Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Una peste alta au fost 12 ore de munca si efort intens, ore in care Adi nebunu, Adikamikaze, Shulti, Goganu, Vali alias Babu, Cristiblondu, Flash4x4, RZV-ul si cu mine ne-am ajutat intr-un mod nevazut pana acum intre noi. Multi dintre ei au fost pt prima oara in contac dur cu "iarna pe ulita"! :ha: Am fost frumosi, haiosi, am urlat, tipat, injurat, dar am mers INAINTE! Cablu la -5 grade? slp NEVER AGAIN! Vali Babu s-a dovedit o extraordinara calauza, Adikamikaze un tip fenomenal de span si deschidere de drumuri, Adi nebunu e bun la orice :grin: , Goganu....ei bine, ba nene e PUTUROS! :ha: :ha: Numai in masina statea! Il certam, il balacaream si cu chiu cu vai se dadea jos in masina sa puna si el mana pe ceva in afara de 24cm! slp Cristiblondu a fost surprinzator cu masina, pana cand a vrut sa faca pe viteazul! Maxime respecte pt Shulti, jos palaria omule! Gasea cel mai bun drum, cea mai subtire zapada...alerga, tragea de troliu....IMPRESIONANT! :1 Flash-ul, ca de obicei, era certat de piloti, copiloti, de natura, de stele iar el, impasibil, avea o replica: Cine ma, eu???? :h5 (Da ma, TU!) Mereu devin trist cand vad oameni amarati, nevoiasi, cu ganduri instinctive de dor cum au fost cele ale oamenilor abandonati in scoala aia. Mi-am revenit datorita prietenilor care erau cu mine. Multumesc pt tot! Doamne ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau FELICITARI! imi pare rau ca nu am venit si noi, informatiile erau contradictorii din partea ISU. Trebuia sa fi sunat si voi... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Felicitari. Meritati cate o stea a Romaniei pentru curaj si altruism. Bravo voua :bravo Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Am uitat sa mentionez pagubele: 1. Cristiblondu - parbriz praf! (s-a hotarat ca aceia care au mers la actiune sa paricipe cu o suma de bani pt achizitionarea unuia nou) 2. Flash4x4 - directie distrusa (a zis ca-si cumpara alta masina, asa ca nu-i dam niciun ban :ha: :ha: ) 3. Adikamikaze - o bucata de sasiu aruncata ca din prastie si lipita in parrizul de la punctul 1 de stricaciune In rest....a fost "de vis"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Scuze daca mai scrie pe undeva, dar as vrea sa stiu cum este starea drumului acum. Sotia si cu maica-mea trebuie sa plece azi neaparat la Ploiesti. La stiri e doar politica si pe net nu gasesc mare lucru.. Felicitari pt actiune :bravo Multumesc pt nr de telefon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau E bine pana la Ploiesti. De acolo si pana la Buzau iar e bine. Daca te duci spre Onesti insa.....RENUNTA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau incearca la 021 602 976 este Dispeceratul AND ... la ei sunt centralizate info despre DN-urile din toata tara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau :bravo baieti! Dimineata deabia am vazut pe forum ce se intampla ! Vad ca ati fost ocupati ... toata noaptea! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau drumul buc-buzau merge in conditii de iarna. atentie la viscol insa, la un moment dat spre dimineata incepuse sa ninga iar oricum acum se circula, nu mai sunt masini pe carosabil, poate 1,2 mai mari dar se trece fara probleme, aseara era urgie, am mers pe campuri la greu iar de la buzau la satul ala rupt de lume (si am inteles ca mai multe sate dupa acesta tot la fel sunt), daca nu baga freza nu se poate circula deloc. iar cu 4x4 nu recomand decat daca sunteti mai multi si la fel de nebuni si dispusi sa faceti 12 km in vreo 4 -5 ore acuma nani, participantii de nota 200! multumesc! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Bravo frate! sunteti foarte tari! :h5 E super ca se poate vedea clar utilitatea comunitatii 4x4 in situatii de criza! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau :bravo :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Stiti cum se spune ca nu crezi pana nu vezi ... eu ma gandeam ca cei ramasi impotmoliti erau cu masini mici ... dar ce am vazut in poza aia cu Lama , m`a lasat masca :P :1 intregii trupe de nebuni , sa va dea Dumnezeu sanatate :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau BRAVO baieti. Meritati nu o stea de tinichea asezata de un presedinte vremelnic pe umerii atator neaveniti. meritati RESPECT! P.S. Daca Mosu" are nevoie de ...trolieri cand va ramane inzapezit ( doar iarna nu-i ca vara in Romania), pot sa le dau numerele voastre de telefon ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Bravo baieti, tot respectul !!1 Deci sa nu plec pe coclauri pe la Durau, cum doreste Paragusul, ca abia trec de Buzau? Ar trebui sa ajung si acasa la Bacau, ma descurc singura cu MT-uri? Ca de troliat singura de nameti clar nu e loc. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Scuze daca mai scrie pe undeva, dar as vrea sa stiu cum este starea drumului acum. Sotia si cu maica-mea trebuie sa plece azi neaparat la Ploiesti. La stiri e doar politica si pe net nu gasesc mare lucru.. Felicitari pt actiune :bravo Multumesc pt nr de telefon Poti incerca si aici: 0219360 - starea drumurilor The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau RESPECT ! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Felicitari si respect din toata inima!!!! Nu ma gindeam ca mai exista oameni de o asemenea valoare morala in Romania! In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Super :1 :1 diseara incep iar ninsorile in sud si sud est marfa sambata plec la tzara sa iau porcul daca raman pe acolo va sun .... :ha: :ha: sper sa nu . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Au plecat doamnele mele catre Ploiesti (mama, sora si sotia). Sper sa fie totul ok, astia au anuntat iar cod galben.. Masina e Grand Vitara, anvelope AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Domnilor, misiune indeplinita! :grin: Aseara am avut cea mai mare satisfactie de cand mi-am luat aceasta masina! Am plecat impreuna cu Cristi Irimescu amandoi cu sotiile in masina, pe la ora 21;00 ieseam din Bucuresti... ne-am intalnit cu baietii in jurul orei 01;00 de unde a inceput calvarul relatat de Petre mai sus.. (Cristi suzele noastre tie si sotiei ca te-am abandonat in camp pana la intoarcerea noastra) A trebuit sa-l lasam pe Cristi Irimescu in mijlocul campului deoarece nu facea fata masina lui la ce era acolo.... noi restul care ne-am intalnit si anume;Petre, Adi nebunu, Adikamikaze, Flash4x4,Schultz, CristiBlondu,Rzv,Domul de la ISU,asistenta, Goganu si Denisa (fata lui adikamikaze) si sotia mea care mi-era copiloata,AM FACUT O ECHIPA! Mi-ar placea sa aud ca cei de la ISU si-au cumparat masini 4x4 si le-au dotat corespunzator! Multumim de aprecieri si ne bucuram ca am reusit sa facem acei oameni fericiti! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Super :1 :1 diseara incep iar ninsorile in sud si sud est marfa sambata plec la tzara sa iau porcul daca raman pe acolo va sun .... :ha: :ha: sper sa nu . Incearca sa nu ramai ca dc venim sa te ajutam ramai si fara porc si cu vinul baut. :ha: :ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau :1 si respect pentru ce ati facut Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau Felicitari baeti si la mai multe ,mai dati si voi o sarma cand va mai duceti :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau .....a fost o AVENTURA la propriu.....baetzii cu care am iesit sunt cei mai adevarati oameni pe care te poti baza....ORICAND....ORIUNDE.....SI ORICUM..... :h5 @ADIKAMIKAZE......inca un pic si dau fok la patrol imi iau mitzu......3500 trage ca draq @bullbar.....sunt cel mai puturos offroader.... :ha: ......oricum frigul mi a intarit toti 24 :ha: respect pt felul in care am supravietuit: @rzv....schultz...cristiblondu....vali babu....flash4x4....adi nebunu.... p.s....s-a injurat mult, s-a tipat in draci, credeam ca iesim la primavara :ha: :ha: :ha: .....dar totul s-a terminat cu bine facand o fapta buna..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Drumuri inzapezite - Buzau :1 :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate