Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De la ce masina se potriveste pompa de benzina?

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

LA 11 noaptea, pompa de benzina m-a parasit! Po' sa-njur? Daca nu era Marius Turagmes si acum zaceam in sensul ala giratoriu. Uitati-va la poza si spuneti-mi de la ce masina se potriveste saracia aia de pompa ca sa o pot inlocui? Exclus sa cumpar una nou, mai bine ii dau foc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: De la ce masina se potriveste pompa de benzina?

Din ce vad eu e o pompa externa prinsa pe sasiu,

Asta inseamna ca esti norocos si poti sa pui orice model, numa sa verifici sa corespuda la debitul pompat (vezi ca trebuie sa scrie pe ea cat baga)

Un fleac...

Link spre comentariu

Intreaga mea speranta e in Marius Turagmes, pt ca masina a ramas la el in Brasov! Nu am mai putut s-o misc! (asta dupa ce la "ducere" mi-a sudat un amortizor rupt din caroserie) Cred ca si-a gasit beleaua cu mine si saracia aia de G!:pr1

Link spre comentariu

Poza care ai pus-o contine 1 filtru de benzina si o supapa de presiune, nu pompa de benzina. Pompa de benzina este sub rezervor, inde ai un capac de tabla. Este pompa externa, si ar cam trebui sa fie de G ceea ce pui. Este o pompa care nu "trage" benzina, doar o impinge. Nu stiu ce presiune are, dar daca o sa gasesti una veche, sansa sa crape dupa 100 km exista in proportie destul de mare. O pompa noua de G este 550 RON, si eu zic ca merita una noua. Pompa de G are o sita la intrare, pentru ca in rezervor nu ai nimic care sa opreasca impuritatile, ceea ce la alte masini exista. Poate ar fi bine sa verifici electrica ( mai ales releul care comanda pompa de benzina) , si apoi sa cumperi o pompa noua. Asta daca este 280 benzina. Parerea mea...

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

De aici mi-am luat si eu pt. BMW cu 75€ in loc de 250€

Pompa ta costa in moment 69,95€ in loc de 267,75€

Verifica datele masinii (stg.sus)

http://www1.kfzteile24-shop.de/100717-autoersatzteile.html

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Petre, in caz cä inca mai cauti alternative, mergi dupa cum sa mai si scris, ORICE pompa de K-Jetronic ( asta este inventia lui F.Porsche, o injectie de succes MECANICA ).

De la :

-Golf I GTI,

-sau II

-sau III si in ziua de azi se mai construiesc aceasi injectie doar cu mici schimbari electrice!

-chiar si golful IV GTI a primit aceasta injectie

-porsche 924

-porsche 944

-audi

-VW, deci ai multe sanse sa dai de aceste pompe la SH si tin credema foarte mult.Eu mai aveam una de la batranul meu porsche, dar sant f. multe sanse sa nu o mai gasesc.

Ti au pläcut bancurile cu Geoana prin SMS?

PS. Mi se pare cä aceste sfaturi sänt doar atunci complete cäd dau experienta acumulata in intregime mai departe, in ceea ce priveste injectia K-Jetronic, injectie pe care o visez.

Am sa mä rezum doar la un punct slab, minuscul pe länga plusurile ce le are.

Aceasta injectie nu se impaca DELOC cu reziduri de APÄ in rezervor.Constructia in sine nu este in stare sa elimine fara ajutor strain, bulele de apä ajunse la injectoare.Si ca atare acestea ruginesc in timp rapid.Doar dacä se intervine repede, injectänt manual substante speciale in injectoare, WD 40, care da cel mai bun rezultat, se pot reactiva.

Editat de Silviu4x4
Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Multumesc frumos domnilor! Maine primesc verdictul...a...stiti cand s-a stricat? Dupa fix 150 m de la benzinaria unde am 78 L benzina fara plumb. (atat a mancat in 290 km) :ce

Dragule, cä e deochiata nu mai e nevoie sa iti spunem, deci hai sa o descoasem.

Fostul stapän, daca ii dai un rachiu oare devine sincer si iti spune ...ori ca

1-la el nu a inghitit atat, ori ca

2-a inghitit si nu o incercat sa schimbe nimic, crezänd cä e normal, ori ca

3-a inghitit si o incercat TOTUL sa remedieze defectul fara succes.

In caz ca punctu 3 este valabil...e greu sa gasesti ceea ce el nu o gasit, dar ai putea economisi eliminänd variante de el deja incercate.

Tehnic väzut, motorul äla NU e conceput sa arda atata benzina, lucru care se poate vedea la:

1- cum arata bujiile?

2-esapamentul cätä depunere de funingine are la iesire?

3-filtrul de aer e curat, furtunele de aer nu sant strangulate?

4-motoru dezvoltä puterea progresiv?

5-o mers vreodata cu GAZ(o fi avut instalatie sau motorul provine de la o masina cu instalatie pe gaz) si nu mai are compresie,segmenti uzati?

6-supapele sänt poate reglate deschis si scapä compresie?

7-catalizatorul spart de al socuri?

Debitul si filtrele de benzina fac exceptie ...se pare cä sänt f desfundate si functioneaza brici.

Link spre comentariu

Poza care ai pus-o contine 1 filtru de benzina si o supapa de presiune, nu pompa de benzina. QUOTE]

nu as fi asa de sigur... as zice ca aia mica e pompa si ala mare e filtrul..

boczarionut stie...

eu am avut un R21 1,7i cu injectie multipunct, cu acelasi ansamblu extern pompa-filtru.

acuma nu mai stiu exact presiunile (pe vremea cand mi le reparam singur stiam...)

petre, cauta si pe la dezmembrari renault.... dar s-ar putea sa ai o surpriza...

imi pare rau pt. necazurile cu ... G.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Multumesc frumos domnilor! Maine primesc verdictul...a...stiti cand s-a stricat? Dupa fix 150 m de la benzinaria unde am 78 L benzina fara plumb. (atat a mancat in 290 km) :ce

ce e fain la G uri pe benzina e ca in teren ia intre 70 si 100%

nu ti-a placut patrol... acuma ia actiuni la rompetrol

pompa de benzina eu zic sa o pui numai pe originale

la mercedes...e cam ca la japoneze

pui noua si de origine, e scumpa dar tine mult si bine

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Masina are 22 de ani, soimule! Nu se compara cu Patrolul din 2000. Este insa ceva in neregula la aceasta masina, pt ca e aiurea sa consume atat de multa benzina. In afara de sasiu, totul e praf la ea, dar nu m-a interesat, eu cumparand aceasta masina doar ca sa nu parasesc fenomenul offroad, singurul care imi mai ofera un zambet pe mecla. O injur, o fac de ras, nu as sfatui pe nimeni sa-i cumpere G, fiind una dintre cele mai prost gandite masini de offroad, dar ... e a mea. Deocamdata! Pana ii dau foc!:dr3

Ar trebui sa bag o avere ca sa scot un offroader din G, dar nu dispun nici de bani si nici nu merita masina. Asa ca stock ma voi da cu ea si de fiecare data cand cade am sa rad de ea si de imbecilii astia de nemti care, dupa ce au dat kix cu tot ce inseamna tanc, au aplicat acelasi sistem si la saracia asta de G.

Link spre comentariu

Nu e rau consumul ...a mea cred ca inghite chiar mai mult ( or fi de vina si cauciucurile, 36x12,5x15 ). Am reusit consum de 50% pe sosea

Link spre comentariu

Nu e rau consumul ...a mea cred ca inghite chiar mai mult ( or fi de vina si cauciucurile, 36x12,5x15 ). Am reusit consum de 50% pe sosea

statisticile de consum germane a tuturor masinilor.aici G

http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/28-Mercedes-Benz/268-G-Klasse.html?fueltype=2&vehicletype=1

Link spre comentariu

Cred ca am pe acasa ce iti trebuie tie,deasemeni mai am multe piese de 280(alternator,electromotor,delcou,etc)

p.s. ti-am zis pe undeva,ca poate ai nimerit una mai 'deosebita',nu tre sa iti faci o idee proasta despre G-uri.

Link spre comentariu

Cred ca am pe acasa ce iti trebuie tie,deasemeni mai am multe piese de 280(alternator,electromotor,delcou,etc)

p.s. ti-am zis pe undeva,ca poate ai nimerit una mai 'deosebita',nu tre sa iti faci o idee proasta despre G-uri.

Asta este si pärerea mea, mitul G nu o sä fie distrus aici, sä fiu optimist chiar din conträ.

Plin de avänt am mai citit pe forumul german despre G-uri si cu cat citesc mai mult cu atat se face mai multa lumina.

Deci ce reiese päna acum si sa r potrivi aici, experti spun :

-Consumul uniu G , este direct proportional cu debitul ( puterea) pompei de benzinä.Dacä asta este inlocuitä cu una care iese din parametri dati de fabricä, se da conceptul dinamic peste cap, crescand consumul, care in mai multe liste gasite de mine nu are voie sa sara peste 22 L % .

Petre, dä tu un PM la Sorin Pärvulescu care tocmai are efectuat un test dinamic cu G-ul lui si intreabäl si pe el cät mänäncä al lui.Notiuni care poate le poseda si MAX.

Link spre comentariu

M-am intors acum de la Brasov, de unde am luat masina reparata de Marius Turagmes, caruia ii multumesc dupa ce m-a remorcat dintr-un sens giratoriu la 1 noaptea. Pompa merge, releul e defect. Cu alt cuvinte, "nu mi se excita pompa"!:topAm sa fotografiez si pompa si masina sa v-o arat si voua sa o fac de ras. Poate isi da cineva seama si ce dracu am pe ea, ca eu unul nu pot distinge daca pompa e de G sau de Trabant, ca tot in limba aia pe care nu o pot citi sunt scrise. Asa ca revin cu poze. Cred ca le fac de Revelion, undeva cam asa intre 2 si 4 dimineata, in functie de cum raman in cacat pe vreun drum de tara, aratura sau sosea!:dr1

Link spre comentariu

Inta pe forum clubmercedes si vezi ca acolo este un smucuit doktorforcars,care de altfel este si proprietarul forumului,dar care este super bazat in motarele pe benzina de mercedes,el sigur o sa te lamureasca ce si cum.Este din Bucuresti tipul

Nu e rege ca LEU si masina ca GEU !
Link spre comentariu

Nu iti mai fa sange rau, ai o masina extraordinara. Cati se pot lauda cu asa consum ca si G-ul ???? :d Si mai ales , cand o ia un G la vale, cine il mai poate opri ???:d Dar este masina noastra , asa ca ... A, sa nu uit. De ce nu iti pui o instalatie de gaz, si scapi de multe probleme: costuri de deplasare la aproape jumate, la inclinari/ rasturnari nu ramai fara motor, ai autonomie mai mare.

Link spre comentariu

Inta pe forum clubmercedes si vezi ca acolo este un smucuit doktorforcars,care de altfel este si proprietarul forumului,dar care este super bazat in motarele pe benzina de mercedes,el sigur o sa te lamureasca ce si cum.Este din Bucuresti tipul

Doktor4carz din pacate nu mai activeaza pe forumul Clubmercedes,daca este nevoie,pot sa va pun in legatura cu el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare