Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acumulator auto

Vizitator koala

Postări Recomandate

Re: Acumulator auto

Daca tot s-a revitalizat topicul asta vechi, Koala am si eu o intrebare

Vreau sa pun 2 baterii, sa o pastrez pe cea a masinii care e pe undeva pe la 40-50Ah si sa ii montez a doua daterie de 100Ah pentru consumatorii auxiliari.

E viabila solutia? se impaca cele doua daca nu sunt identice?

Cum ai rezolvat problema incarcarii si a protectiei? De incarcat am cu ce sa o incarc, am montat deja pe masina alternator de 90Ah

problema este ,cine incarca si cine consuma,si nu in ultimul rand cat ai nevoie sa poti merge .de ce trebuie asa mult curent ,daca merge motorul totul este bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Vreau sa intreb si eu ceva legat de acest subiect.

Este posibil ca datorita utilizarii pe teren accidentat sa se strice acumulatorul din cauza zdruncinaturilor?

Nu ma refer la urcat si coborat pante ci la parcus trasee de drum rau cu o oarecare viteza, gen rally-raid.

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu

Daca te referi la acumulatoare normale , cu grile si electrolit lichid, cu siguranta va avea viata scurta, iar daca o prinzi de baza si nu cu brida , are sanse mari sa se fisureze bacul .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare