vitara aia pe carburator e non euro ... iar aia G16M sunt mari sanse sa fie euro1. adamu a mea din 94 e euro2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: ce euro are vitara aia pe carburator e non euro ... iar aia G16M sunt mari sanse sa fie euro1. adamu a mea din 94 e euro2. si tu esti militian :ha: slabe sanse sa fie,sa nu zic sigur e NON EURO o vizita la rar si o cerere de consultanta rezolva dilema :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: ce euro are vitara si eu am una inmatriculat,prima inmatriculare 14.01.1994,si are euro 1,daca ma duc cu actele la RAR poate sa imi spuna ce euro are ca cu masina nu pot sa ma mai duc ca nu mai am cum ca ii bucati(dezmembrata). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: ce euro are vitara pana la urma cea pe carburator G16M e non euro, 100%. domnul militian sorin a avut dreptate :ypu ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: ce euro are vitara si eu am una inmatriculat,prima inmatriculare 14.01.1994,si are euro 1,daca ma duc cu actele la RAR poate sa imi spuna ce euro are ca cu masina nu pot sa ma mai duc ca nu mai am cum ca ii bucati(dezmembrata). da la rar mergi doar cu actele,complectezi o cerere de consultanta ,5 lei si astepti 2 zile raspunsu sau mai dai o ciorba si te rezolva in 2 ore :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bulachel Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: ce euro are vitara non euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate