Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari Grand Vitara 2.0, 2000

Postări Recomandate

Salut,

Am gasit un Grand Vitara din 2000, motorizare 2.0, cutie manuala, 100.000 km.

Vreau masina pentru drumuri in exteriorul orasului, nu am planuri de off-road, nici macar soft.

Am citit unele posturi pentru a-mi face o idee generala, legata de ceea ce vreau sa cumpar.

Ce vreau sa intreb, pe cine are timp si bunavointa sa ma ajute, este daca motoarele acestea, de 2.0 benzina, au distributia pe lant, si daca exista probleme specifice modelului?

Masina pare ok, arata bine si este intretinuta, ma intereseaza doar aspectele la care trebui sa fiu atent, la modeul acesta.

Multumesc!

O seara buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vrau sa-mi iau Grand Vitara

2000cc, atat 4l J20A cat si 6V H20A au distributia pe lant!

Si da trebuie sa fi un pic atent la zgomotele specifice unui intinzator sau ghidaj de lant dus ... ruperea lantului dauneaza grav sanatatii

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Dar de GV de dupa 2005 ce parere aveti ?

Mai exact GV in 3 usi, 1.9 diesel 130 CP, manual

Motorizarea din cate stiu e de la fiat

Cum se comporta in afara asfaltului si care sunt punctele slabe?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Dar de GV de dupa 2005 ce parere aveti ?

Mai exact GV in 3 usi, 1.9 diesel 130 CP, manual

Motorizarea din cate stiu e de la fiat

Cum se comporta in afara asfaltului si care sunt punctele slabe?

Grand Vitra modelul nou nu este pe sasiu si are suspensie independenta fata-spate. Directia este deasemenea pe cremaliera. Are sistem de control electronic al tractiunii si reductor, comutarea modurilor de lucru ale cutiei de transfer se fac din buton. Motorul este Renault. Masina este confortabila pe coclauri unde se descurca bine la un ..soft, este manevrabila si destul de rapida pe asfalt comparativ cu generatia precedenta. Nu se prea poate modifica.

Editat de suzuker
Link spre comentariu

Eu am luat-o pe a doua GV,pentru sotie,motor 2.0 din 2004,model confort cu 98.000 km. Am inmatriculat-o deja pe Germania,dar am o problema cu un zgomot de rulment de presiune ambreiaj la care se adauga un zgomot asemanator in treptele 1,2,3 si 5.Intr-a 4-a nu se aude nimic si merge excelent. Sa fie si sincroanele din cutie uzate ???.Vedem dupa mai multe investigatii.

Oricum la sfarsitul anului fac un credit auto pentru una noua(pentru subsemnatul) cu motorul ala nemaipomenit de 2,4 l.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Eu am luat-o pe a doua GV,pentru sotie,motor 2.0 din 2004,model confort cu 98.000 km. Am inmatriculat-o deja pe Germania,dar am o problema cu un zgomot de rulment de presiune ambreiaj la care se adauga un zgomot asemanator in treptele 1,2,3 si 5.Intr-a 4-a nu se aude nimic si merge excelent. Sa fie si sincroanele din cutie uzate ???.Vedem dupa mai multe investigatii.

Oricum la sfarsitul anului fac un credit auto pentru una noua(pentru subsemnatul) cu motorul ala nemaipomenit de 2,4 l.

exact asa am avut si eu la o vitara din 95,care la prima auzire se zicea ca este rulmentul de presiune,am mers cu ea la un meserias si a fost cam grava situatia

am schimbat toti rulmentii ,a trebuit sa schimb trenul fix (asa zicea meseriasul ca se numeste)cu un pinion in capat,cateva saibe care mai erau pe acolo cu roluri ciudate

piesele se aduceau la comanda cu un termen de livrare destul de mare,am asteptat 4 saptamani pentru toate piesele si au fost la pret piperat

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatiile pretioase,deci pinioanele nu ar trebui sa fie afectate prea tare !?.Intreb pentru ca vreau sa stiu la ce ma astept sa platesc aici in Germania pentru reparatie.Am cerut sprijinul Suzuki Germania pentru a ma indruma catre un service serios,dar oricum din cate stiu toate reprezentantele Suzuki de aici trimit cutiile la Shop-uri speciale pentru cutii,ei nu fac altceva decat sa la dea jos si apoi sa le monteze inapoi.

Merci inca odata !:tk

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Stiu....:ang2 dar am consolare ca o sa plateasca si dealerul de unde am luat-o 50%,dupa cum am convenit anterior.Era prea frumoasa si bine intretinuta ca sa renunt usor la ea...si la 7000 Euro nici nu am mai stat pe ganduri.Am luat-o tocmai de la Husum,aproape de granita cu Danemarca.

Multumesc pentru informatiile date.

Un an cu bine si sosele noi in Romania !:j

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Eu zic sa iei una "second". nu stiu cat costa la modelul asta dar cu siguranta nu muult. La vitarele noastre o cutie boboc second e undeva la 200 Euro.:x

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

roly nu prea gasesti cutie boboc nici la ale noastre la 200,eu am cautat

si cu aceeasi ocazie se desface si reductorul,si se verifica si acela

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Adam crede ma ca gasesti cutie super la banii aia. si cutie de transfer si mai ieftin. Poate n ai cautat tu unde trebuia

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare