razvan Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Va salut Stie cineva daca se potriveste tamponul motor de la alta masina la Frontera pe benzina motorul de 2 litri? Am tamponul din stanga rupt si nu am reusit sa-l gasesc pana acum la dezmembrari. Cineva spunea ca ar merge de Lada cu ceva modificare... Un sfat va rog. Multumesc VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Tampon motor Frontera 2.0 sport nu stiu sigur daca se potriveste un suport de alt model de frontera, dar daca gasesti unu de dreapta se potriveste sigur, doar trebuie pus cu capul in jos, asa am procedat la Frontera mea si deocamdata e bine, nu stiu daca o mai recomanda cineva, de unu nou nici nu incape vorba, 500 roni bucata. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Tampon motor Frontera 2.0 sport Va salut Stie cineva daca se potriveste tamponul motor de la alta masina la Frontera pe benzina motorul de 2 litri? Am tamponul din stanga rupt si nu am reusit sa-l gasesc pana acum la dezmembrari. Cineva spunea ca ar merge de Lada cu ceva modificare... Un sfat va rog. Multumesc Salutare.Cum ai facut pina la urma? Am si eu aceeasi problema Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Tampon motor Frontera 2.0 sport nu stiu sigur daca se potriveste un suport de alt model de frontera, dar daca gasesti unu de dreapta se potriveste sigur, doar trebuie pus cu capul in jos, asa am procedat la Frontera mea si deocamdata e bine, nu stiu daca o mai recomanda cineva, de unu nou nici nu incape vorba, 500 roni bucata. Succes! Este o solutie absolut contraindicata toate tampoanele sunt proiectate sa tina la o anumita directionare a fortei daca-l pui cu capul in jos probabil se va rupe foarte repede Mult mai indicat este sa folosesti un tampon nou de la alt tip de masina ( dar tot cam de aceeasi greutate si pentru diesel tot de diesel ca se scutura mai tare)( be aceea nu recomand de Lada care este un motor relativ usor si benzinar) si modificat suportul. De ex. Frontera seamana constructiv cu Terrano I+II si un tampon costa sub 100 Ron ( trebuie verificat inainte sa incapa sa nu iei degeaba piesa) Mai tarziu : Bai acu vad ca asta e un topic de 15 luni poate omul nici nu mai are masina 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate