Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O gaura in podea

Antonio

Postări Recomandate

inainte de toate la multi ani pe 2010 si la mai mult noroi.

zilele astea am constatat ca aom o gaura in podea, cu ce sa o astup sau ce sa bag in ea, aparatu de sudura nu cred ca merge ca e tabla suptire in zona aia. cine imi da si mie o parere.

asta e gaura

http://img138.imageshack.us/img138/5936/37232420.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O gaura in podea

Elimina rugina ...fa un sblon dupa gaura ramasa .....cu cativa cm m-ai mare ....ia un silicon ...aplical la imbinari ....si prinde tablele in pocnituri .....asta in cazul in care nu vrei prea mare deranj ....ar fi m-ai bine ...sa sudezi in autogen , argon ...

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

LA MULTI ANI!!

zice bine GPScu,te apuci si pui un petic de tabla in silicon si nituri , pana vorbesti cu rusii sa ti aduca un panou intreg original ! si te o lasa timpul sa lucrezi ,mai ai o varianta care ar fi mai rapida sa pui fibra de sticla ,gasesti la mag de piese auto , sau in supermarketuri la auto kituri de reparatie auto ce contin si rasina si panza , e mai simplu pentru ca la aceasta varianta , nu mai decupezi nimic si chiar e indicat sa nu cureti rugina de pe tabla ea intra n combinatie cu rasina si se face ,,tun " , daca te hotarasti cu fibra ma contactezi sa ti explic cum trebuie sa lucrezi

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

LA MULTI ANI!!

zice bine GPScu,te apuci si pui un petic de tabla in silicon si nituri , pana vorbesti cu rusii sa ti aduca un panou intreg original ! si te o lasa timpul sa lucrezi ,mai ai o varianta care ar fi mai rapida sa pui fibra de sticla ,gasesti la mag de piese auto , sau in supermarketuri la auto kituri de reparatie auto ce contin si rasina si panza , e mai simplu pentru ca la aceasta varianta , nu mai decupezi nimic si chiar e indicat sa nu cureti rugina de pe tabla ea intra n combinatie cu rasina si se face ,,tun " , daca te hotarasti cu fibra ma contactezi sa ti explic cum trebuie sa lucrezi

si cam cat costa fibra aia de sticla, si pa semne ca mai trebuie si o solutie cu care se lipeste ,nu?

Link spre comentariu

La multi ani!

Chitul de fibra de sticla impreuna cu panza si rasina daca stii sa le folosesti intr-adevar fac un "tun",dar pe portiuni mici care poti sa le modelezi dupa forma initiala.

Dupa ce pui panoul si il sudezi sau il prinzi cu nituri,dai cu un strat de fibra ,chit si panza,apoi ,dupa ce in prealabil ai curatat bine dai cu rasina si o sa vezi ca se face un strat protector care este impenetrabil la umiditate.

Este mult mai bun de cat orice chit sau protectie,eu am folosit-o la mai multe utilaje si am fost super multumit.

Sa auzim numai de bine!

P.S.Iti trebuie chit de fibra de sticla rasina si panza de fibra de sticla,le poti procura de la ateliere ce fabrica componente din fibra de sticla(bule pt furgonete,butoaie etc).

Editat de moshu68
bau bau
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare