Vizitator Deceneu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Salut! Bine v-am gasit. Am avut mici probleme cu logarea, dar asta e. Deci date tehnice: Sorin Covaliu alias Deceneu, 40 anisori, 2 copii, sotie(una) Nissan-uri, caini, ATV-uri, pisici, motociclete, a uitam Wrangler CJ 7........bla,bla,bla.....pentru cine nu ma cunoaste, eu erem tipul cu Nissan-ul vopsit in flacari(alb+orange sau invers) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Bine ai venit! Felicitari si pentru masina. Ne vedem sambata la Gura Humorului. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Sincer, ma bucur extraordinar ca poti veni la Gura Humorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Sincer, ma bucur extraordinar ca poti veni la Gura Humorului. Din pacate nu pot sa vin de joi sau de vineri. Dar e bine si sambata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Bine ai venit, Omule !... :D Toata Stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 bine ai ajuns :D joi nu scapi de noi :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Salutare Mestere! Bun venit in trupa!Ne vedem joi :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 salut bine ai venit.ai pus cardanul de camion? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Bine ai venit.Vreu sa spun ca m-a impresionat masina ta la Cheia. :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 salutari de la iasi, bine te am gasit! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Salut, bine ai venit.......fain nissanul , l-am vazut saptamana trecuta....fain TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate