sorin_lacatusu Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 am 25 de ani , sunt din Galati ( se pare singurul pe forum ) ocupatie principala transport international de marfuri,pe forum deoarece incerc sa gasesc noi pasiuni (dupa cele vechi care mi-au pus putin viata in pericol)si ... cred ca deja am gasit una offroad.Masina L 200 , poze nu am inca,astept sa vina cam in 7-8 zile,e varianta instyle rallyart A/T.Interesat de tot ce inseamna distractie de weekend si nu numai mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Bine ai venit. L200......super masina. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 re salut,inca nu stiu ca nu a venit ,mai sunt ceva zile ...dar cred ca voi va pricepeti ma bine aici daca a fost o alegere buna sau nu,a fost cam pe ghicite la mine...cu experienta 0,ma mai gandeam si la nissan navara,dar...decizia e luata de acum mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Bine ai venit si felicitari pentru noua achizitie ce urmeaza. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salut si bine ai venit! Merge bine L200-le. Am avut si asa ceva in teren si s-a descurcat foarte bine. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 bine ai venit !!!! :c o masina super ! asteptam pozele ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 multumesc de primire si abia astept sa-mi vina si masina poate ne vedem live pe vreun traseu pe undeva mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate