Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Portbagaj Freelander

b24phx

Postări Recomandate

Salutare,

Am si eu un freelander 2004 in 3 usi

as dori sa stiu unde pot sa gasesc un portbagaj pt acest model.

va multumesc.

Land Rover Freelander TD4

Range Rover Sport HSE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Portbagaj Freelander

pe mine ma intereseaza setul de bare cum este cel din poza alaturata.

Land Rover Freelander TD4

Range Rover Sport HSE

Link spre comentariu

Niste puncte de reper ar fi bune. Cunosc destul de bine zona si totusi n-am vazut "parcul" asta de dezmembrari.

E bine de stiut un loc pentru diverse achizitii :)

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

Stefanestii de jos,dupa ultimul bar de pe partea stg. se face o straduta ingusta care duce chiar acolo. Daca nu te descurci intreaba cam pe oricine care are masina straina mai veche de pe acolo,toti stiu.

Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005
Link spre comentariu

...ultimul bar de pe partea stanga venind din ce directie.

Dupa "Cascada" venind SPRE Bucuresti sau dupa bodega de la scoala venind DIN Bucuresti? E in partea "romaneasca" de sat (dupa lac) sau in partea "exotica" a acestuia... ?

Link spre comentariu

Scuza-ma ca raspund asa tarziu dar am fost plecat.

Imi e greu sa-ti explic e cam intortochiat.Contacteaza-l la telefon: 0757900100 sau fax: 0757900500 sau telefon alternativ: 0757900400 si iti explica ei

Respect

Editat de prislopan
Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
Vizitator teonaoniga

Buna, mai poti incerca si la Branesti, s-a deschis un parc nou acolo, au cateva sute de masini. Raspund la telefon: 0766.570.682, 0726.657.632. Eu am avut nevoie de cardan, l-am schimbat si acum e k masinuta mea. Personal, am fost f multumita.

Link spre comentariu

parcul de la Stefanesti s-a mutat la Gagu (cam 5-7km mai departe pe acelasi drum) insa sub orice critica tratamentul acolo...

Stai o ora sa explici ce piesa vrei, apoi te duci cu mecanicul gigel sa ii arati pe masina cu degetul excact ce te intereseaza dupa care te intorci ca mecanicul gigel sa isi intrebe seful cat cere pe piesa aia... si daca ai noroc sa fie la masa "sefu" sau sa fie total dezinteresat de lumea inconjurtatoare mai stai 1 ora pana iti raspunde cat vrea pe piesa....

In final realizezi ca ai pierdut degeaba timpul pentru ca preturile cerute sunt ca si cele de pe eBay sau alte siteuri diferentele fiind ca pe eBay sunt NOI si la ei sunt la mana a 7-a.....

Examplu... un plastic din portbagaj 3 milioane, niste plastice de la hardtop 4 milioane...... pe eBay erau 100 si ceva de dolari set nou...

Preturi la misto asa...

CLAR pierdere de vreme!

De aceea pe dezmembrari.ro sau cum ii zice la site-ul ala au cele mai proaste reviewuri....

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Confirm cele spuse de Blacklord.

Vis-a-vis de Stefanesti/Gagu, confirm si eu cele spuse de Blacklord. Am stat 2 ore pentru un set de piulite pt roti si o bascula.

Pentru barile de porbagaj pentru varianta in 3 usi recomand e-bay, cu rabdare si gasesti. Nu folositi filtre de cautare prea stricte, ci doar pt Freelander, ca nu toti isi pun anunturile unde trebuie. Cel putin eu asa mi-am gasit pentru al meu ( 3 usi) capacul de la portbagaj.

Sau, cum m-a sfatuit pe mine un mecanic, prieten bun, un portbagaj de Logan MCV caruia sa ii fac prinderile aferente. In plus rezista la o greutate mai mare. Eu asta am de gand sa fac la anu' pe una din masini (3 usi).:grin:

dupa o scurta cautare : http://www.ebay.co.uk/itm/FREELANDER-3-DOOR-ROOF-BARS-1998-2006-/330597558569?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf9266929#ht_664wt_905 Portbagaj pt 3 usi.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Cum se poate desface barile aferente dupa prbagaj?(deoarece l-am achizitionat fara chei)

Au pe partea din spate a prinderilor suruburile de reglaj, le slabesti din suruburi si le scoti.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare