Vizitator GigiBM Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Salut la toata lumea. Deocamdata nu sunt posesor de 4x4 dar sunt in cautare de un Grand Vitara scurt, sau un Jimny. Problema ca neavand experienta de nici un fel la 4x4 nu stiu spre ce sa merg. Nu vreau un offroad autentic ci pentru pescuit unde mai intalnesti si santuri de tractor sau rabe iar cu o masina de oras nici o sansa, de aici si gandul spre 4x4. Eventual mai incolo o sa ma gandesc la o inaltare dar nu extrema. Primesc cu placere orice sfat. Multam anticipat. P.S. Am disponibil 10.000 euro si doresc masina pentru oras si pescuit, ski. Mai fac si deplasari in alte judete pentru pescuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Salut bine ai venit. Eu ti-as recomanda un L200 sau o Navara ca sa ai loc pentru peste :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 BIEN VENU! BINE AI VENIT! WELCOME! :D :grin: :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 bine ai venit !!!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Bine ai venit. Eu as alege jimny :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Bun Venit! GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate