teo pes Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: servodirectie Am vazut ca exista varianta de semicaseta pe bile. Imi inchipui ca nu merge ca o servodirectie insa merge mai usor decat varianta care nu este pe bile? Adica ar merita sa schimb semicaseta cu una pe bile din considerente ca ar merge mai usor, chiar daca nu este suficient de uzata cea pe care o am eu acum? eu inca nu am demontat !dar la modelul de caseta servo hidaulica cu melc,stiu ca are bile ce servesc de pistonase ,in atelierul de la afumati am intalnit un utilaj ca al nostru ce avea asa ceva si intradevar datorita bilelor dintre filetele axelor casetei mergea simtitor mai lejer chiar si fara motor! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: servodirectie Salutare.am reusit sa rup caseta de directie la niva si nu am de gand sa o mai pun pe a ei.imi poate spune cineva despre caseta de vitara de care trebuie,adica cu volan pe dreapta sau pe stanga,si la ce presine lucreaza caseta de vitara.fulia de la arbore o folosesc pe cea de la AC pe care l-am dat jos.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: servodirectie Salutare.am reusit sa rup caseta de directie la niva si nu am de gand sa o mai pun pe a ei.imi poate spune cineva despre caseta de vitara de care trebuie,adica cu volan pe dreapta sau pe stanga,si la ce presine lucreaza caseta de vitara.fulia de la arbore o folosesc pe cea de la AC pe care l-am dat jos.Multumesc CASETA DE DIRECTIE DE VITARA ! daca stii ca exista mai multe modele expunele poate mi dau seama ,oricum eu al luat caseta de directie de la o vitara intre 90-2000 , si de dreapta sau de stanga ....depinde unde ai acum volanul pe dreapta sau pe stanga ,pe partea pe care ai volanul iei si caseta , nu mai stiu daca am postat aici dar exista si explicatii ilustrate despre cum se procedeaza la modificare , fulia casetei de vitara originala are 3 caneluri poti folosi fulia de AC u in cazul in care e pereke de ce te intereseaza presiunea ? nu ai supapa de refulare la suprapresiune ? la levierul casetei de vitara se taie pintenul opritor, iar la montare se face o prizma cu plan inclinat ce vine intre corpul casetei si sasiul masini (la gauri cica ar fi identice), se taie cam 3 cmm patrati la intrarea in panoul pedalier ,se modifica lungimea levierului de comanda (cel cu crucea cardanica de la volan , se scurteaza ) si mai trebuie facut un suport pentru pompa ce vine in locul bobinei de inductie pe blocul motor eu inca nu am inceput modificarea ....e in sezon si mi trebuie masina :fh:top VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: servodirectie deocamdata asta am gasit VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: servodirectie Astazi am comandat caseta de directie.vreau sa ii montez o pom pa de nissan terano care se incadreaza perfect intre motor si cea dea doua baterie.va tin la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: servodirectie te rog fa o poza cu pozitia celei dea doua baterii ca ma intereseaza tare :) a si in ca ceva daca ai pus alt alternator decat avea ea din fabrica zimi si mie ce model e si de cat :) multam fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: servodirectie Salut.poze itti fac maine.alternatorul este cel original si nu am avut probleme cu el ,fiind verificat periodic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: servodirectie Stie cineva din ce an s-a montat servodirectie din fabrica pe niva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: servodirectie la absolut toate cred ca din 2007-8 , dar am intalnit prin atelierul de la afumati si din 2006 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: servodirectie Din 1.07.2007 toate Nivele au servodirectie.Pina la acea data a fost optiune. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: servodirectie Multumesc pentru raspunsuri.Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: servodirectie Salutare.astazi am inceput modificarea pt montarea casetei de servo de vitara.Gaurile nu se potrivesc.Am taiat pedalierul dar cred ca trebuie sa modific si prinderea la servofrana.Are cineva mai mlte detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: servodirectie undeva dadeau detalii pe la belgieni, se face o prizma ! ce i da inclinatie ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: servodirectie Am vazut distantierul care trebuie facuta,am pozitionat caseta si am luat masuri. distantierul l-am facut dreptunghiular 100x130 si are la un capat 5mm si la celalalt 40mm.problema este cu servofrana care trebuie distantata de pedalier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: servodirectie fa si tu o poza , si gaurile corespund cu cele de pe sasiu sau se prinde indvidual trebuind sa dam gauri dferite pentru caseta noua e nu vazusem nimic despre o ata schimbare la servo VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: servodirectie Salutare.caseta nu se potriveste decat la doua gauri,la cele de la pedalier si trebuie facutun distantier intre caseta si sasiu care l-am dat la facut si o sa pun poze cand il iau.al treilea surub de la caseta vine infiletat in distantier.am montat pompa,vasul si am facut furtunele pana la caseta.mai ramane sa fac prelungirea acsului de la caseta pana la cuplajul cardanic si distantierul la servofrana.problema este ca trebuie sa-i gasesc alt loc la cea dea doua baterie care nu mai intra din cauza pompei de frana care este mai lunga fiind o pompa de volvo.maine fac poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: servodirectie Am reusit sa montez totul mai putin cuplajul de la volan care inca nu a sosit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: servodirectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: servodirectie Salutare.astazi am reusit sa montez si cuplajul la volan si am probat directia care merge foarte bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: servodirectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: servodirectie [ATTACH=CONFIG]129909[/ATTACH] ubu rogute frumos daca poti sa imi spui si un site sau macar pretul si cum putem cumpara sau da comanda ar fi util pentru mine. poate daca ar fi mai multi interesati poate chiar primim transportul gratuit cum se mai practica pe la altii. eu personal in functie de cost desigur vreau un set. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Re: servodirectie Salutare.astazi am reusit sa montez si cuplajul la volan si am probat directia care merge foarte bine. Ia zi ceva ce nu ti place dupa montaj? ai folosit suportul original la pompa ? ma bate gandul ca odata cu caldura sa ma apuc de treaba ca rugineste caseta :ha: Editat Martie 9, 2012 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: servodirectie Salutare.probleme dupa montaj nu au fost.functioneaza perfect si este montata de ceva timp.suportul la pompa de frana este facut de mine dar la cele pe injectie ramane cel original,iar suportul pentru pompa de servo este cel de la AC care -am dat jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: servodirectie incearca te rog sa ti aduci aminte de ceva cote la prisma distantier ala de la caseta !:al , ai facut o la oki?,conul la brat se potriveste pe conul de la capul de bara? vreau sa ma apuc de montaj si sa nu mai bajbaii! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: servodirectie salutare.prisma nu am facut-o la oki si este facuta dupa ce am pozitionat caseta de directie.are 40mm iar la celalalt capat 4mm si am gasito la wv golf 3 prinsa pe caroserie la motor.levierul de la caseta de directie nu se potriveste de vitara dar merge pus cel de lada doar trebuie taiat pintenul de limitare al casetei.daca mai ai nevoie de lamuriri mai urgente sunama.0730484068 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate