VIPER Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Precum este intitulat si topicul, as vrea sa ma ajutati in masura in care puteti vis-a-vis de acest aspect (iluminarea bordului) Vitara mea are lumina doar la ceasuri, bordul fiind lipsit de orice urma de lumina. Aveti idee de ce? Nu am schema electrica a masinii si nu stiu exact care e siguranta (in cazul in care ea este problema) de la iluminatul bordului. Va multumesc anticipat pt orice raspuns care sa ma lumineze :) OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Iluminare bord Vitara desfa bordul si schimba beculetele,ca sigur s-au ars asa este si la mine cum se desface ai topic facut de un coleg ,foarte amanuntit suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Iluminare bord Vitara Pe linga schimbat de beculete ar trebui desfacut si curatat bordul, cu timpul se formeaza o negreala acolo care impiedica dispersarea uniforma a luminii si-i reduce eficienta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veve73 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Re:Iluminare bord Vitara Pe linga schimbat de beculete ar trebui desfacut si curatat bordul, cu timpul se formeaza o negreala acolo care impiedica dispersarea uniforma a luminii si-i reduce eficienta. ce tip de becuri sunt la iluminatul bordului ? cum pot sa fac sa lumineze mai tare ? deoarece lumina aceea verzuie abia se vede Editat August 27, 2016 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Re: Iluminare bord Vitara Salut! Sunt 2 becuri tip pozitie w5w (T10) si 2 din acelea mici T5 dar de 3w. Eu am pus LED albastre si este mult mai intensa lumina, in poza aceasta se vad 2 zone cu intensitate mai estompata, am rezolvat cu leduri cu unghi mai mare. Cost 30 Ron. Am facut si ceasul pt ora tot pe albastru, acolo a fost ceva mai complicat. Tot albastru lumineaza si scrumiera, bricheta si am montat si in torpedo. Succes Editat Septembrie 14, 2016 de Broscuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminghita Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Iluminare bord Vitara Vezi daca are buton de reglaj a intensitatii luminii la bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veve73 Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Re: Iluminare bord Vitara Vezi daca are buton de reglaj a intensitatii luminii la bord. e la maxim, dar sunt beculetele verzi sunt tare slabe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Re: Iluminare bord Vitara e la maxim, dar sunt beculetele verzi sunt tare slabe Salut! Vezi ca beculetele verzi sunt becuri normale albe cu un prezervativ de cauciuc verde peste ele (mai ia si cauciucul din luminozitate), care se innegresc in timp. Da jos placa din bord si pune ori becuri noi T5 de 3w ori leduri cu unghi de 180 grade si ce culoare vrei. Ai maxim o ora de munca. Vezi ca ledurile SMD au unghi mic, cele cu unghi mare sunt forma clasica rotunda dar cu o tehnologie noua. Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata nic Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Iluminare bord Vitara Broscuta ma ajuti si pe mine sa facem bordul albastru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate