Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mocheta Niva

gestme

Postări Recomandate

A pus cineva mocheta in Niva? :grin:

Caut o solutie sa inlocuiesc "mocheta originala" care in dreptul volanului nu prea mai este,fiind rupta.

As vrea sa-i pun si niste vata minerala pe podea.

Am vazut la "pieselada" un set de covorase dar cred ca se aseaza peste mocheta.

Daca cineva are alta solutie va rog sa o spuneti.

Multumesc.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mocheta Niva

A pus cineva mocheta in Niva? :grin:

Caut o solutie sa inlocuiesc "mocheta originala" care in dreptul volanului nu prea mai este,fiind rupta.

As vrea sa-i pun si niste vata minerala pe podea.

Am vazut la "pieselada" un set de covorase dar cred ca se aseaza peste mocheta.

Daca cineva are alta solutie va rog sa o spuneti.

Multumesc.

ArmaSound , de la firma Armacell , cauta pe net

mai e o solutie cu Trocellen !

daca nu la dedeman si cumperi cele mai largi izolatii de teava ,la ce grosime vrei si le crestezi pe lungime faci fasii si le lipesti una langa alta dupa ce esti sugur ca ai protejat tabla de rugina perfect

vata minerala ? :P

parerea mea

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Nu vreau sa ma gandesc cum va fi in masina dupa ce intri intr-o apa mai adanca si se imbiba vata minerala.

:ooo :bleah

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

nu vad de ce ai vrea sa pui vata minerala daca este bazaltica trebuie sa o pui subtire daca este din cea normala oricat ai pune-o de groasa se subtiaza prin presare dar nu uniform plus ca este foarte fragila si trebuie sa te gandesti si la eventuale alergii cred ca trebuie sa fie un material special asteptam sugestii de la altii care au idee

Link spre comentariu

Eu am pe ea pus aluband,pasla auto si o mocheta.

Acum iarna am pus niste presuri mai mari pt a nu se imprastia zapada si apa,pana acum nu miroase nimic si nici nu s-a imbibat cu apa,dar,fata de alte masini am mai multa liniste in interior.

Lucrarea nu este facuta de mine,asa am luat masina si sunt super multumit,nu am de gand sa intru in apa asa mare incat sa intre in ea apa.

bau bau
Link spre comentariu

Tocmai de asta mie frica,de faptul ca o sa intre apa si rugineste.

Si sa mai prinda si miros... :cr

Si asa ma chinui de o gramada de timp sa o termin si nu mai reusesc din cauza lipsei de timp,unde mai pun ca am incins si niste cabluri prin bord (din vina mea),nu m-am putut bucura de ea pe zapada asta mare care a fost la noi,dupa toate astea sa nu iasa nici bine...:cr1

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

:no1chiar daca se uda mocheta,foarte usor se poate usca cu un uscator(eu am unul de la Bosh se foloseste la copertine de plastic).

Eu pentru protectie am pus sub presurile de cauciuc,folie de polietilena si chir daca imi cade zapada si apa nu se mai duce pe mocheta.

bau bau
Link spre comentariu

:no1chiar daca se uda mocheta,foarte usor se poate usca cu un uscator(eu am unul de la Bosh se foloseste la copertine de plastic).

Eu pentru protectie am pus sub presurile de cauciuc,folie de polietilena si chir daca imi cade zapada si apa nu se mai duce pe mocheta.

Cred ca o sa incerc sa adaptez de la o masina sh o mocheta si sa o decupez asa cum imi trebuie mie.Sa vedem ce o sa iasa dar cand se mai incalzeste un pic ca amu`...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

:oldSe demonteaza tot pe interior,se pun suruburile inapoi in gauri(sa ramana filetul curat),se curata cu o perie de sarma,sau cu flex cu perie pe unde e cazul si se da cu 1 strat sau 2 de:antifon,amorsa bituminoasa,aluband,grund,insonorizant..etc,dupa care se cumpara din comert(la metru patrat),sau de la dezmenbrari mocheta si se face pe loc adaptarea pentru niva,Important e sa fie bine prinsa de chedere,unde e nevoie se poate aplica cate o sina de aluminiu cu suruburi care da bine la estetica .

Acesta e planul meu pe care o sa il pun in aplicare peste 1 luna.Sa imi fie mai usor o sa montez mocheta din doua fasii+parte spate,adica 3.

spor la treaba!si voua

PS:fara vata minerala pe podeaua masinii,zgomotul vine din compartimentul motor,deci zona aceea trebuie lucrata,intre motor si habitaclu,"oalele" de la rotile spate(se demonteaza fetele),capota fata ..

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

:hm hai sa nu ne mai amagim, asta e masina!(de atatia bani atata peste ) , orice am pune , apa e apa intra oricum si nici nu stim pe unde si cand , inchiderea a ramas pe keder model veki !de cand se fabrica masina (72), kedere skimbate sa nu fie deformate si se aplica reviziile de sezon , vara iarna

,bani putini manopera multa la intretinere ,putem sa punem si lapte de kuk daca ajunge apa (si ajunge ) scoatem tot la soare , vedem unde i rugina , grund , izolatie , si iar la 3-4 luni ,altfel rugina si gaura ,otelul de caroserie la masinile generatie noua are in componenta elemente chimice ce intarzie oxidarea atat cat incape in procentul comercial al fiecarei firme dupa politica de pret -vanzari ,eu am renuntat la o izolatie fonica in plus si am umplut caroseria pe dinauntru cu pensula de vaselina amestecata cu ulei de transmisie si seu de oaie (putin) ,se usuca ,arunca apa si nu rugineste , singurul inconvenient ca dupa operatiune muncesti sa te speli bine pana la coate si miroase aprox 2 saptamani in mijlocul verii a garaj ITB,dar dispare , exista un site rusec unde arata punctele slabe si apare rugina.

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare