Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iluminare bord Vitara

VIPER

Postări Recomandate

Precum este intitulat si topicul, as vrea sa ma ajutati in masura in care puteti vis-a-vis de acest aspect (iluminarea bordului)

Vitara mea are lumina doar la ceasuri, bordul fiind lipsit de orice urma de lumina. Aveti idee de ce? Nu am schema electrica a masinii si nu stiu exact care e siguranta (in cazul in care ea este problema) de la iluminatul bordului.

Va multumesc anticipat pt orice raspuns care sa ma lumineze :)

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 ani mai târziu...

Re:Iluminare bord Vitara

Pe linga schimbat de beculete ar trebui desfacut si curatat bordul, cu timpul se formeaza o negreala acolo care impiedica dispersarea uniforma a luminii si-i reduce eficienta.

ce tip de becuri sunt la iluminatul bordului ?

cum pot sa fac sa lumineze mai tare ? deoarece lumina aceea verzuie abia se vede

Editat de teddybear
postari consecutive cu acelasi subiect
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Iluminare bord Vitara

Salut! Sunt 2 becuri tip pozitie w5w (T10) si 2 din acelea mici T5 dar de 3w.

Eu am pus LED albastre si este mult mai intensa lumina, in poza aceasta se vad 2 zone cu intensitate mai estompata, am rezolvat cu leduri cu unghi mai mare. Cost 30 Ron. Am facut si ceasul pt ora tot pe albastru, acolo a fost ceva mai complicat. Tot albastru lumineaza si scrumiera, bricheta si am montat si in torpedo. Succes

20130410_211903.thumb.jpg.dfdb6c1b8a658fa6a7e0d2f3a82bc046.jpg20130410_211927.thumb.jpg.659c59bbf129f2239f6eb8bfc8a39eb6.jpg

Editat de Broscuta
Link spre comentariu

Re: Iluminare bord Vitara

e la maxim, dar sunt beculetele verzi sunt tare slabe

Salut! Vezi ca beculetele verzi sunt becuri normale albe cu un prezervativ de cauciuc verde peste ele (mai ia si cauciucul din luminozitate), care se innegresc in timp. Da jos placa din bord si pune ori becuri noi T5 de 3w ori leduri cu unghi de 180 grade si ce culoare vrei. Ai maxim o ora de munca. Vezi ca ledurile SMD au unghi mic, cele cu unghi mare sunt forma clasica rotunda dar cu o tehnologie noua. Spor

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare