Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme la cutia de viteze

alexbikerul

Postări Recomandate

asta seara am schimbat ambreiajul la masina.cand am mers sa iau masina de la service am constatat ca cu motorul oprit masina nu mai sta in viteze.adica daca bag a 3 a si iau mana de pe ea revine in punctul neutru.va rog sa ma ajuta-ti

toate piesele au fost puse corect si la fel cum au fost date jos

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme la cutia de viteze

Ai m-ai facut vreo modificare cand ai bagat-o in servis ...ai montat si badilift ....daca da trebuie sa tai din caroserie in dreptul manetei de viteza ...acolo nu iti lucreaza schimbatorul

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

nu am facut nimic....masina la ora 12 mergea la ora 6 nu.....cursa levierul are dar nu sta in viteze atunci cand nu e in sarcina....singura viteza e mansalier..akolo sta perfect intra perfect....adica se simte cand intra in viteza.in celelalte zici ca dai in gol

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Verifica dc au asezat corect burduful de la maneta scimbatorului,pt ca dc nu este asezat cum trebuie cand dai in fata la vit. 1,3 5 el se comprima si actioneaza ca un arc iar cad iei mama de pe maneta si ti-i scoate pe liber.La vitezele din spate(2,4)sare?

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Eu am avut o problema..in genul asta,insa nu la patrol ,ci la turism..:) .Din pacate,pana..problema n-a iesit la iveala...nu am realizat existenta ei...in momentul in care a vazut lumina zilei (prin carcasa cutiei)...am vazut-o si eu pe ea..adica pe EL..fiind vorba de arborele secundar(cel ce da spre diferential,la resp.masina) ce si-a facut loc usurel afara,probabil curiozitatea extrema,facandu-l sa-si desfaca piulita din capatul arborelui si apoi relativ liber fiind,deplasandu-se spre partea din spate(spre a 5-a) a cutiei,sa o gaureasca...:). E doar o idee/intamplare,ce nu sunt sigur ca-ti este foarte utila,mai ales daca ,asa cum spui,esti ABSOLUT sigur ca in cutie NU s-a umblat...;)...eu personal,NU sunt niciodata sigur de ceva 100%,nici macar cand ma ocup singur de respectiva lucrare...In situatiile in care las masina in service,INDIFERENT de renumele acestuia, niciodata nu bag mana'n foc legat de faptul ca nimeni n-a omis ceva...suntem oameni ,asadar erorile as putea spune ca ne definesc..si indubitabil ne asigura si evolutia:D

Succes in diagnosticarea corecta ,ce se face ,sa speram doar pe elevator/rampa..sau in cel mai rau caz,demontand cutia:(

Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k
Link spre comentariu

va salut pe toti...in cutia de viteze nu sa umblat cutia nu sa schimbat pentru ca serviceul nu esti specializat pe 4x4....deci e ok eu ii cun super bine plus ca nu mam miscat de acolo decat cateva minute in cele 6 ore de munca.asta am fost la nea gigi gavrila care a zis ca e posibil sa sarit vreun arc cand a scos afara levierul de viteze.impreuna cu el am hotarat sa dam din nou cutia jos dupa sarbatori.

va doresc la toti sarbatori fericite si fara probleme la masini....e naspa:(:(:(:(

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare