Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

becul check engine aprins la un grand din 2004

klinutzu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: becul check engine aprins la un grand din 2004

salut si la multi ani.

se pare ca este aprins de la uleiul din cutia de viteze. de atunci nu mi-a mai facut. am vorbit insa cu un prieten cu touareg si mi-a zis ca si lui ii face din cand in cand asa si a aflat ca este de la ulei.

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Masina este in unele privinte asemanatoare cu omul.

Asa cum chinezii nu prea seamana cu romanii la fel nici grand ul cu vw ul sau cu alte marci.

Tot la fel ca si la om daca te doare capul pe tine ca esti racit asta nu inseamna ca si pe vecinul tau care a baut pana la ora 3 azi noapte il doare capul din acelasi motiv chiar daca are aceleasi simptome ca si tine.

Aceleasi simtome nu inseamna acelasi defect nici macar cand aceleasi provin de la acelasi tip si model de masina ca sa nu mai vorbim de cazul tau cand difera si constructorul.

Pune masina pe un tester, chiar daca becul s a stins este foarte probabil ca eroarea sa fi ramas inregistrata.

Link spre comentariu

si wg-ul meu a facut la fel cand era mai frig si dupa 2 zile s-a stins

in carticica ei am citit ca poate fi din cauza motorinei (e un senzor pe filtru de motorina-senzor de apa- care ar putea fi cauza

nu stiu sigur

daca o duci la tester te rog sa postezi rezultatul

TOYOTA HILUX 2.5 D-4D

TV D 14 F

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

si wg-ul meu a facut la fel cand era mai frig si dupa 2 zile s-a stins

in carticica ei am citit ca poate fi din cauza motorinei (e un senzor pe filtru de motorina-senzor de apa- care ar putea fi cauza

nu stiu sigur

daca o duci la tester te rog sa postezi rezultatul

poate fi dintr-o multitudine de motiva... ulei motor, cutie, pompa de benzina, senzori electrici...etc... ca sa sti exact te duci la tester....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Daca vrei pe cineva de incredere lucrator in service autorizat pentru jeep-uri electronizate suna-ma pe 0724.200.274.

Mie mi se aprindeau toate becurile in bord si clipeau ca un pom de Craciun ... eram in panica ca o sa schimb calculatorul central, insa omul mi-a dat solutia telefonic si a confirmat-o pe tester, am scapat cu 400 lei piesa mopar originala plus manopera :grin:

Deci solutii sunt ...

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare