xxe Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Salut, As avea nevoie de 2-3 walkie-talkie, pentru comunicare la 100-200 de metri. M-am uitat pe net, pe diferite site-uri dar inca nu m-am dumirit. Unde pot gasi, trebuie sa ma abonez la un operator, sau au canale pe care pot functiona independent? Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Ce statii sa caut? Daca sunt pe o frecventa gratuita (CB sau PMR) nu iti trebuie sa inchiriezi/cumperi nimic. Gasesti statii PMR la cca 100RON/set 2 bucati si poti sa-ti iei ceva de top la 400RN (Midland Alan G7). In cele mai multe cazuri statiile se "inteleg" si intre ele, adica alea de 100 de RON cu cele de 400. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Ce statii sa caut? In ceea ce priveste comunicare la mica/mare distanta: 1. Distante mici - Varianta PMR (cele ordinare) ...costa cam 100-200 RON setul de doua, merg cu baterii AAA dar cu putin randament (maxim 1km, autonomie mica) 2. Distante mari - Varianta PMR profi - costa cam 100-150euro/buc , Alan sau Motorola, costuri mari de achizitie, nejustificate daca se doreste exploatarea lor limitata. 3. Distante f mari - folosirea de cartele sim (cosmote de exemplu) cu handsfree si conferinta generata de un telefon performant (pana la 10 insi pot intra in conferinta) si spatiul de comunicare este nelimitat. Am vazut niste pachete f interesante de astfel de cartele! Avantaj - cost de achizitie mic! Dezavantaj - zonele unde nu exista semnal GSM sau pe extern ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Ce statii sa caut? Ioane varianta cu telefonul nu cred ca ajuta pe nimeni. Uite, de exemplu cind mergi pe sosea si vezi radarul cum il atentionezi pe tovarasul tau care e in spate, ca pina ii dai telefon v-a luat pe amandoi. Cind esti plecat afara, esti in germania sau in alta parte, telefonul costa destul de mult ca sa palavragesti ore intregi pe drum. Statia PMR rullz si nu trebuie sa iei profesionala ca tot atata bate cit un PMR de top (ALAN G7, G6 si G8 se poat modifica pina la cativa wati). Aia profesionala e buna ca e programabila pe PC, dar nu cred ca asta il intereseaza pe om. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator geobyte Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Ce statii sa caut? Parerea mea: portabila CB ,poate fi folosita oriunde si are performante peste PMR. Sunt st portabile in CB cu 10W putere,asadar distante mari de comunicatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate