superalfi Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Din intamplare am dat peste site-ul: http://forum.difflock.com/viewforum.php?f=66 Aviz amatorilor care sunt in curs de construire a unei masini custom sau care vor sa faca asa ceva pe viitor. Mie mi s-a parut foarte interesant. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Proiecte custom offroad extrem Sunt ceva proiecte ff misto. Intr-un cuvant...educativ. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Proiecte custom offroad extrem Nota 10, interesante proiecte. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Proiecte custom offroad extrem buna am vesut e sun super faby Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Proiecte custom offroad extrem Nu pot sa vad: "The forum you selected does not exist." ... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Proiecte custom offroad extrem Probabil pentru ca linkul initiatorului e din 2009 iar hummer nu a vazut nimic dar vrea sa faca 20 de postari ca sa intre la vanzari. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Proiecte custom offroad extrem Functioneaza eu sunt pe el si rasfoiesc .....merge....eee cam rudimentar adica fara prea multe poze cel putin l a land rove r in rest detalii tehnice destule . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem nu e extrem dar e mult home made multe idei bune ,pasiune sa fie http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=70975&postdays=0&postorder=asc&start=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem Foarte tare tipul, foarte multa manufactura :) si rezultate pe masura... SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem Foarte util topicul asta, pentru ca ma intereseaza si pe mine un proiect custom, sunt cateva aicea la sectiunea Modificari, dar vreau sa culeg din mai multe proiecte, detalii, sa compar...in general m-ar interesa structura gen tubulara... Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem Nu pot sa vad: "The forum you selected does not exist." ... Idem. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem Am incercat si eu dar nu merge. Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Proiecte custom offroad extrem Idem. Am incercat si eu dar nu merge. Nu pot sa vad: "The forum you selected does not exist." ... Dat fiind titlul acestui topic, deduc (ce-mi place cum suna asta cu "dedusul"....:ha:) ca @superalfi daduse link-ul catre sectiunea "Custom builds" de mai jos : http://forum.difflock.com/viewforum.php?f=73 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate