HARY Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Vreu sa intineresc pe OBOSITU cu un motor de 2,8 ca re si impozit la juma de pret momentan are 3,3 diesel si dupa ce trec motorul in carte sai skimb si caroseria adica sa ramana numai actele si sasiu. OBOSITU este k160 iar cealalata este un y60 ,k160 an fabricatie 1987 iar y60 este 1994 Rog BATRANII de pe forum ca ma ajute cu idei ceva ce pot sa fac :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Oarecum on topic. Incearca sa-l faci autoutilitara. Motorul ce-l ai tu, nu are egal in motorizarile patrolului. Chiulasa fonta si transmisie pinioane. Am avut si eu un patrol lung din '81 cu motorul ala. Citeodata, ma trezesc noaptea plingind in suspine dupa el ... prietenii stiu de ce. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol raspuns la ce spune marcel sa vezi un 4,2...abia acum plang, dupa ce am vazut cum merge motorul lui zoli(unimog) ala motor frate` dar de cat 2,8...mai b=ine 3,3 autoutiliatra sa fie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Hary....fa-l utilitara....motorul ala nu are moarte.....la cel de 2.8 chiulasa daca se duce....scoti intre 800 si 1200 de euro...ptr alta.... motoarele de 3.3 si cel de 4.2 sunt din fonta.....distributia e pe pinioane.....ce-ti mai poti dori ? poate motorul si cutia de viteze de pe Patrolul meu cand o sa-l dezmembrez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Pai motorul si cutie plus transfer poate merge,dar caroseria de y60....NU PREA...multa munca si nu cred in rezultat,ai nevoie de tot felul de artificii.......daca motorul tau este in mintile lui nu prea merita,mai repede il scoti de la fisc si fara numere circuli cu el la tara,sau faci pe dreak daca este in mintile lui si il faci utilitara,...inca se mai poate sau la primarie ...utilaj de agrement.....cred ca am vazut un topic pe aici cu detalii.... Bafta! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Pai motorul si cutie plus transfer poate merge,dar caroseria de y60....NU PREA...multa munca si nu cred in rezultat,ai nevoie de tot felul de artificii.......daca motorul tau este in mintile lui nu prea merita,mai repede il scoti de la fisc si fara numere circuli cu el la tara,sau faci pe dreak daca este in mintile lui si il faci utilitara,...inca se mai poate sau la primarie ...utilaj de agrement.....cred ca am vazut un topic pe aici cu detalii.... Bafta! Dal reaku ca la-am vandut :ha: oricum masia mergea trasnet singurele probleme eau impozitul ,nu dau nimic la guvern :P si rugina pe la caroserie ,am mai sudat alea alea dar nu era pe gustul meu :sr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Dal reaku ca la-am vandut :ha: oricum masia mergea trasnet singurele probleme eau impozitul ,nu dau nimic la guvern :P si rugina pe la caroserie ,am mai sudat alea alea dar nu era pe gustul meu :sr sa nu zici ca suzuki ala din poza e al tau ?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol sa nu zici ca suzuki ala din poza e al tau ?!? da si merge trasanet :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Cind il bagi la namol? :ga :ga :ga Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Ca sa-ti raspunda cineva la subiect, se poate. Treaba sta asa: 1- ceri schimbare de motor la RAR-se face omologare tre sa dai cam 200 euro taxa; 2- pui motoru de 2,8 pe masina si faci toate actele necesare - te costa alte cateva acte pe la RAR, montarea motorului intr-un service autorizat, cu tot deranjul si costurile ... 3- dupa o vreme mergi iar la RAR si ceri schimbare caroserie/ sasiu pui motorul de 2,8 pe caroseria originala - te mai costa alte acte si constatari pe la RAR, desigur deranjul de a pune motorul pe caroseria originala, 4- in final ai masina mult dorita. Asa se poate face treaba legal si este sigur posibila. Acum desigur tre sa pleci de la Patrol 3,3 cu 4+1/2+1 usi si sa ajungi la Patrol 2,8 tot cu4+1/2+1 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol La punctul 2 nu mai trebuie acte doveditoare in legatura cu service-ul autorizat. De fapt, nu mai trebuie nici un act al motorului proaspat montat. Eu pe al meu l-am schimbat in primavara si am mers cu un dosar plin de acte, brief-uri, si alte minuni. Ei s-au uitat NUMAI la seria de pe motor, au verificat in calculator sa NU fie furat si SA FIE radiat si gata, l-au aprobat. Partea mai nasoala, chiar daca ai ITP valabil, daca schimbi tipul de motor, trebuie sa mai faci o data ITP-ul la RAR pt ca "S-au schimbat parametrii de functionare al autovehicolului". Sa ii f*t, la capitolul asta (ITP) am stat la 4 reveniri :banana OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Schimbare motor si apoi casroserie la patrol Asa este trebuie sa refaci ITP-ul. Eu am subliniat liniile principale. Sa stii ca sunt zone in care anumite acte se cer si zone in care nu se cer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate