Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Harta-i sfanta.........corect.......asa ceva o pot intelege.......doar cei care lucreaza cu ea ....din greu :h5 Ps...nu am nimic impotriva GPS-ului....dar la ce am facut sau facem noi.....GPS-ul nu prea face multi bani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 faza cu gps-ul era doar o gluma :grin: am folosit gps-ul intens cand eram pe limo, m-a scos din incurcatura de sute de ori....pe camion insa nu e practic, nu se poate seta pt camion, prin urmare da de multe ori directii prin cartiere rezidentiale, prin locuri unde n-ai ce cauta cu camionul acuma folosesc din greu Microsoft Streets and trips, plus http://maps.google.com si http://maps.live.com @magnum cate curse ai facut? vremea a fost favorabila? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 faza cu gps-ul era doar o gluma :grin: am folosit gps-ul intens cand eram pe limo, m-a scos din incurcatura de sute de ori....pe camion insa nu e practic, nu se poate seta pt camion, prin urmare da de multe ori directii prin cartiere rezidentiale, prin locuri unde n-ai ce cauta cu camionul acuma folosesc din greu Microsoft Streets and trips, plus http://maps.google.com si http://maps.live.com @magnum cate curse ai facut? vremea a fost favorabila? Pentru GPS exista rute pentru camioane, care tin cont de zonele cu restrictii. In Africa nu-mi dau seama cum ar trebui sa fie vremea nefavorabila... sau favorabila... :? 50°C la umbra iti spune ceva?!! La 22°C - 24°C africanii aveau haine imblanite pe ei!!! :? Curse au fost 4, dar perioada in care au fost facute s-a intins din august 2003 pana in martie 2004; bineinteles, cu unele pauze, in care am venit acasa. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 50 la umbra = nefavorabil :) pe bune,zi-mi te rog, care gps se poate seta sa dea rute favorbile pt camioane, eu am incercat vreo 3 modele si numai unul mi-a dat ceva apropiat, era o ruta pt RV-uri, altfel multe modele mi-au dat directii pe sub poduri unde ar fi trebuit sa tai vreo 20 cm din cabina sa ma strecor pe sub el :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 sunt Cd-uri ptr GPS.....care au rute ptr camioane....asta insemnand inaltimi de trecere.....tonaj maxim admis.....intr-un cuvant rute accesibile camioanelor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 altfel multe modele mi-au dat directii pe sub poduri unde ar fi trebuit sa tai vreo 20 cm din cabina sa ma strecor pe sub el :D :ga Nu stiu ce sa-ti recomand! Repet: nu folosesc! Am sa ma interesez totusi, pe la colegii care au. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 am vazut cd -uri de astea la Venlo in Olanda....la marile autohoff-uri din Germania.......dar vb lui Mihai.....tot harta e mai sfanta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Dupa cum va spuneam, mai am ceva poze cu "plimbarea" din Africa. Ordinea e tot aleatorie! :bean :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :bean :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :bean :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :h5 :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :tr :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :ca :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :cort :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :dr1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :dr2 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Superb..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 :less :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Ultima serie de poze... si am incheiat excursia... :bean :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 faina excursia....si te-au mai si platit ptr asta :grin: :grin: :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate