Sefulik Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Care este dimensiunea maxima de anvelopa care se poate monta fara nici o modificare pe un Galloper? Eu am acum 265/70/R15 care sunt in conformitate cu talonul dar vine vara si iau altele. Ce imi recomandati? Care sunt modificarile facute la reductor si la transmisie in general pentru a acomoda niste 33-uri? Va rog,cu lux de amanunte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Ce anvelope intra? Pe site-ul de mai jos poti vedea, calcula, ce modificari trebuie facute pentru roti mai mari : http://4x4.com.my/Products/Gear_ratios/gear_ratios.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Re: Ce anvelope intra? 31 fara modificari, cu jantele de fabrica poate intra si 35 dar trebuie sa ciufulesti din aripi si din overfendere eu am pus maxim pe mitsu mk2(care e la fel) jante -20 si gume de 34,5. la dimensiunea asta mai trebuie sa ciufulesti si o tabla din fata de sub far :twisted::twisted: Editat Decembrie 27, 2009 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Ce anvelope intra? Va multumesc pentru informatii. Eu am vz p aici,nu mai stiu unde cineva care vroia sa puna niste roti imense pe un FJ si trebuia sa monteze reductii la diferentiale sau ceva genu asta fiindca se modifica rapoartele in punti. Sunt curios cam ce se poate modifica la Pajero/Galloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Ce anvelope intra? ai mai multe obtiuni, insa daca pui maxim 33 nu trebuie sa schimbi rapoarte eu am trecut de la 4,686 la 4,900 care este tot un raport de 2.8 dar de lbw zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Ce anvelope intra? Si un LWB cum Ii poti modifica rapoartele? Coroana si pinionul de atac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Ce anvelope intra? pe puntea spate si pe grupul fata ai o eticheta vezi ce scrie acolo spatele e la fel cu fata asa ca poti citi doar o eticheta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Ce anvelope intra? :tk:g :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Ce anvelope intra? Pe galloper intra fara modificari 31x11.5 orice cauciuc mai lat si mai inalt va agata semicaseta de directie si aparatorile de noroi. Valabil pentru Galloper - la mitsu MK2 arcul aripii e putin mai larg si la modelele 2,8 si 3,5 exista chiar un lift din fabrica si intra si 33-uri fara modificari. Fara ca sa umbli la rapoarte poti sa pui 33 pe Galloper (oricum nu vei gasi rapoarte aftermarket decat pentru mitsu si nu toate se potrivesc). La mine ca sa intre 33/12,5 a trebuit sa fac: -body lift 5 cm -suspention lift 7 cm spate 5 cm fata -distantiere roti 3 cm -aparatori de noroi la gunoi - taiat putin contraaripa de plastic in fata pe interior Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Ce anvelope intra? @ vitalies daca atinge in semicaseta se pune o janta cu et mai cu minus dar trebuie atentie ca apoi atinge in aripa pe spate. noi la mitsu le-am cam ciufulit acolo in spatele rotii fata si intra si 35-uri cu jante cu et-25. la 35-uri mai trebuie ciufulita si o tabla de sub far. asta la mitsu care e frate cu galloperul acum am vazut ca are 2.5 si teoretic are cele mai mari rapoarte zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Ce anvelope intra? Sorine - galloperul, chiar si modelul mai nou este facut dupa MK1. De aceea are loc mai putin in arca aripii. La MK2 japonezii au prevazut treaba asta si au facut loc mai mult. Eu am scapat de frecat pe la semicaseta cu distantiere si roti cu et negativ. Rapoartele le poate schimba daca gaseste un mitsu si schimba puntile cu tot. Eu am schimbat puntea pe spate de la MK2 - si acum am si blocant pneumatic si frane pe disc pe spate. Din pacate puntea pe fata nu se potriveste de la MK2 - are alte prinderi. Dar se potriveste la fix de la MK1. Cea spate merge de la ambele modele. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Ce anvelope intra? si s-au potrivit rapoartele? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Ce anvelope intra? Nu o sa-ti vina sa crezi - am luat puntea de la Iasi orbeste, adica fara sa o vad si fara ca vanzatorul sa stie ce rapoarte are. Am avut un noroc fantastic sa aiba exact aceleasi rapoarte ca si puntea veche desi masina era diesel (nu stiu daca 2.8 sau 2.5) Imi trebuia urgent si am zis ca daca are alte rapoarte o sa cumpar si puntea fata din care o sa scot grupul si il bag in puntea mea - dar nu a fost cazul. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: Ce anvelope intra? Nu o sa-ti vina sa crezi - am luat puntea de la Iasi orbeste, adica fara sa o vad si fara ca vanzatorul sa stie ce rapoarte are. Am avut un noroc fantastic sa aiba exact aceleasi rapoarte ca si puntea veche desi masina era diesel (nu stiu daca 2.8 sau 2.5) Imi trebuia urgent si am zis ca daca are alte rapoarte o sa cumpar si puntea fata din care o sa scot grupul si il bag in puntea mea - dar nu a fost cazul. Si eu as fi facut la fel dar mai greu cu rapartele astea. Tu ai V6 si cred ca ai avut noroc sa se potriveasca, eu am 2.5 si e cam dificil. Ar fi un lucru extraordinar daca ai afla exact ce motorizare si ce versiune era Pajero-ul donator. Ce raport are V6-ul tau pe spate? Crezi ca s-ar potrivi grupul fata dintr-un MK2 in puntea fata unui MK1? Treaba asta cu raportele..... (nu prea le am) Daca pui roti mai mari,trebuie sa ai raporte mai mari? Editat Ianuarie 3, 2010 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Ce anvelope intra? Ce raport are V6-ul tau pe spate? 4,85 Crezi ca s-ar potrivi grupul fata dintr-un MK2 in puntea fata unui MK1? tot grupul nu stiu sigur dar stiu pe cineva care a schimbat doar pinionul si coroana, restul grupului ramanand de MK1 Ar fi un lucru extraordinar daca ai afla exact ce motorizare si ce versiune era Pajero-ul donator. 99% ca era MK2 scurt cu motor de 2,5 TDI - dar la pajero unele chiar cu motorizari identice sunt tot felul de rapoarte - de la 4,25 - pana la 5,85 (tare le-as vrea pe astea din urma) Daca pui roti mai mari,trebuie sa ai raporte mai mari? exact - poti sa lasi aceleasi roti si castigi la cuplu, dar pierzi la viteza maxima. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Ce anvelope intra? Iti multumesc pentru sfaturi vitalies,in sfarsit m-am luminat si eu la capitolul asta.:dr1:tk:g O mica intrebare mai am si atat: Unde este inscriptionat raportul? Pe coroana cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Ce anvelope intra? Unde este inscriptionat raportul? Pe coroana cumva? nu pe coroana - sunt 3 locuri unde poate fi scris - eticheta (deobicei poortocalie sau galbena la galloper) lipita pe punte - eticheta pe stalpul de la usa de la sofer jos -eticheta sub capota aia de pe punte aproape sigur nu o mai ai - cauta-le pe celelalte 2. Eu nu am avut decat pe stalp dar scria in Koreeana :ha: pentru asemenea situatii exista o metoda simpla de a calcula raportul fara sa demontezi grupul. ridici spatele masinii pana se suspenda puntea (ambele roti in aer) invarti una din roti. Daca cealalta se invarte in aceeasi directie inseamna ca ai blocant LSD in differential, daca se invarte in directia opusa inseamna ca ai differential normal. urmatorul pas - faci cu creta un semn pe flansa cardanului si unul pe grup in dreptul lui. acum daca e cu LSD - invarti de roata 10 rotatii complete si observiu de cate ori s-a invartit cardanul. Sa zicem 46 de rotatii - imparti 46/10 si obtinem 4.6 raportul. daca ai diff normal trebuie sa invarti de roti in asa fel incat ambele sa faca rotatii identice - una inainte si una inapoi. E mai dificil sa le sincronizezi si atunci lasi o roata pe pamant si invarti de una numarand rotatiile cardanului. O sa se invarte de 2 ori mai lent decat in situatia precedenta. Sa zicem ca a facut 23 de ture. imparti 23/10 obtii 2,3 - acest rezultat trebuie sa-l inmultesti cu 2 si vei obtine 4,6 - adica raportul tau. Nu e complicat - succes :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DUTU Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Ce anvelope intra? Eu am anvelope 265/70/R15. Ce distantiere as putea sa-mi pun? Stiti care sunt preturile la distantiere? Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce anvelope intra? Salut. La mine se incadreaza foarte bine jenti cu ET -30 si cred ca sunt mai bune decat flansele. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce anvelope intra? Eu am anvelope 265/70/R15. Ce distantiere as putea sa-mi pun? Stiti care sunt preturile la distantiere? Cu astea nu atingi, se discuta de distantiere atunci cand e vorba de un 31x11.5 si chiar de la un 33/12,5 trebuie clar sa ai un ET mult negativ, care dupa cum spunea @vitalies ca ar mai trebui sau el asa a facut: -body lift 5 cm -suspention lift 7 cm spate 5 cm fata -distantiere roti 3 cm -aparatori de noroi la gunoi - taiat putin contraaripa de plastic in fata pe interior In concluzie daca citeai acest topic de doar 2 pagini ti-ai fi raspuns singur S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Ce anvelope intra? Salut eu am pe pajero mk2 lwb 265/70/15 si vreau sai pun 265/70/16, trebuiesc ceva modificari sau merge fara. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Ce anvelope intra? merge fara modificari doar jantele tre sa treci pe 16 in rest fara probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Ce anvelope intra? Salut, Am si eu un Terracan cu 265/70 R16. As vrea sa trec la 265/75 R16, teoretic diferenta este de 1.33 cm ca raza si 2.65 cm ca dimaetru al rotii - si mi-ar mai ramane aproximativ 1 cm distanta fata/spate intre anvelopa si caroserie. Nu cred ca ar trebui sa atinga, insa ma gandesc daca sar vre-o groapa mai mare sa nu se comprime prea mult arcuri, amort... si sa ajunga anevlopa sa loveasca in aripa sau contraripa. (am amortizoare si arcuri RAW, deci e ridicata cu aprox 4-5 cm si sunt destul de dure) Are cineva vre-o idee ? Multumesc Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate