ALINRIDE Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 m-ar interesa arcuri,pit arm,servo,pinoane cutie transfer si grupuri,ambreaj heavyduty,furtune frana lungi si alte dracarii....multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: are cineva produse ptr modificarea samuraelor? se gasesc toate produsele enumerate de tine,trebuie cautat un pic si gata incerci pe ebay,dai cautare in google,dai un telefon la baietii de la dojo care te rezolva cu tot ce vrei ,chiar si cu ce nu ti-ai imaginat suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: are cineva produse ptr modificarea samuraelor? m-ar interesa arcuri,pit arm,servo,pinoane cutie transfer si grupuri,ambreaj heavyduty,furtune frana lungi si alte dracarii....multumesc Eu mi-am adus totul din tari tare indepartate. E foarte simplu. Daca esti interesat, da-mi un PM. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: are cineva produse ptr modificarea samuraelor? stie cineva care e diferenta intre sj 413 si sj 410 inafara de motor oare e vreo diferenta si la rapoarte????sau altceva??? si stie careva din ce an au aparut norma euro 1 si euro 2 la suzuki samurai??? Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: are cineva produse ptr modificarea samuraelor? Din cite stiu eu,intre SJ410 si SJ413, sint urmatoarele diferente : SJ410 - motor de 1.000 cmc fabricat intre 1981-1988 SJ413 - motor de 1.300 cmc fabricat intre 1984-1990 SJ 410 are un reductor cu un raport de demultiplicare mai bun (din cauza motorului mai mic), vine cu blocant din fabrica, are puntile cu 6 cm mai scurte decit SJ413. Restul de diferente pe care le stiu,banuiesc ca sint intre SJ si Samurai,asa ca nu o sa le enumar aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate