bga Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 As dori sa-i fac patrolului meu un lift. Nu stiu ce sa folosesc....OME sau TRAIL MASTER...pareri avizate mi-au spus ca trail-ul, cu toate ca nu este asa uzitat, este superior OME-ului. Ce ma sfatuiti? PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: ome vs trail master Eu am mers si as mege pe altele decat OME! Sincerc consider ca la asa productie in masa gen OME nu poate fi o calitate grozava fiind si ieftin! Eu cred ca merita incercat Trail matster asta e parerea mea! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jungle jump Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ome vs trail master As dori sa-i fac patrolului meu un lift. Nu stiu ce sa folosesc....OME sau TRAIL MASTER...pareri avizate mi-au spus ca trail-ul, cu toate ca nu este asa uzitat, este superior OME-ului. Ce ma sfatuiti? Poti fi un pic mai explicit:ce fel de lift interior sau exterior? Ca sa ti pot recomanda un prieten la ascensorul...bafta multa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ome vs trail master eu am OME..........nu m-au dezamagit..............flexeaza bine.........dar daca ai posibilitatea incearca TRAIL............stii cum e OME au toti , n-are cum sa fie bune......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ome vs trail master O mare parte din noi au OME si sunt OK ...Zic cativa si de alte marci dar sunt putini care au incercat alte alternative ...Esti pregatit de experiente ..DO iT! Nu mi se pare o mare combinatie sa incerci o varianta "la plezneala"! Si de TRAILMASTER am auzit vb. frumoase ...dar prea putine si neconcludente! @rd_adi ...Dragule OME sunt facute in Australia nu in China (sper sa ramana asa) asa ca dpdv calitativ/cantitativ poti sta linistit ...Nu vor optimiza productia! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ome vs trail master I-am pus TRAIL...se misca ok....din cate stiu si eu OME este facuta in china, mai nou....d-aia am si ales altceva... PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ome vs trail master I-am pus TRAIL...se misca ok....din cate stiu si eu OME este facuta in china, mai nou....d-aia am si ales altceva... FALS, FALS, FALS, FALS .............. strugurii sunt acri..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ome vs trail master Luigi, nu pot sa te contrazic, dar chiar sunt multumit de alegerea facuta, macar sunt dispus sa fac un test pe masina mea cu TRAIL, ca pana acum nu prea s-au mai folosit, nu stiu din ce cauza.... PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: ome vs trail master un singur lucru constata cu OME.... la KIT-uri cred ca sunt OK ( ma refer la arcuri si alte elemente ) cu o rezerva in ceea ce priveste amortizoarele, care la OME sunt mai slabe si cedeaza mai usor comparativ cu: Rubicon Express, Bilstein, Fabtech, Skyjacker ( altele nu le-am probat comparativ ). Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: ome vs trail master Luigi, nu pot sa te contrazic, dar chiar sunt multumit de alegerea facuta, macar sunt dispus sa fac un test pe masina mea cu TRAIL, ca pana acum nu prea s-au mai folosit, nu stiu din ce cauza.... 1 o sa poti spune ca esti multumit, si o sa ma convingi, abia peste vreo 2-3 ani de utilizare offroad. 2. nu pot afirma ca OME is the best,dar nici asocierea cu Made in China nu mi se pare obiectiva. Zauuu..... 3. skyjaker? Oaaa, pai am o groaza de clienti , proprietari de Jeep care le lasa pe aici si isi pun OME. Oare de ce? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: ome vs trail master Luigi... versus Skyjacker am auzit si eu povestea asta.... dar OME-urile se rup si pierd gazul mai repede decat altele... pana si cele originale pe ulei tin mai bine... comparativ in momentul asta "OME similar Rancho similar Superlift ( ultimile 2 sunt ce-i drept si cele mai ieftine )" in ordine descrescatoare la amortizoare cu preturi de bun simt raportate la calitate: Bilstein, Rubicon Express, ProComp, Fabtech, Skyjacker... ar mai fi si altele dar nu am montat si nici adus... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: ome vs trail master Baieti cat face un kit "Trail Master" ,si cate cm ridica?Sunt mai moi decat OME? Eu am avut si am OME pe Patrol sun super multumit cu ea,dar sunt curios de diferenta totusi.:tk Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master este in jur de 1200 EUR, +6 si de moale, este destul de moale. eu nu am mers cu ome, deci nu pot compara...in teren lucreaza foarte bine. pentru mai multe detalii intreaba-l pe ursu'. PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master Cam asa arata porcusorul acum, cu trail si bf-uri 33 ... PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master Kitul de la Trailmaster pt Y60 este de +6cm, si nu exista mai multe variante, in rest Trailmasterul este chiar ok, cunost pe cateva masini cu kit de la Trailmaster montat de mult timp si nu au avut probleme. Amortizoare sunt foarte jmecher din punct de vedere de tehnologia, foloseste un sistem de gaz cu presuine scazuta care lucreaze bine chiar in conditile mai extreme Oricum, eu pun Trailmaster pe Grandul acum, vedem cum se comporta. In rest, pentru Y60, OME are mai multe variante si este destul de conoscut ca un sistem de suspensie foarte bun (mai putin pentru jeep-uri, aici sunt de acord cu Laur... am vazut Skyjacker-uri a Wranglerul lui si dupa un an de zile de mers asa cum merge el... inca sunt in starea buna de fuctionare) Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master Despre Terafirma stie cineva ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master Stiu doar ca sunt mai ieftine si nu se compara cu OME (stiu de la cineva care a avut pe HDJ80 si nu era foarte multumit si le-a schimbat cu OME pana la urma). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: ome vs trail master Despre Terafirma stie cineva ceva? Tot ce stiu despre Terafirma este legat de Land Rover-uri, habar n-am daca mai face pe alte marcile, dar despre ei nu prea am auzit opinie bune ci opinie in sensul ca sunt cam slabutze..... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: ome vs trail master am montat acum trail master si pe samurai ...astept sa vad cum se comporta si va spun...dar mai dureaza ca trebe pusa si caroseria pe el ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: ome vs trail master 1 o sa poti spune ca esti multumit, si o sa ma convingi, abia peste vreo 2-3 ani de utilizare offroad. 2. nu pot afirma ca OME is the best,dar nici asocierea cu Made in China nu mi se pare obiectiva. Zauuu..... 3. skyjaker? Oaaa, pai am o groaza de clienti , proprietari de Jeep care le lasa pe aici si isi pun OME. Oare de ce? Luigi, stii ce nu inteleg eu in toata poavestea asta? Nu inteleg "CHINA"!!! Avem globarizare! Avem o increngatura inter-multi-nationala in lanturile de productie. Din cate stiu, Calmini face repere prin Romania. Si nu se plange nimeni de ele (Suzukarii stiu de ce!) Troliile - majoritatea vin de prin China indiferent ce scrie pe ele. Si se vand ca painea calda, cumpara lumea ca au brand pe ele. Nokia - a sesizat cineva vreo diferenta de cand cumpara telefoane produse in Ro in loc de D? Etc. Cine mai produce cu repere realizate 100% in zone exclusive? Producatorii utilajelor de forta (Caterpilar, JCB, Fendt, Class, NH - produc foarte multe subansamble in asia). Bosch produce la greu injectoare in Turcia. Cele de Renault sunt proaste, cele de Mercedes sunt bune. Transmisia de JCB "made in Turkey" tine 100 de ani in timp ce aia de NH crapa imediat. Motivul - intr-un caz s-a cerut "optimizare cost productie indiferent de consecinte" iar in celalalt caz s-a cerut "calitate inainte de toate". Iar turcul s-a conformat. Pana la urma ce are chinezul? O fi mai prost? Din cate stiu eu baietzii aia mici si multi fac sateliti spatiali. Si chiar functioneaza. Eu cred ca sunt doar foarte versatili. Vrei sa produci acolo amortizor de 2 euro? Se face! Dar de 2 euro tine. Vrei sa produci de 100 de euro? Se face si asta. Pana la urma conteaza standardul impus de producatorul care isi stabileste acolo facilitatile de productie. Un producator care se respecta merge in China pentru mana de lucru si pentru taxe. Fabrica o muta cu vaporul iar verificarea calitatii o face tot el. Cu alte cuvinte, daca vrea, poate face la fel de slab sau bun dpdv calitativ oriunde pe lumea asta. Iar daca alege sa lucreze pe utilajele chinezului, verificare calitatii se face ca si inainte, in laboratorul propriu. Ca si concluzie - nu-i mai simplu sa alegem pe baza de background? Fiecare cu parerea lui dar, din punctul meu de vedere, daca timpul a demonstrat ca OME e bun, poate sa il faca si la Polul Nord ca tot il cumpar. Pana la proba contrarie. Scopul notorietatii unui brand e dublu: - ne face sa platim mai mult si sa fim mandrii de el. E si asta o realitate. - e o garantie a calitatii. Indiferent unde se produce. Iar daca de maine OME decide ca vrea sa faca lucruri mai ieftine si sa ne mai fure putin la materiale acest lucru se va intampla si daca productia se va realiza in Elvetia la Vacheron Constantin. Parerea mea! Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: ome vs trail master Mda, tehnic si comercial...... ai drepate! Totusi asocierea nu e favorabila brandului........fiind chiar neadevarata. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate