Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ne enerveaza cel mai tare la toyota noastra!!!

seb560

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Ce ne enerveaza cel mai tare la toyota noastra!!!

Ma enerveaza cel mai tare ca ma dau cu ea de vreo doi ani si va rog sa ma credeti ca nu am desurubat macar una din bujii , nici nu stiu ce marca sunt. E adevarat ,nu am facut extrem cu ea , dar am fost de multe ori in situatii extreme. Sunt sofer profesionist de aproape 30 de ani , am lucrat pe tot felul de hodoroage rominesti si straine ,dar pina acum asemenea masina fiabila nu am intilnit. E adevarat ca am avut norocul sa gasesc acest LJ 70 putin rulat si foarte intretinut (i-i multumesc inca o data lui Silviu Drelciuc pentru ajutor ).Ce mai ,enervanta dihania

:) lost in woods
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E greu sa spun ca ma enerveaza ceva.

Gasesc un neajuns dar imi dau seama de ce exista.

De exemplu, anumite modele parca au motoare subdimensionate ca si putere. Chestia e ca nu ar trebui sa ma plang pentru asta atunci cand folosesc masina cu roti de 37" atat timp cat masina a fost gandita sa functioneze mult si bine cu roti de 205x16.

Sunt insa nemultumit de faptul ca se gasesc greu piese si accesorii aftermarket pt modificari. E de admirat piata de aftermarket de la Jeep si de la Landrover.

Un alt neajuns pt offroad e suspensia independenta de pe Hilux sau alte modele. Repet, pentru offroad. O masina cu suspensie independenta este mult mai dificil de inaltat mai mult de cativa cm. Planetarele sunt mai vulnerabile. Sunt mai multe piese in miscare care pot sa creeze jocuri ( de exemplu semicaseta de directie )

Nu inteleg de ce nu se mai fabrica (sau cel putin de ce nu se mai vind in Europa) modele de Toyota facute Heavy Duty, simple, fara electronica sau alte fitze, ca si utilitare.

Asa cum iei un Iveco care iti vine cabina si sasiul iar in spate poti monta diverse accesorii (bena, macarale mici, dispozitive de vidanjare sau de spale strazi, lame pt zapada si dispozitive pt imprastiat antiderapant, betoniere etc...)

• Like 1
Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu se mai fabrica (sau cel putin de ce nu se mai vind in Europa) modele de Toyota facute Heavy Duty, simple, fara electronica sau alte fitze, ca si utilitare.

Asa cum iei un Iveco care iti vine cabina si sasiul iar in spate poti monta diverse accesorii (bena, macarale mici, dispozitive de vidanjare sau de spale strazi, lame pt zapada si dispozitive pt imprastiat antiderapant, betoniere etc...)

Pt ca nu s-ar mai vinde. Ar costa prea mult ca si fabricatie si nu s-ar mai strica asa repede.

Piata de azi e mai interesata de cate sisteme de sonorizare sau cate ESP-uri, SRS-uri au, si fara nici un argument doar anul de fabricatie sa fie cat mai nou. Toti care au sistemele astea electronice nici macar nu stiu la ce folosesc sau daca le-a fost de folos vre-odata dar sunt mandrii ca le au ca obtiuni si spun ca nu s-ar mai descurca cu o masina fara ele.

Un procesor de PC deja a ajuns sa coste mai putin de 1 cent la fabricatie, in plus de asta acum sunt strazile pline de pickup-uri ''de plastic'' si pline de electronica de ''1 cent'', ceea ce inseamna ca se vand.

Service-uri pline, locuri de munca, profit..etc. Chiar zilele trecute am vazut pe la podul Baneasa (in Buc) o doamna dandu-se jos de la VOLANUL unui pickup Toyota Hilux (Vigo), si era in haina de blana, plina de aur si cu celebra ''gentutza de afaceri'' tip diplomat in mana. Deci a ajuns ca si o masina de lux si iti arata bunastarea financiara in societate.

Cred ca toate firmele au facut lafel, in privinta masinilor vandute doar cu cabina sasiu si motor. In parcare la Real in Berceni, pana luna trecuta erau parcate, ca reclama 2 Renault-uri de tipul asta. Vreau sa zic ca din 3-4 piciore indoiam sasiul ala. Nici alea nu se mai fac cum erau odata.

Editat de rommy20005
zic si io.........
Link spre comentariu

la Hiluxul meu singurul neajuns dupa parerea mea este puterea insuficieta si asta ma enerveaza

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

De cate ori am dat peste topicul asta am tot stat si m-am gandit ce sa scriu.

Ei bine, in afara de modul dubios de deschidere a usilor, din cauza caruia in parcarile stramte trebuie sa fac permutari ca sa dau jos copii din spate, nu ma enerveaza nimic. Da' nimic!

Link spre comentariu

Ma enerveaza ca e atat de tzeapana incat imi place sa iau toate gropile de Bucuresti cu ea.

Ma enerveaza ca atunci cand spun prietenilor ca are 400 000 km, niciunul nu ma crede.

Ma enerveaza ca prefer sa merg prin oras cu tractor de 3 tone, puturos, zgomotos si cu consum mare, cand am la poarta 'racheta' de o tona jumate, sprintena si cu consum decent...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Imi place ca cei cu Toyota habar n-au sa se planga de masina. :grin::uameni

Ar trebui sa ne luam alte masini ca sa invatam sa ne plangem si noi ca lumea. :ang:ha:

Link spre comentariu

Credeam ca numai astia care au Jeep au nasu pe sus ...M-am inselat! :ha:

Ia vedeti ... nu v-a crapat putin paltonu-n spate? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu simt nevoia cateodata de cativa cai in plus- asta a fost si alegerea mea cand am luat masina cu gandul ca daca vreau viteza ma urc pe motor si-i dau...

dpdv constructiv ma deranjaza luneta spate, ma deranjaza ca ori de cate ori am treaba in portbagaj trebuie sa cobor luneta complet si apoi sa deschid oblonul. Ca veni vorba de oblon, si acesta ma deranjaza pentru ca odata deschis imi retrictioneaza accesul la partea dinspre in fata a portbagajului, astfel fiind constrans sa ma urc cu totul in masina sa caut unele maruntizuri ce s-au adunat in fatza la cate o frana.

ma mai deranjaza in perioada de vara tapitzeria din piele care aduna pe ea o grmada de praf si simt nevoia sa o curat si sa o cosmetizez cam la o saptamana.

cam atat.....cred

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Credeam ca numai astia care au Jeep au nasu pe sus ...M-am inselat! :ha:

Ia vedeti ... nu v-a crapat putin paltonu-n spate? :ha:

Domnu' Ionut, domnu' Ionut, tragi cu ochiul la Toyota bag de seama. Maine-poimaine te vaz copilot in vreuna :ha:

Eu am si capra si varza in curte, dar inca nu m'am hotarat care e varza :grin:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

La 70-ul meu nu i-ar strica cativa cai in plus dar cm spunea si Max nu poti sa ii ceri la o masina sa mearga racheta cu gume de off road de 3- cand ea a fost proiectata sa mearga cu 205,in rest s-a stricat demarorul dar cu un efort minim am inlocuit arcul interior si cam atata demage din partea ei,restul am fost eu.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca nu era din 2007 ci de prin 1996 -97 sigur nu mai crapa , totul degenereaza acum, se monteaza plasticuri multe si proaste,table subtiri prin locuri mai ascunse si piese fabricate pe unde nu te astepti de cind cu globalizarea asta. Apropo , unde e fabricata '' Vigo ?

:) lost in woods
Link spre comentariu

Domnu' Ionut, domnu' Ionut, tragi cu ochiul la Toyota bag de seama. Maine-poimaine te vaz copilot in vreuna :ha:

Stai linistit, deja si-a luat una:h5

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Daca nu era din 2007 ci de prin 1996 -97 sigur nu mai crapa , totul degenereaza acum, se monteaza plasticuri multe si proaste,table subtiri prin locuri mai ascunse si piese fabricate pe unde nu te astepti de cind cu globalizarea asta. Apropo , unde e fabricata '' Vigo ?

Thailanda :sl-majoritatea

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Ma enerveaza ca daca vrei sa o cumperi este inestimabila si daca o vinzi nu o ia nimeni.

Pe bune, nu am ce sa ii reprosez masinii si daca nu e perfecta o poti upgrada.

Nu imi place ca nu are punti gen unimog din standard.

Si ca e impozitul mare la ea.

Cam atat.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare