adammoga80 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara M-ar interesa de la ce se potrivesc amortizoarele spate( dar cu 50mm mai lungi ) pt 0 vitara scurta. merci se potriveste de la bmw 316 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara se potriveste de la bmw 316 Din ce an? vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara se potriveste de la bmw 316 de la e36 sau e46 ? . maine am sa probez sa vad daca se potrivesc de la 316 e36 cu 4 usi sau cu 2 usi ca difera parca. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara problema cu pistonasele si aici! azi am comandat la unix trei feluri de pistonase cu diametru de 54mm, trei pt ca nu stiu lungimea si programul nu o da! maine dimineata imi ajung si ma duc cu al meu de model sa vad exact care se potriveste, asta daca se potriveste vreunul. va tin la curent si daca se bunghieste va zic codul. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara compatibile pe lwb ar mai fi arcuri fata/spate(+40mm) de ceva mercedes sprinter cred si amortizorul de directie tot de mercedes(cel mai ieftin). 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Cu etrierii am rezolvat ca sa ma tina macar tura asta de placute de frana (dar o sa tina ceva mai mult ..... ).Am luat de la dezmembrari inca un set de etrieri perfect functionali de la o masina busita de cateva zile si nu din cauza franelor, asa incat avand 4 pistonase indoielnice, m-am apucat gospodareste (cum de atatea ori am mai facut la batrana dacie a parintilor), de operatiunea de reconditionare.In final m-am ales cu o pereche de etrieri boboc si cu un set pe care l-am pus la pastrare in ideea ca fie gasesc pistonase noi la pret rezonabil, fie ii trimit la ceva firma ca sa mi-i "reconditioneze" , adica sa puna ei pistonase si garnituri, si ma mai aleg cu un set nou nout, intre timp folosesc si masina fara sa stau pe tusa.:) SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stahlmantel Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara problema cu pistonasele si aici! azi am comandat la unix trei feluri de pistonase cu diametru de 54mm, trei pt ca nu stiu lungimea si programul nu o da! maine dimineata imi ajung si ma duc cu al meu de model sa vad exact care se potriveste, asta daca se potriveste vreunul. va tin la curent si daca se bunghieste va zic codul. Sa inteleg ca ai putut da comanda la Unix doar de pistonase fara sa iei tot etrierul. Interesant ca si eu am incercat sa fac comanda la un magazin care colaboreaza cu Unix si mi-au spus ca nu se poate separat, doar etrierul intreg si costa undeva la vreo 270 ron daca-l aduceam pe cel scos de pe masina, daca nu pretul ar fi parca 450 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Cat este pretul pe pistonas la Unix? Ca sunt si eu interesat de o pereche, sa imi pot rezolva problema cu franele definitiv. Multumesc SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Click pe WebShop->alegi marca (Suzuki)->marca(Vitara)->motorizare(1.6 2.0 cat ai sau toate)->an fabricatie(sau toate eventual)->serie sasiu(sau toate) Si o sa iti apara o lista cu modele de vitara, inchise sau deschise (soft sau hard top). Eu nu am gasit pistonase, doar etrierul complet. Acum vezi si tu ce gasesti, am vazut pretul variind de la 300 la 500 ron etrierul :sc Spor la search. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Click pe WebShop->alegi marca (Suzuki)->marca(Vitara)->motorizare(1.6 2.0 cat ai sau toate)->an fabricatie(sau toate eventual)->serie sasiu(sau toate) Si o sa iti apara o lista cu modele de vitara, inchise sau deschise (soft sau hard top). Eu nu am gasit pistonase, doar etrierul complet. Acum vezi si tu ce gasesti, am vazut pretul variind de la 300 la 500 ron etrierul :sc Spor la search. Exista si" Set reparatie etrier" .. daca ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara set reparatie etrier nu include pistonasul.numai garnituri.pistonul nu o sa il gasiti separat ca la dacie. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara scuze de intarziere am gasit pistonase de 54mm la unix dar din pacate am uitat codul si nu le-am luat cu factura ca sa am evidenta, mii de scuze. mergeti linistiti la unix si spuneti-le sa scrie "PISTONAS" in mijlocul ferestrei(pasul unu), o sa apara vre-o 2500 de rezultate, pasul doi- sa sorteze dupa denumire "pistonas etrier", vor fi 500 si ceva de rezultate, pasul trei- sortare dupa stoc si pret, daca ati ajuns aici e simplu pt ca au diametrul afisat, singura problema e lungimea. eu am comandat trei feluri si unul s-a potrivit, adica a fost mai lung si l-am taiat pe strung, i-am facut canalul si sarumana. pretul a fost cred ca 120 ron sau mai putin amandoua. mult succes 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stahlmantel Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Am fost la Unix pentru pistonase etrier si mi-au zis ca pot aduce originale in 7-8 zile undeva la 130 ron bucata. Avantajul fata de ce a luat reax e ca nu trebuie sa modifici nimic la ele fiind originale si dezavantajul e ca sunt putin mai sumpe, dar macar nu cumperi tot etrierul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara apropo de frane....am desfacut roata spate si am gasit in capacul din mijlocul jantei lichid de frana....aveti idee daca pe spate am tamburi sau placute ? se poate sa se fi adunat in timp....acolo lichid...in vas nu am vazut modificari , iar frana tine inca bine....[masina am luat-o de vreo 2 luni]. Daca ar fi garniturile de la etrier spate ,se potrivesc de la dacie ? Intentionez weekendul viitor sa desfac butucul sa vad ce e acolo si sa ma pregatesc macar cu garnituri.... Multumesc :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara apropo de frane....am desfacut roata spate si am gasit in capacul din mijlocul jantei lichid de frana....aveti idee daca pe spate am tamburi sau placute ? se poate sa se fi adunat in timp....acolo lichid...in vas nu am vazut modificari , iar frana tine inca bine....[masina am luat-o de vreo 2 luni]. Daca ar fi garniturile de la etrier spate ,se potrivesc de la dacie ? Intentionez weekendul viitor sa desfac butucul sa vad ce e acolo si sa ma pregatesc macar cu garnituri.... Multumesc Nu-s un geniu al mecanicii, da te intreb si eu: daca desfacusi roata, in afara de lichid de frana scurs nu mai vazusi si altceva:wink:?! Mie, cand am dat jos roata spate, nu mi s-a parut sa vad frun disc sau etrier... Acu, trecand peste usoara ironie de mai sus (scuze, da mi-ai inseninat week-end-ul umbrit de o partida de pescuit ratata:dr3...), hai sa-ti spun, sa nu muncesti degeaba: pe spate ai frane cu tamburi. Adica tot tacamul aferent: tamburi, saboti de frana, cilindri receptori. N-ai placute, n-ai etrieri, doar daca pe masina nu ai frane de bemveu, sau de Dacie 1100 (ar mai fi si alte modele, da n-am timp sa le enumar). Verifica tot ce se gaseste inauntru, si poti gasi (in magazine, ca piese originale, NOI): set de garnituri 17,00 - 20,00 lei; cilindri de frana, intre 49 si 70 lei/buc, saboti frana intre 100 si 200 lei/buc. Si un degresant de frane, de maxim 10 lei tubul. Iti mai trebuie chei fixe, inelare (chiar si cu cot), clesti adecvati, cric, rabdare si pricepere, si asta ar fi cam totul. Pe urma, o verificare (contra cost) pe un stand de franare. Repet ce am mai spus in topicul asta: pentru frana si directie prefer piese ORIGINALE, NOI, chiar daca sunt mai scumpe. Orice improvizatie poate duce la adevarate tragedii. Ia-o usor, ai tot timpul sa inveti! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Filtru de ulei s-a potrivit cel de dacie,8 lei am dat pe el fata de cel original(50 lei) pe care nici nu l-am gasit...merge beton vitara 1.6,16 v ,1996 dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara pistonase de frana eu am facut la strung din inox sa nu mai am treaba cu ele,din bara de 50mm :) super tare!!! dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Re: Compatibilitati piese pentru Vitara tripoda de la planetara fata (26 de caneluri)este identica cu cea de dacie.am avut grupul spart pe fata si cand mi l-au dat jos,normal ca mi-au stricat si planetara (cea de pe dr),care era in stare perfecta. Asa sunt mecanicii din Romania... Editat Septembrie 8, 2010 de dj78san dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara apropo de frane....am desfacut roata spate si am gasit in capacul din mijlocul jantei lichid de frana....aveti idee daca pe spate am tamburi sau placute ? se poate sa se fi adunat in timp....acolo lichid...in vas nu am vazut modificari , iar frana tine inca bine....[masina am luat-o de vreo 2 luni]. Daca ar fi garniturile de la etrier spate ,se potrivesc de la dacie ? Intentionez weekendul viitor sa desfac butucul sa vad ce e acolo si sa ma pregatesc macar cu garnituri.... Multumesc Eu am model '96 si are tambur. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Burduf planetara Vitara Azi a trebuit sa schimb burduful exterior la planetara drepta de la Vitara. Avea semne de imbatrinire. Am cumparat burduful de la Unix (25ron) si stupoare... era mai scurt si mai ingust in diametru. Mecanicul cu ochiu' :y format a spus ca se potriveste de Cielo! :tk :ha::ha::ha: Culmea este ca burduful (exterior-dinspre roata) de Cielo se potriveste perfect. :h5 Asa ca...succes! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Re: Burduf planetara Vitara multumim, e de retinut! Editat Noiembrie 5, 2010 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Burduf planetara Vitara eu am pus de planetara de dacia....cel dinspre cutie de la dacie merge in ambele capete la planetare de vitara ....4 buc au costat in total 25 lei.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Burduf planetara Vitara multumim, dar parca era alt topic deschis in sensul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48490&highlight=compatibilitati Multumesc pentru vigilenta @ancuta_laurentiu. Rog un moderator sa mute postarea mea in topicul adecvat! Multumesc! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara piulitele de dacie sau de aro merg pe prezoanele originale de vitara? ce pas are filetul? 1.25? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Compatibilitati piese pentru Vitara Eu am facut invers, am luat 12 piulite de vitara, inchise, argintii, si le-am pus la dacie, pentru ca am schimbat si jantele la dacie cu unele de aluminiu, care au conicitate si se potrivesc. Daca era sa fie modelul de jante de tabla, piulitele de dacie au floarea aia, si deci nu ar fi foarte safe. Sa iti raspund la intrebare, se potrivesc la pas, fie de dacie, fie de vitara. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate