drag Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: G - ce fac cu el? Super educativ postul lui superalfi....chiar ma gandeam la un G mai vechi... adica 461 sau 463. Al meu are permanenta si un buton de low/high :P . Eu zic, dupa proasta mea cunoastere, un cumparator ar trebui sa se orienteze pe motoarele folosite de armata....stiu ei ce stiu...respectiv cele care au trecut prin mai multe generatii si upgrade-uri. Chiar un G de armata...2,5 benzina...de la swiss army...4000 euro la licitatie...nu e o fiara...da' te duce unde trebuie. P M ma refeream la un mesaj de mai sus, scuze daca am facut vre-o greseala! Dragos mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: G - ce fac cu el? Am ramas cascat Petre,ma bucur sa aud un om cine sa spuna ca a fost mai multumit de Patrol decat de G. Eu zic ca G-ul e o masina buna,mi-ar placea si mie,dar oameni sunt cam obsedati cand e vorba de G. Orcum eu zic ca nu ai facut prostie,o sa te obisnuesti cu ea si o sa fi super multumit,e o masina foarte fiabila! Bafta frate!:h5In legatura cu gume,eu zic ca poti pune "35-uri fara nici o problema,un prieten de al meu are un G cu motor de 2.9 diesel aspirat si are roti pe 33' si se descurca cu ele.:wink: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Re: G - ce fac cu el? Spuneti-mi, va rog, daca la saraGia mea, adica la 280 GE, cutia de viteze permite atasarea unui troliu mecanic! Adica...daca are gaura aia necesara! O alta problema se afla aici: Va rog sa observati cum moare motorul, desi eu am pedala la metal! Editat Ianuarie 17, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Va rog sa observati cum moare motorul, desi eu am pedala la metal! Cineva are K-Jetronicul si/sau aprinderea prost reglate...de unde pierdere de putere. Asta doar asha, uitindu-ma virtual... si la colegul Vlad am banuit ceva banal initzial, ca dup-aia sa-mi manince ficatzii din mine... Dar poate ai noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Cineva are K-Jetronicul si/sau aprinderea prost reglate...de unde pierdere de putere. Asta doar asha, uitindu-ma virtual... si la colegul Vlad am banuit ceva banal initzial, ca dup-aia sa-mi manince ficatzii din mine... Dar poate ai noroc. O poti regla tu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Daca am ce, se rezolva in 10 minute plat... Atita timp cit mizeria aia de injectzie mecanica are toate matzele in stare buna, reglajul e banal, o data vazut cum se face, il poate rezolva oricine cu ceva ureche muzicala. Daca nu, e pierdere de timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Daca am ce, se rezolva in 10 minute plat... Atita timp cit mizeria aia de injectzie mecanica are toate matzele in stare buna, reglajul e banal, o data vazut cum se face, il poate rezolva oricine cu ceva ureche muzicala. Daca nu, e pierdere de timp. Ok, hai sa te abordez altfel! Eu mi-s nauc, daca vin la tine cu saraGia esti dispus sa-mi spui daca poti si are matele in ea sau intai sa ma duc sa fac o diagnoza altundeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Eu unu' mi-s liber...daca n-ai nimic in repertoriu, tragem o tzurca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? pune-i 300D cu doua axe cu came de pe 124.Gasesti toata masina cu 1200 si eventual schimbi numai carcasa la cutie.O sa traga ca un bou in jug daca pastrezi grupurile de benzina.Toate astea te costa mai putin decit benzina pe o vara. Sau mai ieftin daca masina este ininte de85-86 cauta o duba 300d cu motor 616 de pe 123(cobra pe romaneste) si pooti lega cutia de G 280 pe motorul ala. Duba o gasesti cu citeva sute in Germania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: G - ce fac cu el? Spuneti-mi, va rog, daca la saraGia mea, adica la 280 GE, cutia de viteze permite atasarea unui troliu mecanic! Adica...daca are gaura aia necesara! O alta problema se afla aici: Va rog sa observati cum moare motorul, desi eu am pedala la metal! Cand ai schimbat filtrul de benzina ???? Si vezi ca la intrarea in injectie, chiar la intrare mai exista o sita.... ar fi bine sa o cureti si pe aceea. Daca nici asa, atunci poate merita incercat sa reglezi cantarul, si ultima solutie este sa te apuci sa reglezi injectia( ceea ce nu e asa usor cum cred unii). Troliu mecanic la G este rar, si este direct de pe cutia de transfer, poveste lunga. Tel meu 0745 500 441 suna-ma daca nu reusesti cu sitele Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: G - ce fac cu el? O alta problema se afla aici: Va rog sa observati cum moare motorul, desi eu am pedala la metal! Poate ai ramas in viteza a 2a si nu-ti retrogradeaza la kick-down. Iti recomand o vizita la doktor4carz (nu stiu daca s-a recomandat dar este doctor in Mercedesuri). Daca e dereglata injectia se va rezolva foarte rapid. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: G - ce fac cu el? La K-Jetronic, adica varianta fara asistare electronica, reglajul este banal. De la "cintar", sau Luftmengemesser (sau "broasca", dupa alte exprimari traditzionale...) se regleaza cantitatea de benzina, iar de la un shurub plasat linga ruptorul-distribuitor, debitul de aer. Care a reglat un carburator de dacie la viatza lui, nu va avea probleme... cum reglai la dacie amestecul, astfel se regleaza "broasca", cum reglai la dacie ralantiul, asha se regleaza aerul... simplu ca buna-ziua. La KE-Jetronic, insa, lucrurile se complica drastic... dar nu e vorba in cazul de fatza de asha ceva. Cit despre cutie, a mai avut reclamatzii, se va vedea la fatza locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: G - ce fac cu el? Dupa mine suna destul de bine, problema e ca da a 2-a si nu mai duce. Oricum ti-am zis eu ca trebe tractoare ca sa mergi. BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: G - ce fac cu el? Nu va mai scremetzi... intrebarea a gasit raspuns. Adica aia initziala, din titlu. L-a matrashit... Se inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate