alk Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 va salut cu tot respectul cuvenit! am 35x12.5x15-uri vechi si sterse,una dintre ele nu mai suporta nici aerul,asa ca va trebuii sa le schimb,dar ma gindesc ce ar fi daca l-asi incalta cu gume mai inalte si mai inguste? cum sa fac sa merg mai mult pe roti decit pe laterale sau mai rau,pe acoperisul husei? nu ca n-ar fi spectaculos dar parca imi displace sa merg tirish pentru ca se lasa cu rani si fac buba. daca stie careva si are bunavointa sa-mi lumineze cutia cu ginduri,promit ca dau o bere cind ne vom intilnii.multzam fain. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Stabilitate M461 ? Din poza ta de avatar imi pare ca ai jante de ARO dar intoarse. Ce e rau cu 35 x 12.5 ? Ia un set de BFG MT si o sa mergi foarte bine. Daca il iei SH dar in stare buna iesi si foarte ieftin fata de pretul de nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Stabilitate M461 ? ma gindeam la ceva nai inalte si mai subtiri,ceva pentru extreme,pentru care si-asa sunt indispus cascavaliceste. ai vreo solutie? ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Stabilitate M461 ? Gume mari si moca cam greu de gasit. Poti incerca niste tractoare daca vrei inguste si de noroi sau simex insa nu sunt solutii ieftine. Daca nu il tii doar de offroad baga niste AT-uri pentru stabilitate si aderenta pe zapada batucita 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Stabilitate M461 ? nu am pretentii la gume moca,doar ca pe moment nu pot sa investesc bani multi pe ele.Intrebarea era daca o mai inalt si cu gume peste 35 si mai subtiri ce trebuie facut sa nu ma rastorn? ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Stabilitate M461 ? In principiu gumele de noroi nu sunt prea stabile pe strada. In padure ca si pe asfalt trebuie sa vezi limita masinii si nu te rastorni. Nu cred ca o inaltare decenta poate sa afecteze atat de mult dinamica masinii incat sa fie instabila si greu de condus 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Stabilitate M461 ? la cum arata masina ta , ar trebui sa fie foarte stabila apoi am vazut unele detalii care mi-au explicat cauza instabilitatii la tine una ar fi inaltarea din cerceii de arc, am impresia ca ai inaltat si caroseria de pe sasiu astea cumulate duc la o oarecare instabilitate si ruliu, mai ales la un m, care nu a fost faorte stabil niciodata daca nu ai distantiere la roti, si cred ca ai daor ante intoarse, ar fi bine sa iti pui ceva distantiere poti sa mergi pana la un 900/16 cred eu , fara sa ai probleme mari, daca nu iei curbe la 60 la ora cel mai simplu ar fi sa mai cobori putin masina, daca nu, mai lateste-o, dar atentie la rulmenti un 900 /16 copie simex e cam 37 si cred ca iti intra asa cum ai inaltat-o nu prea imi dau seama de ce ai pus atata inaltare pe ea, cand 35 intra FARA SA O INALTI NICI UN CM forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Stabilitate M461 ? La M principalul dezavantaj e centrul de greutate foarte ridicat,apoi urmeaza ampatamentul cu cit pui o roata mai mare amplifici aceste dezavantaje.... Eu zic ca la jantele care le ai e deajuns sa pui niste cauciucuri mai bune in profil,inguste ...cauciucurile late nu ofera sustinere laterala .. cit despre inclinari laterale ,m-ul flexeaza din punti binisor dar daca ai arcuri intarite sau cercei mai lungi se dezechilibreaza foarte usor Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Stabilitate M461 ? Punei ceva ingust.Nu lar avantaja niste cauciucuri inalte pentruca nu o sa mai ai stabilitate drept de loc.Sa demonstrat ca nu conteaza latimea cauciucului in ceia ce priveste stabilitatea unie masini. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Stabilitate M461 ? Sa demonstrat ca nu conteaza latimea cauciucului in ceia ce priveste stabilitatea unie masini. unde sa demonstrat asta si cand??? pare tare dubios ce spui ai ceva date concrete sau asta ai constatat personal??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate