f_zoltan Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Detalii Suzuki Samurai "Volanta mica" cred ar trebui sa fie frana de mana pe cardan. Stiam ca doar 410 s-au fabricat cu asa ceva, si nici alea toate. Invat si eu lucruri noi in fiecare zi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Detalii Suzuki Samurai da are dreptate,am si eu un suzuki sj 413 din 86 cu frana de mana pe reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Detalii Suzuki Samurai Nici eu nu credeam ca este frana de mana pe reductor dar ea este ca am vazut azi.Aveam asa ceva pe un Buceag dar nu credeam ca exista si pe masini.;)) App eu nu stiu daca al meu este Samurai sau Santana.De pe ce as putea sa imi dau seama? p.s Am si maneta de blocare a diferentialui pe puntea spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Detalii Suzuki Samurai Eu am un Samurai MIL (970 cmc) din 1994 si nu are frana pe cardan si un Samurai 1.9D din 2002 care are. Amandoua sunt spaniole (iti dai seama din seria de caroserie care incepe cu VS... si nu cu J.. ca la japoneze sau dupa tablita de pe caroserie unde pune fabricantul Santana Motors..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Matei Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Detalii Suzuki Samurai Din ce s-a povestit pe aici se pare ca au fost si Samuraie cu blocant spate din fabrica. din cate stiu eu cele cu motor de 970cc aveau blocant pe spate dar nu toate. si era actionat de la maneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate