savinescu Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 am pe jeepul meu cherokee jenti de tabla cele standard si as vrea sa le intorc pentru a le scoate mai spre exterior, intrebarea este daca se poate ?,sau a mai incercat cineva asa ceva? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: intors jenti ? viewtopic.php?f=17&t=13230 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 (editat) Re: intors jenti ? Da te pot ajuta eu ...intors sablat vopsit in camp electrostatic :h5 Tel 0766210850 Editat Decembrie 22, 2009 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: intors jenti ? un nr. de telefon ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: intors jenti ? Ce-a mai mare prostie...ia-ti distantiere,vb din experienta ...mi s-au retezat prezoanele de le jante intoarse.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: intors jenti ? distantiere pt Jeep-uri 850 RON setul de 4 buc din aluminiu de 32mm, cu set de piulite de prezoane (complet !) P.S. se da si factura cu TVA! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: intors jenti ? Ce-a mai mare prostie...ia-ti distantiere,vb din experienta ...mi s-au retezat prezoanele de le jante intoarse.... Avem jantele intoarse cu ET -50, -90, -100, -110 ... Nu am retezat prezoanele niciodata! Ce legatura ar putea avea jantele intoarse cu retezatul prezoanelor? Singurul inconvenient: la Y61 s-a stricat o protectie de disc (o tabla) prin faptul ca n-a mai fost protejata de janta ... In rest alte probleme n-au fost! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: intors jenti ? Ce-a mai mare prostie...ia-ti distantiere,vb din experienta ...mi s-au retezat prezoanele de le jante intoarse.... La flansele distantiere se intampla acest lucru ...BULLBAR stieeee De acea se intorc jantele ......pt a inlocui flansele .... Editat Februarie 3, 2010 de Yonutz tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: intors jenti ? Va spun sincer ca nu vad care este legatura retezarii prezoanelor cu flansele distantiere si nici pe aceea cu "intorsul" jantelor. Asta in afara de situatiile cand piulitele nu sunt stranse bine sau nu sunt verificate periodic (in cazul flanselor)... Editat Februarie 4, 2010 de Marius Lupu ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: intors jenti ? Va spun sincer ca nu vad care este legatura retezarii prezoanelor cu flansele distantiere si nici pe aceea cu "intorsul" jantelor. Asta in afara de situatiile cand piulitele nu sunt stranse bine sau nu sunt verificate periodic (in cazul flanselor)... :g dar mai e o problema , falnsele ne adecvate ( diamertul de centrate mai mare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: intors jenti ? La flansele distantiere se intampla acest lucru ...BULLBAR stieeee De acea se intorc jantele ......pt a inlocui flansele .... daca prezoanele lui petre s-au rupt la puntea fata, stiu din ce cauza. (si marius lupu stie:br) daca s-au rupt la puntea spate, mai cercetez... sustin intoarcerea jantelor in detrimentul distantierelor, daca acestea din urma nu au umarul de centrare a jantei. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: intors jenti ? Totusi, cred ca ar trebui sa cauti niste jante cu ET negativ. Asta-i cea mai sigura varianta. In alta ordine de idei ... personal as opta pentru "intoarcerea" jantelor, decat pentru montarea flanselor distantiere. E o grija in plus, dupa parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate