Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lichid servodirectie XJ

radum

Postări Recomandate

Salut,

Imi puteti spune, va rog, de unde as putea cumpara lichid de servodirectie pentru un Cherokee XJ? Acum pare sa fie lichid de cutie automata (rosu) in pompa, insa nu pare a-i conveni, cateodata face urat, de aia as vrea sa ii pun lichidul care trebuie (din cate am citit trebuie sa fie usor galbui, incolor).

Multumesc,

Radu.

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lichid servodirectie XJ

Nu te juca cu lichidul de servo, pune mopar, de la reprezentata.

Parca a fost un user care a incercat si altceva, dar pana la urma a ajuns tot la mopar ca sa scape de zgomote.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Daca nu gasesti in Brasov ulei Mopar da-mi un mesaj, te ajut eu

Multumesc. Maine incerc sa vad daca gasesc la reprezentanta (desi cei de la Casa Auto sunt cam scarbosi). Daca nu reusesc, dau un PM.

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu

• 6 ani mai târziu...

De la 2+2 este lichid corect pentru servodirectie. Se gaseste peste tot si e ieftin.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

De la 2+2 este lichid corect pentru servodirectie. Se gaseste peste tot si e ieftin.

,, Nu te juca cu lichidul de servo, pune mopar, de la reprezentata.

Parca a fost un user care a incercat si altceva, dar pana la urma a ajuns tot la mopar ca sa scape de zgomote. "

Te contrazici ? Pui lumea credula :ha: pe drumuri si dupa aia ii lasi sa inteleaga ce trebuia de la inceput sa stie ca nu dispar zgomotele cu multlaudatul Mopar poate doar daca inainte era un ulei foarte prost sau neadecvat .

De fapt ce-i aia Mopar ? :ha::ha::ha: Este cumva producator de ulei sau este producator de ambalaje si ambalator ?

Autodata spune ca se foloseste Mopar 3602 -care este o specificatie nu neaparat marca de ulei aia nu inseamna ca nu mai sunt echivalente

Cod Chrysler 68218057AA care e Mopar si este la Intercars

:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Eu folosesc cu incredere 2+2. Moparul e si el ok. Cel mai nefericit este lichidul pe care ti-l pune orice service, ala rosu. Masina merge la fel, garniturile nu se topesc insa punctul de aprindere este mai jos la cel rosu si daca-ti plesneste un furtun si dai pe galerii ai mai mari sanse sa-ti arda masina.

Link spre comentariu

Eu folosesc cu incredere 2+2. Moparul e si el ok. Cel mai nefericit este lichidul pe care ti-l pune orice service, ala rosu. Masina merge la fel, garniturile nu se topesc insa punctul de aprindere este mai jos la cel rosu si daca-ti plesneste un furtun si dai pe galerii ai mai mari sanse sa-ti arda masina.

eu am incercat deja 2 tipuri de ulei si tot se aude bataie in pompa servo.o sa mai incerc cu mopar sa vad daca mai bate.

Link spre comentariu

lichidul de servo este ATF 2 ... daca se ad batai in pompa de servo cred ca deja nu mai e verso problema de lichid ... sa nu fie deja pompa compromisa ....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

eu am incercat deja 2 tipuri de ulei si tot se aude bataie in pompa servo.o sa mai incerc cu mopar sa vad daca mai bate.

Poti sa pui si aghiazma ca bataile nu o sa dispara :ha: Schimba pompa nu mai arunca cu banii :old

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Poti sa pui si aghiazma ca bataile nu o sa dispara :ha: Scimba pompa nu mai arunca cu banii :old

auzi mestere,pompa a mers perfect pana i-am completat cu aghiazma si nu cu ce trebuia...oare sa fie pompa?ce parere ai?

Link spre comentariu

Sper sa iti rezolvi problema usor.

La mine, cand virez pana in capat se aude cum caraie pompa.

De asemenea si cand virez pe loc (fara sa dau capat) se aude putin bazait de pompa servo.

Citisem pe la americani ca se rezolva schimband lichidul. Zis si facut, am luat 2 bidoane de lichid ATF 2 (asta recomanda producatorul) si dupa schimb sunetul s-a diminuat foarte putin (sau mi se pare mie, inca nu m-am hotarat) dar tot caraie cand virezi pana in capat.

Din cate am citit e o chestie comuna la Jeep. Nu stiu daca sunt efectiv proaste aceste pompe servo sau nu au fost intretinute corect.

Link spre comentariu

mda,sti care e parerea mea?

trebuie schimbat lichidul de directie cel recomandat de producatorul Jeep

la mine merge ce merge si dupa ce se incalzeste troncane directia...

o sa incerc de la Mopar asta...

mopar-ulei-servodirectie-rosu-1l-pt-modele-0ad89294fec585469d-0-0-0-0-0.jpg.3b218434062c3de55bca4adccc245aa6.jpg

Link spre comentariu

adica opune rezistenta atunci cand invarti de volan,cu batai scurte cand este subturat motorul la ralanti.

dar cand motorul este turat nu are nici o treaba...

Link spre comentariu

,, Nu te juca cu lichidul de servo, pune mopar, de la reprezentata.

Parca a fost un user care a incercat si altceva, dar pana la urma a ajuns tot la mopar ca sa scape de zgomote. "

Te contrazici ? Pui lumea credula :ha: pe drumuri si dupa aia ii lasi sa inteleaga ce trebuia de la inceput sa stie ca nu dispar zgomotele cu multlaudatul Mopar poate doar daca inainte era un ulei foarte prost sau neadecvat .

De fapt ce-i aia Mopar ? :ha::ha::ha: Este cumva producator de ulei sau este producator de ambalaje si ambalator ?

Autodata spune ca se foloseste Mopar 3602 -care este o specificatie nu neaparat marca de ulei aia nu inseamna ca nu mai sunt echivalente

Cod Chrysler 68218057AA care e Mopar si este la Intercars

Pe vremea aia eram mai mic si mai prostut, nu stiam de alternative :ha:

Cred ca pompa de la tine era obisnuita cu ATF, cand am pus zama de la 2+2 a inceput sa sune, acum parca mai tace, se obisnuieste :ha:

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare