dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Nu stiu dc am postat bine aici,dc nu rog un operator sa mute topicul. Desi s-a anuntat din timp ca va ninge puternic si au fost date avertizari in acest sens se pare ca autoritatile au fost luate prin surprindere(ca de obicei) si isi bat joc de noi. Aseara la intrarea in Galati-cei care stiu curbele cu urcare in satul movileni-s-au impotmolit tirurile si s-a blocat circulatia.Eu veneam din spate si ca sa nu stau in blocaj am luat-o cu masian pe camp ca sa ies la alta intrare spre oras.Am facut bine pt ca trebuie sa raman in masina pana...............veneau autoritatile sa scoata tirurile.Pe camp am intalnit si vreo 2 iepuri dar morcovul era la mine in fund :ha: :ha: nu la el pt ca zapada in unele locuri viscolita era si de 1 metru dar cunosteam bine traseul pt ca altfrl nu ma bagam. Una peste alta ma bucur ca un copil de aceasta zapada.A nins toata seara si ninge si acuma,in oras se circula groaznic iar in judet drumurilr sunt inchise.Eu cu tractorul sunt cel mai jmecher din cartietr :banana si am descoperit off-roadul prin zapada.Atasez si cateva poze.Spuneti si voi care este situatia pe la voi si evantual ceva poze. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Off-road urban. A?a-i ?i în Suceava. Cuplat integrala ?i merg prin toat? z?pada ca pe asflat pe când alte ma?ini abia se pâr?ie. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Off-road urban. Cel mai tare ma inerveaza oammeni inconstiienti,dc vezi ca nu ai masina pregatita si zapada este cat casa ei se incapataneaza sa plece cu ele fara cauciucuri si fara lanturi si normal ca erau victime sigure.Ieri am scos pe multi din zapada in special femei cu copii in masina dar pe uni mai nesimtiti i-am lasat intepeniti acolo ca doar nu erau in camp,ei credeam ca dc stateu ncu banii intinsi in mana erau cei mai tari iar eu le ziceam ca mai bine isi cumpara lanturi.Spre dupa-amiaza satul de atata off-road urban am parcat masina si m-am apucat de baut vin fiert si nu am mai iesit din casa sa nu mai vad prostia omeneasca.Cel mai simplu este sa schemi un taxi dc tot trebuie sa afungi intr-un loc dar uni cred ca dc si-au luat logan in rate(sau alte masini) sunt cei mai tari.Asta pt oras,in afara orasului este altceva acolo oameni au fost surprinsi pe camp si trebuie ajutati,era sa raman si eu dc nu aveam masina asta si am luat-o pe camp.In rest doamne ajuta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Off-road urban. In Craiova,rromii cu BMW,MERCEDES s.a. acareturi,vorbesc de cei de stau in tziganie,se fataie prin oras cu roti de vara,si, cand dau de greu si te vad in preajma,vin la tine si zic: -Hai mancati-as sa ma scoti si pe mine,ca esti din cartier de aci. -Te scot,mancati-as, daca dai si tu 100 de euroi,ca Niva mea nu vrea moca. -Al dracu" esti vere,lasa ca te prind eu... -N-ai cum vere ca esti cu curu pe gheata,ai slicuri si mai ai si pantofi da 200 de euro si,daca fugi dupa mine cazi si te lovesti la ceas(-am CARTIER vere de ....nu stiu cati euro). Saptamana trecuta am gasit pe drumul spre Bistret seara pe la ora 22 un Logan infipt in zapada,avea 2 copii cu el pana in 5-6 ani,nevasta si multe bagaje. Ma depasise cu vreo 300m mai in urma,ma clacsonase,m-am dat mai in dreapta(cu rotile aproape in sant),i-a dat talpa si cand s-a intalnit cu prima masina din sens opus,n-a avut loc si a zis sa iese in decor. Bineinteles ,cand am ajuns la el,s-a pus in fata masinii sa opresc sa il scot si pe el din zapada,ca are copii cu el. Nu am rezistat tentatiei,am vazut copii si......a iesit din zapada(desi la cum s-a comportat mai inainte trebuia sa mai stea) Sa auzim numai de bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Off-road urban. Sint cazuri in care TREBUIE sa fii OM . Si eu am tras la altii de m-am saturat , dar asta e , degeaba am patrol daca meganu sta pe burta in drum si pe mine ma asteapta clientul ...l-am tras pe unul cu merce vreo 3-400 m pe o strada in oras , in marsalier , ca ramasese ca broasca testoasa pe fagase , de nu se mai misca . Dupa vreo trei ore , masina era tot acolo unde o lasasem , insa travers pe fagase . Am dat inapoi iar vreo 500m si am ocolit cartierul , l-am lasat sa sape in zapada ....Trei zile , in Galati , unii si unele , s-au incapatinat sa iasa si sa ramina in drum , desi era zapada de 30-40cm (edilii-cam luati prin surprindere....) Oricum , cu papucul , cauciucuri de iarna , lanturi , presiune redusa in roti , tractiune spate , motor miiiic - si eu am tras-o ....impins-o ....dacia !!! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate