Vizitator soso-bum Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 salutare tuturor intentionez sa iau o kia si am aflat ca are echipare full de la mazda adica motor cutie si reductor daca ma poate ajuta cineva cu detalii,impresii va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: motor mazda 2,0 td de pe kia sportage an 96 Motoarele sunt licenta Mazda,fabricat de Magna Diesel.Eu am pe Asia Rocsta motor de 2,2 Magna l-am refacut aproape in intregimesi au potrivit toate piesele Mazda.Motorul de 2,2 arde garnituri de chiulasa intr-o veselie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: motor mazda 2,0 td de pe kia sportage an 96 Motoarele sunt licenta Mazda,fabricat de Magna Diesel.Eu am pe Asia Rocsta motor de 2,2 Magna l-am refacut aproape in intregimesi au potrivit toate piesele Mazda.Motorul de 2,2 arde garnituri de chiulasa intr-o veselie da am auzit de 2,2 dar asta e de 2l si nu am auzit nimik de el oricum cred ca am sa ma risc imi place riscul si nu mie frica de lucru ce se rupe skimb cu ceva mai rezistent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate