HARY Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Mai fratilor am dat Obositu (patrol k160) care mergea bine dar plin de rugina si ma procopsii cu un samurai fara sa vreau.Stiam ca merge bine ca am fost cu ia la iesiri ca doar eu am luat-o de la prietenul Marius alias Turagmes de la Brasov pt cineva .Astazi cand m-am urcat in ea eu de120kg si 183inaltime cand m-au vazut prieteni la cafea de dimineata inkipuitiva ce a iesit,dar vreu sa va spun ca dupa cateva ture m-am indragostit subit si nu cred ca nu o mai dau Editat Decembrie 21, 2009 de Yonutz :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu cred ca trebuie sa editezi ultimele cuvinte altfel nu inteleg iti place dar nu-ti place nu poti centra sa si dai cu capu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu Harry ce ai vere? Crezi ca iti poate cara samuraiul ditai burdihanul? Ala e facut de oameni supli ptr oameni si mai supli! Tu faci parte din categoria oltenilor burtosi ...Eventual sa-l omologhezi 1+1/2 (locuri in picioare)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu cred ca trebuie sa editezi ultimele cuvinte altfel nu inteleg iti place dar nu-ti place nu poti centra sa si dai cu capu initial nu am vrut-o dar decat sa pierd banii am preferat-o idea era ca nu am loc in ea dar o sa-i mut scaunul pe mijloc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu cum te prinde un zuki nu te prinde nimic,sa ai noroc de ea,dar ai facut un pas destul de mare de la patrol la zuki bafta la zuki,si sa nu crezi ca asta nu are rugina:)) suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu Hari, cea mai buna masina este cea pe care o ai si nu bagi bani in ea . S-o stapanesti sanatos . MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu initial nu am vrut-o dar decat sa pierd banii am preferat-o idea era ca nu am loc in ea dar o sa-i mut scaunul pe mijloc da, da , si s-o faci McLaren F1....cum s-ai pui scaunul pe mijloc?!?!? si comenzile (volan, pedale etc.)? sau mai cuperi una cu volan pe dreapta, si ii pui si partea aia de comenzi... mai bine ii pui vreun 1.6 16V. vericule, cred ca-i de la praz... hai ca m-ai amuzat... hai ca de amuzament si uitasem: s-o stapanesti sanatos! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: malau si samuraiu De la patrol la suzuki ... un pas mare? Urmatorul pas mare ...mountain bike? :ha consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Malaul si samuraiul Lasa hari ca e buna! La cat esti de mare, n-ai nevoie de troliu la ea. Sa te poarte fericit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Malaul si samuraiul In primul rand : S-o stapanesti sanatos !!! :ypu Iar apoi : Acum nu o sa mai zici ca "ma sui in masina si plec" ci "Ma imbrac cu Samuraiul si plec" :ha1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Malaul si samuraiul pune si tu mai mlte poze q agregatu sa il vedem mai bine :less Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Malaul si samuraiul maine fac niste poze si o sa le pun ,sunt foarte incantat cum merge dracovenia dar nu prea am loc in dansa :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Malaul si samuraiul @harry..........si eu ma gandesc sa skimb patrolu ca si tine........dar nu cu SAMU ci cu 4.2...... p.s.....sa l stapanesti sanatos......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Malaul si samuraiul maine fac niste poze si o sa le pun ,sunt foarte incantat cum merge dracovenia dar nu prea am loc in dansa pana pui poze cu dracovenia, sa ne bucuram si noi cu tine, zi si tu saru'mana..., inseamna ca e stramta....dansa...cati nu-si doresc...:-) :-) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: malau si samuraiu De la patrol la suzuki ... un pas mare? Urmatorul pas mare ...mountain bike? :ha stai linistit YOANE ca vine si monstrul presimt ca e pe drum! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Malaul si samuraiul Oricare ar fi el, monstru fioros sau smeagal neastamparat ...sa-l stapanesti sanatos domnule! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Malaul si samuraiul Oricare ar fi el, monstru fioros sau smeagal neastamparat ...sa-l stapanesti sanatos domnule! multumesc mult si Sarbatori fericite! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Malaul si samuraiul Sa o stapanesti sanatos,lumea e rautacioasa si invidioasa ca ti-a i luat samurai. Mai ales astia cu Patroale :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Malaul si samuraiul Tu ai mers dupa principiul decat una lunga si bleaga mai bine una scurta si jucausa.Nu trebuie sa dai patrolul si puneai samuraiul sus pe portbagaj si cand ramaneai cu patrolul scoteai pe samurake:jp1Oricum sa-l stapanesti sanatos. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Malaul si samuraiul Sa-l noroiesti cu placere ....si daca le-ai schimbat in ultima vreme (MARCILE ) ...la sfarsitul anului asteptam rezultatul ....(MASINA ANULUI 2009) care ti sa parut ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Malaul si samuraiul sa-l stapanesti sanatos si crede-ma ca numai invidia vorbeste din cei ce te iau peste picior pt alegerea facuta,cunosc sentimentul tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Malaul si samuraiul prietene , curaj ca si eu am dat patrolul 3,3 TD pe suzuki dar timpul iti va arata ca nu.i asa de rau si te vei felicita singur si nu numai din cauza impozitului .... TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Malaul si samuraiul Daca mai ramane ceva intreg din dracovenie pana la primavara si nu se desira sa vedeti ce fac din dansa -nu am avut timp de poze dar am mai gasit ceva :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Malaul si samuraiul Sa-l stapinesti sanatos. Nu baga in seama circotelile. "E`numai" invidiosi concetatenii. Le e ciuda, ca ei, cind ramin impotmoliti, nu pot sa-si puna amindoua centurile si sa-si ia masina in spate ca pe rucksack si sa plece mai departe. :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Malaul si samuraiul Poti modifica putin pozitia scaunului de la sofer (il poti muta in spate in 5-10 cm) si poti sta in Samurai fara probleme si daca ai 150 kg. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate