Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intors jante ?

Postări Recomandate

Re: intors jenti ?

Da te pot ajuta eu ...intors sablat vopsit in camp electrostatic :h5

Tel 0766210850

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-a mai mare prostie...ia-ti distantiere,vb din experienta ...mi s-au retezat prezoanele de le jante intoarse....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

distantiere pt Jeep-uri 850 RON setul de 4 buc din aluminiu de 32mm, cu set de piulite de prezoane (complet !)

P.S. se da si factura cu TVA!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Ce-a mai mare prostie...ia-ti distantiere,vb din experienta ...mi s-au retezat prezoanele de le jante intoarse....

Avem jantele intoarse cu ET -50, -90, -100, -110 ... Nu am retezat prezoanele niciodata! Ce legatura ar putea avea jantele intoarse cu retezatul prezoanelor?

Singurul inconvenient: la Y61 s-a stricat o protectie de disc (o tabla) prin faptul ca n-a mai fost protejata de janta ... In rest alte probleme n-au fost!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La flansele distantiere se intampla acest lucru ...BULLBAR stieeee

De acea se intorc jantele ......pt a inlocui flansele ....

Editat de Yonutz

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Va spun sincer ca nu vad care este legatura retezarii prezoanelor cu flansele distantiere si nici pe aceea cu "intorsul" jantelor. Asta in afara de situatiile cand piulitele nu sunt stranse bine sau nu sunt verificate periodic (in cazul flanselor)...

Editat de Marius Lupu

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

Va spun sincer ca nu vad care este legatura retezarii prezoanelor cu flansele distantiere si nici pe aceea cu "intorsul" jantelor. Asta in afara de situatiile cand piulitele nu sunt stranse bine sau nu sunt verificate periodic (in cazul flanselor)...

:g dar mai e o problema , falnsele ne adecvate ( diamertul de centrate mai mare)

Link spre comentariu

La flansele distantiere se intampla acest lucru ...BULLBAR stieeee

De acea se intorc jantele ......pt a inlocui flansele ....

daca prezoanele lui petre s-au rupt la puntea fata, stiu din ce cauza. (si marius lupu stie:br)

daca s-au rupt la puntea spate, mai cercetez...

sustin intoarcerea jantelor in detrimentul distantierelor, daca acestea din urma nu au umarul de centrare a jantei.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare