marcel Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Mi l-a oferit azi sotia mea putin inainte de ora 17.oo I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Marcele, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea/el! De asa momente sa tot ai parte in viata ... Noua intrebare ...Cum va simtiti in noul an? UN TATIC FERICIT! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) sa tzi traiasca MARCELE !!!!!!!!!!!! Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Am uitat sa zic ca e Tzumpilina (asa o alint de cind era in burtica la mama-sa). 53 cm si putin peste 3,5kg. Yonutz-ule, ce mai si pot sa zic. Ma simt cel mai iubit dintre tatici :) Va doresc din suflet la toti cit mai multe experiente similare. Nu se pot descrie in cuvinte ... trebuie traite. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Deja am pus vinu' la fiert ... Vazand aceste randuri mi-am adus aminte de mine (cum eram acu vreo 2 ani si ceva)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Felicitari Marcele! Sa va traiasca si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! Sa aveti parte numai de bucurii impreuna! ( si o sa aveti....:grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa va traiasca MULTI MULTI ANI FERICITI !!!! La Multi Ani si felicitari!!! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Felicitari Marcel,La Multi Ani si multa fericire La mai multe, inceputul e greu:ypu Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Felicitari sa-ti traiasca sanatoasa si sa va aduca numai bucurii :Gr P.S. La Multi Ani taticule !!! Editat Ianuarie 2, 2010 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Felicitari!!!! Sa va traiasca!!!! :br Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Bravooooooooooooo!!! Sa va traiasca , sa fie sanatoasa si sa va aduca nu mai bucurii!! PS Acuma trebuie neaparat sa treci la 4x4 cu 4 usi......:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) srevni , rid de bucurie !!!...alaturi de tine si de comunitatea offroad romaneasca SINT SIGUR ca nu a mai fost deschis aproape " on line " un topic de o asemenea incarca- tura emotionala...VOI ca familie sunteti astazi unici...FELICITARI !!!, sa va TRAIASCA!!! pentru mine este vestea primului nou-nascut in 2010 si inseamna VIATA !!! Sa va dea dumezeu fericire si viata lunga alaturi de puiul de OM !!! taticul johannei_vonR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) sa-ti traiasca Marcele!!! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa iti traiasca Marcele!!! Noi iti multumim ca ne consideri o familie cu care merita sa iti impartasesti cele mai intense trairi!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) La multi ani pentru amundoi ! Tata de fata , raspundere maaare ....Sa-ti creasca sanatoasa si frumoasa ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Felicitari si sanatate maxima printesei tale!!! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) sa va traiasca si sa va bucurati de ea ! felicitari ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa traiti in belsug si bucurie! Felicitari! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa va traiasca si sa fie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa-ti traiasca, sa-ti fie fetele sanatoase si sa va bucurati impreuna ! Felicitari ! Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Bravo domnule.... sa cresteti mari sanatosi si frumosi .........si nevasta mea a facut la fel acum 8 ani de zile si de atunci tot aud din alea.... cum naiba ati reusit sa o programati asa de bine ??? F E L I C I T A R I si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Sa va traiasca si sa fiti sanatosi! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Mi l-a oferit azi sotia mea putin inainte de ora 17.oo Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Asta da cadou!!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Cel mai frumos cadou de ziua mea ever :) Marcele, taticule, sa fiti fericiti si sanatosi! Felicitari mamei (ca tu ai muncit putin, desi vad ca toata lumea te felicita pe tine:ha1:ha1) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate