RADU DOM Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 se cheama garmin geko 101 as dori parerea voastra este bun de ceva si daca are cineva instructiuni de folosire . sau daca mai are cineva asemanator? suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Re: garmin geko 101 Well.. What do we think about it? Ans: It is the smallest GPS with the smallest screen we have seen. The unit has most standard GPS features, no maps, no WAAS, no upgradability, no download capability for waypoints, routes, and tracks. It is not a bad GPS. But we do think for any serious use, buying a slightly more expensive unit with maps and computer interface capability will be worthwhile. Units without maps tend to be less useful than units with maps.. Even rudimentary maps. Foarte vechi. Intregul review aici: http://gpsinformation.net/geko.html Manual aici: https://buy.garmin.com/shop/store/manual.jsp?product=010-00317-00&cID=167&pID=219 Parerea mea sa-ti deschizi un muzeu :wink:! Editat Ianuarie 5, 2010 de Jolly Roger ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: garmin geko 101 multumesc pentru recomandare.l-am primit si eu. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: garmin geko 101 Atata timp cat nu esti pus in situatia de a alege intre asta si altul mai "nou", pastreaza-l si foloseste-l la maxima capacitate. Orice GPS e un bun companion la drum. Arata directia spre destinatie si distanta in linie dreapta, busola, viteza(e foarte util cand ai cablul de viteza rupt),te poti intoarce pe acelasi track(si parca poti salva cateva), poti salva puncte pe care apoi le copiezi pe un caiet etc. Am avut altele si mai vechi. Chiar si asa vechi, nu-l lasa fixat pe parbriz noaptea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate