mariusmee Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Noua mea achizitie....cat o fi....... caci o pun si la vanzare :D,dar despre asta la vanzari:) JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: O recenta achizitie... De cit este motorul ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: O recenta achizitie... Pare diesel de 2.5 dar cu 4x4 permanent. Faina masina. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: O recenta achizitie... De cit este motorul ? 2,5 diesel JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: O recenta achizitie... Pare diesel de 2.5 dar cu 4x4 permanent. Faina masina. da e diesel si 4x4 permanent cutie manuala:D JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: O recenta achizitie... Vreun diferential blocant are ? Am vazut o maneta langa schimbatorul viteze... LSD, reductor, cam ce sistem 4x4 are ? Multam. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: O recenta achizitie... Vreun diferential blocant are ? Am vazut o maneta langa schimbatorul viteze... LSD, reductor, cam ce sistem 4x4 are ? Multam. are 4x4 permanent si reductor blocant nu stiu daca are nu ma pricep dar o sa fac o poza cu maneta si o pun pe forum:av JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate