f_zoltan Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Re: Cum ne-am "PETRECUT" de revelion... . Ce îi aia "PM"? Post Mortem?:ha::ha: Mortem de beatus:grin: lipsea si un S, ca in PMS :)) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Cum ne-am "PETRECUT" de revelion... . Acasa. Am invitat o familie de prieteni si am primit 6 ( familii ) . In rest, revelion lejer, fara sarbe, fara excese culinare, nu s-a imbatat nimeni . Discutii normale despre politica, religie, economie, dupa ora 2 dimineata. :old Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Cum ne-am "PETRECUT" de revelion... . pai in 30 la restaurant...dupa aceea motorul de la Jeep...a inceput si el sarbatorile cu mari batai de piston...pe 31 concert la Biserica Neagra si un mic chef acasa...pe 1 la munca...iar in 2 si 3..in garaj...sa-i scot prostiile din cap motorului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Cum ne-am "PETRECUT" de revelion... . Asta da revelion de off-road-ist . Puteai sa ma chemi sa te ajut ( mai iti faceam o cafea , mai dadeam o cheie la mana ). Scapam de musafiri . Eram si aproape :-) . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Cum ne-am "PETRECUT" de revelion... . sa ne oprim doar la cafea :grin: nu de alta dar nu mai vreau sa vad chei in mana pana luni :ha: data viitoare te chem....:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate