cabrio Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Mi-am luat un Vitara JLX cu 3 usi, model 1991, dar am doar prelata. Vine iarna, asa ca... Daca stiti de unde pot cumpara unul, chiar si SH, va rog sa-mi spuneti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 http://www.gwtec.de/product_info.php?cP ... ts_id=5531 .......dar nu sint ieftine am remarcat cu stupoare ! http://www.duw.de/shop/detailview.aspx?ID=68547 sau ramii la prelata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Am vazut pe Ebay unu la vreo 250 eur :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 cabrio http://www3.westfalia.de/shops/neuheite ... 6d591b5cf2 .......si ramai cu prelata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Foarte tare cu aeroterma :grin: :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veve73 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Re: caut hardtop pt Suzuki Vitara !!! ai gasit HARDTOP ? ma interseaza si pe mine unul pt o vitara din 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Re: caut hardtop pt Suzuki Vitara !!! ai gasit HARDTOP ? ma interseaza si pe mine unul pt o vitara din 92 Probabil ca a gasit din 2007! Nu merge google? :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Re: caut hardtop pt Suzuki Vitara !!! Probabil ca a gasit din 2007! Nu merge google? :grin: Probabil ca-l interesa doar accesul la sectiunea vanzari:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veve73 Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Re: caut hardtop pt Suzuki Vitara !!! Probabil ca-l interesa doar accesul la sectiunea vanzari:grin: chiar caut un hardtop...Goagal nu arata multe variante.ma gandeam ca fiind pe un forum specializat vin mai usor solutii..se pare ca vin mai repede ironiile... Oricum , daca stiti ceva de un hardtop ,nu ezitati ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: caut hardtop pt Suzuki Vitara !!! chiar caut un hardtop...Goagal nu arata multe variante.ma gandeam ca fiind pe un forum specializat vin mai usor solutii..se pare ca vin mai repede ironiile... Oricum , daca stiti ceva de un hardtop ,nu ezitati ! Pune anunt la "Cumparari piese 4x4" ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate