razvan_ftw Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 salut.ma poate ajuta cineva si pe mine in legatura cu unghiul de cadere la rotile fata? problema este urmatoarea:am facut un suspension lift cu inaltatoare de aluminiu in capetele arcurilor,si rotile fata stau stramb(mai mult cea din dreapta fata).adica ceva de genul asta " \ / " si imi tocesc cauciucurile pe exterior.ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat,un service unde sa ma duc? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: problema roti fata vitara daca ai flexat masina si nu si-a revenit incearca sa slabesti suruburile de la brate sa faci o tura mica cu flexari si le strangi dupaia in noua pozitie de lucru.am montat peste 30 kituri si nu a fost nevoie de suruburile acelea reglabile.:h5 toata lumea se sperie la inceput,adica dupa ce lasa masina jos de pe cric rotile par intradevar ciudate,dar dispare efectul dupa cateva flexari. dupa parerea mea la kitul de suspensie de 40mm nu e nevoie de corectie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.butean Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara Si eu am aceeasi problema . Am suspensionlift fata de 3.8 cm si spate 5 cm si am desfacut toate surubele posibile de la directie fata , am facut ture cu ele desfacute si teren accidentat dar din pacate tot asa stau rotile . Intradevar nu am fost la un atelier unde se pot regla unghiul de cadere al rotilor ( dar probabil din cate mi-am dat eu seama nu cred ca se poate regla ) . Bolturile respective unde se monteaza mai precis la directie ? Vitara - 80 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara Inlocuiesc de fapt suruburile de prindere a telescopului pe fuzeta pt a se putea regla unghiul de cadere.oricum sustin parerea lui soso.pt chitul de 4 cm nu este nevoie de ele. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara hmmm! si la mine s-a intamplat la fel dupa ce i-am pus kitul( atat pentru amortizoare cat si pentru arcuri)! culmea e ca i-am luat si suruburile in cauza si dupa montaj tot stau rotile un pic in V!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.butean Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara cat costa acele suruburi ? daca se poate si un numar de telefon sau un contact de unde sa le comand si eu please !!! :hl Vitara - 80 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_ftw Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara multumesc pentru raspunsuri. ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac rost de aceste suruburi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: problema roti fata vitara probabil ca liftul a fost mai mare si in acest caz ai nevoie de 2 seturi.(Some taller lifts may require two sets of the bolts for 100% factory spec alignment) Sursa http://www.rocky-road.com/kickalign.html Sau... dai ture cu suruburile desfacute la tot orasul! :ha: Lasand gluma la o parte, suruburile "camber adjustment bolts" sunt singura rezolvare rezonabila a acestei probleme, pe care dealtfel am subliniat-o cu foarte mult timp in urma. Mare atentie, nu copiati acele suruburi pentru ca va rupeti gatul! Costa 20 lire pe ebay. Suruburile sunt mai subtiri in sectinune decat cele OEM dar sunt facute dintr-un otel special, foarte rezistent la forfecare. Si ca o explicatie la "asezatul" unghiului de cadere daca mergi cu masina prin cartier cu suruburile desfacute este ca in acest mod cedeaza bucsele basculelor (mai ales cele un pic mai obosite), iar rezolvarea este datorata de fapt jocului capatat de bascule. Daca pui bucse noi, unghiul cel prost isi va reveni, deci.. :bi Editat Ianuarie 6, 2010 de suzuker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: problema roti fata vitara Sau... dai ture cu suruburile desfacute la tot orasul! Lasand gluma la o parte, suruburile "camber adjustment bolts" sunt singura rezolvare rezonabila a acestei probleme, pe care dealtfel am subliniat-o cu foarte mult timp in urma. Si ca o explicatie la "asezatul" unghiului de cadere daca mergi cu masina prin cartier cu suruburile desfacute este ca in acest mod cedeaza bucsele basculelor (mai ales cele un pic mai obosite), iar rezolvarea este datorata de fapt jocului capatat de bascule. Daca pui bucse noi, unghiul cel prost isi va reveni, deci.. :bi :gdeci NU PUNETI BUCSE NOI:g sa o tinem tot asa in gluma:h5 maine am sa pregatesc ceva stuff de la suzuki werk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: problema roti fata vitara soso te asteptam cu materialul de la suzuki werk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: problema roti fata vitara soso te asteptam cu materialul de la suzuki werk. sa stii ca am cautat in seara aia vreo 3 ore unde am citit zicea ca la suzuki inaltarea din arcuri si telescoape poate fi de max 40mm FARA A FI NEVOIE DE ALTE MODIFICARI . am promis si voi posta dar acum am alte batai de cap:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Re: problema roti fata vitara Sau... dai ture cu suruburile desfacute la tot orasul! :ha: Lasand gluma la o parte, suruburile "camber adjustment bolts" sunt singura rezolvare rezonabila a acestei probleme, pe care dealtfel am subliniat-o cu foarte mult timp in urma. Mare atentie, nu copiati acele suruburi pentru ca va rupeti gatul! Costa 20 lire pe ebay. Suruburile sunt mai subtiri in sectinune decat cele OEM dar sunt facute dintr-un otel special, foarte rezistent la forfecare. Si ca o explicatie la "asezatul" unghiului de cadere daca mergi cu masina prin cartier cu suruburile desfacute este ca in acest mod cedeaza bucsele basculelor (mai ales cele un pic mai obosite), iar rezolvarea este datorata de fapt jocului capatat de bascule. Daca pui bucse noi, unghiul cel prost isi va reveni, deci.. :bi Mare dreptate avea suzuker!nu vreau sa supar pe nimeni dar smecheria dupa ce s-a facut SL la vitara cit si la gv e ca oricit ai freca ridichea treaba nu mai sta cum trebuie orice ai face decit doar daca in afara de camberboltsuri schimbi si bratele cu unele speciale(pe la calmini am vazut asa ceva) Deci pe scurt ca poate mai intereseaza si pe altii: 1.achizitionat SL de pe forum(ca sa ies mai ieftin) 35cm fata ,45 cm spate,montat rotile in V. 2.Urmat sfaturi desfacut suruburi brate luat gropi,degeaba rotile tot in V 3.Avind o pereche de amortizoare fata naspa prin garaj am decis de curiozitate sa majorez si gaurile de la amortizoare in joaca(solutie discutata si pe forumurile din afara) rotile nu au mai stat in V(vizual dar pe stand unghiul era pozitiv) dar in schimb se auzeau sunete crincene pe la gropi oricit am strins suruburile 4.Cumparat una pereche camberuri de la monroe pe care scria ca ajusteaza unghiul de cadere pina la 3 grade,defapt ele nelucrind mai mult de citeva minute(fapt demonstrat pe standul de directie) deci camberuri de caca(in disperare am pus si ambele camberuri la o roata si tot nu au corectat pozitia) 5.Cit am tot probat chestiile astea am apucat sa fac citeva sute de km si constatarea e ca dupa SL a inceput sa imi impuste bucsele de la bieletele antiruliu cit si bucsele de la bara de torsiune(probabil trebuie modificata si prinderea barei de torsiune). 6.cumparat kit sl calmini 1,5 inch rezolvat probleme dar atentie cu tot cu camberuri(de data asta nu monroe) unghiul de cadere e tot pozitiv. Precizez ca pt 2 saptamini am fost frate cu standul de directie noroc ca era in serviceul uni prieten ca altfel dadeam faliment. Concluzii: timp pierdut, banii nu mai spun ,2 cauciucuri roase pe exterior si multa bataie de cap doar ca sa trec la anvelope ceva mai mari(de la 235/60 16 la 235/70/16) dar cel mai important e ca s-a adeverit vorba lui bunica-miu inainte sa moara ca "daca zece oameni sustin o chestie nu e musai valabil sa fie la fel si la tine" Ps: Accept sa fiu contrazis:tk doar de cei care si-au verificat unghiul de cadere dupa SL si aveti in fata hirtia cu datele,altfel toate sunt vorbe in vint.in rest totu e doar:x Editat Octombrie 21, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: problema roti fata vitara Mare dreptate avea suzuker!nu vreau sa supar pe nimeni dar smecheria dupa ce s-a facut SL la vitara cit si la gv e ca oricit ai freca ridichea treaba nu mai sta cum trebuie orice ai face decit doar daca in afara de camberboltsuri schimbi si bratele cu unele speciale(pe la calmini am vazut asa ceva) Deci pe scurt ca poate mai intereseaza si pe altii: 1.achizitionat SL de pe forum(ca sa ies mai ieftin) 35cm fata ,45 cm spate,montat rotile in V. 2.Urmat sfaturi desfacut suruburi brate luat gropi,degeaba rotile tot in V 3.Avind o pereche de amortizoare fata naspa am decis de curiozitate sa majorez si gaurile de la amortizoare in joaca(solutie discutata si pe forumurile din afara) rotile nu au mai stat in V(vizual dar pe stand unghiul era pozitiv) dar in schimb se auzeau sunete crincene pe la gropi oricit am strins suruburile 4.Cumparat una pereche camberuri de la monroe pe care scria ca ajusteaza unghiul de cadere pina la 3 grade,defapt ele nelucrind mai mult de citeva minute(fapt demonstrat pe standul de directie) deci camberuri de caca 5.Cit am tot probat chestiile astea am apucat sa fac citeva sute de km si constatarea e ca dupa SL a inceput sa imi impuste bucsele de la bieletele antiruliu cit si bucsele de la bara antiruliu(probabil trebuie modificata si prinderea barei de torsiune). 6.cumparat kit sl calmini 2,5 inch(fara brate) rezolvat probleme dar atentie cu tot cu camberuri(de data asta nu monroe) unghiul de cadere e tot pozitiv. Precizez ca pt 2 saptamini am fost frate cu standul de directie noroc ca era in serviceul uni prieten ca altfel dadeam faliment. Concluzii: timp pierdut, banii nu mai spun ,2 cauciucuri roase pe exterior si multa bataie de cap doar ca sa trec la anvelope ceva mai mari(de la 235/60 16 la 235/70/16) dar cel mai important e ca s-a adeverit vorba lui bunica-miu inainte sa moara ca "daca zece oameni sustin o chestie nu e musai valabil sa fie la fel si la tine" Ps: Accept sa fiu contrazis:tk doar de cei care si-au verificat unghiul de cadere dupa SL si aveti in fata hirtia cu datele,altfel toate sunt vorbe in vint.in rest totu e doar:x Salut. Am pe masina SL facut. Am luat cambel adjustament bolts, de aici, nu dupa net. Rotile imi stau un pic in V. Mai ales stanga. Am fost in 3 locuri sa mi se faca geometria. De fiecare data mi s-a spus ca e ok, chiar daca stau asa rotile- sunt in parametri normali, d.p.d.v. al gemoetriei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Re: problema roti fata vitara Salut. Am pe masina SL facut. Am luat cambel adjustament bolts, de aici, nu dupa net. Rotile imi stau un pic in V. Mai ales stanga. Am fost in 3 locuri sa mi se faca geometria. De fiecare data mi s-a spus ca e ok, chiar daca stau asa rotile- sunt in parametri normali, d.p.d.v. al gemoetriei. Primele camberuri monroe le-am luat de la buc din magazin si au fost jalnice,cele luate de pe net si-au facut treaba.Raspunsul final ti-l vei da singur daca e ok sau nu atunci cind daca rulezi mult pe asfalt cauciucurile incep sau nu sa se roada inegal. Al meu prieten cu service-ul era in stare sa jure pe maica-sa ca totul e ok (chiar daca monitorul calculatorului de la directie era pe ciclu de atita rosu in loc de verde) numai ca sa scape de mine dar in final a recunoscut ca pe termen mediu-lung anvelopele fata nu vor fi ok. Recunosc ca de curiozitate stau cu bf -urile in garaj si am achizitionat special pt chestia asta insa turbo sa vad daca si cum mi le haleste. Editat Octombrie 21, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Primele camberuri monroe le-am luat de la buc din magazin si au fost jalnice,cele luate de pe net si-au facut treaba.Raspunsul final ti-l vei da singur daca e ok sau nu atunci cind daca rulezi mult pe asfalt cauciucurile incep sau nu sa se roada inegal. Al meu prieten cu service-ul era in stare sa jure pe maica-sa ca totul e ok (chiar daca monitorul calculatorului de la directie era pe ciclu de atita rosu in loc de verde) numai ca sa scape de mine dar in final a recunoscut ca pe termen mediu-lung anvelopele fata nu vor fi ok. Recunosc ca de curiozitate stau cu bf -urile in garaj si am achizitionat special pt chestia asta insa turbo sa vad daca si cum mi le haleste. La a mea aparatele de la geometrie aratu ok, in paramatrii. Si totusi e posibil sa mi se toceasca anvelopele cum spui tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex24 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Dupa ce mi-am luat cauciucurile sap. trecuta(235/75/15) am zis sa imi fac si geometria rotilor.Este adevarat ca roata din stanga si mie imi sta la limita intre zona verde si rosie pe aparat iar cea din dreapta sta destul de bine putin trecut de jumatate in zona verde(am SL 5 si BL2) .Acum masurand ochiometric parca se vede o oarecare modificare fata de cum era initial. Sunt si eu curios pe termen lung daca aceste modificari au un efect negativ?!! Un lucru foarte interesant este acum ca daca virez dreapta maxim, una din roti zic eu cea din dreapta imi atinge undeva (din pacate nu am mai avut timp sa examinez mai in detaliu) iar daca virez stanga nu imi mai atinge nimic poate ceva dar foarte, foarte fin....... A mai patit cineva? Ma gandeam sa imi pun niste distantiere sau sa"intorc jantele" nu stiu daca merg de fapt sunt de stock cu care vine masina Suzuki Vitara '92 JLX - Automata 0765.934.745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Eu am rezolvat problema! Am renuntat la SL si am ramas doar cu BL de 5cm. Acum rotile nu mai stau in v ci stau normal. In opinia mea Solutia Saracului Suspension Lift nu merita daca te gandesti la unghiul rotilor de pe fata. Am studiat si eu putin problema pe site-urile de afara. Mai toata lumea a cumparat SL de la firme de renume in domeniul off cu tot ce trebuie (brate fata/spate mai lungi, coborari de diferentiale, camber bolturi, amortizoare mai lungi, arcuri mai lungi, etc.) Diferenta intre cele doua SL e de cateva zero-uri Deci FRATILOR daca ati acceptat SSSL acceptati si V - ul de la roti. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Mare dreptate avea suzuker!nu vreau sa supar pe nimeni dar smecheria dupa ce s-a facut SL la vitara cit si la gv e ca oricit ai freca ridichea treaba nu mai sta cum trebuie orice ai face decit doar daca in afara de camberboltsuri schimbi si bratele cu unele speciale(pe la calmini am vazut asa ceva) Deci pe scurt ca poate mai intereseaza si pe altii: 1.achizitionat SL de pe forum(ca sa ies mai ieftin) 35cm fata ,45 cm spate,montat rotile in V. 2.Urmat sfaturi desfacut suruburi brate luat gropi,degeaba rotile tot in V 3.Avind o pereche de amortizoare fata naspa prin garaj am decis de curiozitate sa majorez si gaurile de la amortizoare in joaca(solutie discutata si pe forumurile din afara) rotile nu au mai stat in V(vizual dar pe stand unghiul era pozitiv) dar in schimb se auzeau sunete crincene pe la gropi oricit am strins suruburile 4.Cumparat una pereche camberuri de la monroe pe care scria ca ajusteaza unghiul de cadere pina la 3 grade,defapt ele nelucrind mai mult de citeva minute(fapt demonstrat pe standul de directie) deci camberuri de caca(in disperare am pus si ambele camberuri la o roata si tot nu au corectat pozitia) 5.Cit am tot probat chestiile astea am apucat sa fac citeva sute de km si constatarea e ca dupa SL a inceput sa imi impuste bucsele de la bieletele antiruliu cit si bucsele de la bara de torsiune(probabil trebuie modificata si prinderea barei de torsiune). 6.cumparat kit sl calmini 1,5 inch rezolvat probleme dar atentie cu tot cu camberuri(de data asta nu monroe) unghiul de cadere e tot pozitiv. Precizez ca pt 2 saptamini am fost frate cu standul de directie noroc ca era in serviceul uni prieten ca altfel dadeam faliment. Concluzii: timp pierdut, banii nu mai spun ,2 cauciucuri roase pe exterior si multa bataie de cap doar ca sa trec la anvelope ceva mai mari(de la 235/60 16 la 235/70/16) dar cel mai important e ca s-a adeverit vorba lui bunica-miu inainte sa moara ca "daca zece oameni sustin o chestie nu e musai valabil sa fie la fel si la tine" Ps: Accept sa fiu contrazis:tk doar de cei care si-au verificat unghiul de cadere dupa SL si aveti in fata hirtia cu datele,altfel toate sunt vorbe in vint.in rest totu e doar:x Salutare, chestia asta cu camber imposibile de facut si cu ruote in V este pt mine aproape de ras..... :ha::ha::ha: atata mari mecanici si vanzatori de kit de inaltare SL specializati in vitara sau suzuki in generale ,si discutie pe forum pt o chestia absolut RIDICOL DE USOR DE RESOLVAT!!!! am urmarit si discutile mai vechie dar ..... nimic. acum va rog sa urmariti cu atentie mare solutie: 1) se mareste gaure undfe trece surub in amortizoare ( gaura trebuie sa fie ovale as ca permita reglaj) 2) inainte de montat inapoi suruburi se pune intra amortizoare si surub 2 saibe mari si late si destul de groase sa poate fie sudate si sa abia resistenza. 3) se posizioneaze aamortizoare cu unghiu potrivit , sau.... dorit 4) o data verificat ( de 3 ori) ca tot este in regula se sudaze saibe la loc 5) masina nu mai are ruote in \/ dar .... uite poate sa abia ruote in || sau in / \ as cum doreste pilotul. 6) esiste si variante mai smechera ( tip dream service) cu reglaj prin uniball. scuze pt ironia:y tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Eu am rezolvat problema! Am renuntat la SL si am ramas doar cu BL de 5cm. Acum rotile nu mai stau in v ci stau normal. In opinia mea Solutia Saracului Suspension Lift nu merita daca te gandesti la unghiul rotilor de pe fata. Am studiat si eu putin problema pe site-urile de afara. Mai toata lumea a cumparat SL de la firme de renume in domeniul off cu tot ce trebuie (brate fata/spate mai lungi, coborari de diferentiale, camber bolturi, amortizoare mai lungi, arcuri mai lungi, etc.) Diferenta intre cele doua SL e de cateva zero-uri Deci FRATILOR daca ati acceptat SSSL acceptati si V - ul de la roti. salutare, de acord cu faptului ca SSL ( facut cu prelungitori di distanzieri) nu merita , dar nu pt unghiu din fata ca se resolve usor, nu merita pt ca in aproape totalitate de casuri amortizoarele si arcuri sunt deja super obositi asa ca da ca nu ne permitem in SL adeverat ( cu arcuri si amortizoarele HD mai lungi) incercam cel putin sa prelungim amotizoare buni ( noi , nu HD dar noi) ASA CA NU PIERDEM PREA MULT IN STABILITATE. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: problema roti fata vitara Salutare, chestia asta cu camber imposibile de facut si cu ruote in V este pt mine aproape de ras..... :ha::ha::ha: atata mari mecanici si vanzatori de kit de inaltare SL specializati in vitara sau suzuki in generale ,si discutie pe forum pt o chestia absolut RIDICOL DE USOR DE RESOLVAT!!!! am urmarit si discutile mai vechie dar ..... nimic. acum va rog sa urmariti cu atentie mare solutie: 1) se mareste gaure undfe trece surub in amortizoare ( gaura trebuie sa fie ovale as ca permita reglaj) 2) inainte de montat inapoi suruburi se pune intra amortizoare si surub 2 saibe mari si late si destul de groase sa poate fie sudate si sa abia resistenza. 3) se posizioneaze aamortizoare cu unghiu potrivit , sau.... dorit 4) o data verificat ( de 3 ori) ca tot este in regula se sudaze saibe la loc 5) masina nu mai are ruote in \/ dar .... uite poate sa abia ruote in || sau in / \ as cum doreste pilotul. 6) esiste si variante mai smechera ( tip dream service) cu reglaj prin uniball. scuze pt ironia:y Daca zici Maurizio asa o fi nu am cum sa te contrazic dar daca tot ai inceput sa explici poti sa spui si de varianta "cu reglaj prin uniball" :tk(apropo banuiesc ca de asa ceva e vorba http://www.offroadwarehouse.com/products/sfID1/9/sfID2/298/sfID3/664) ca fara sa fiu malitios nu cred ca e chiar "tip dream service" o mai fi stiind si altii,dar pt noi profanii e chiar interesant mai ales in zilele actuale cind majoritatea celor "bazati" tac milc.Asa ca nu te multumi sa arunci "doar hapul" da si restul informatiei daca nu e nimic secret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: problema roti fata vitara Daca zici Maurizio asa o fi nu am cum sa te contrazic dar daca tot ai inceput sa explici poti sa spui si de varianta "cu reglaj prin uniball" :tk(apropo banuiesc ca de asa ceva e vorba http://www.offroadwarehouse.com/products/sfID1/9/sfID2/298/sfID3/664) ca fara sa fiu malitios nu cred ca e chiar "tip dream service" o mai fi stiind si altii,dar pt noi profanii e chiar interesant mai ales in zilele actuale cind majoritatea celor "bazati" tac milc.Asa ca nu te multumi sa arunci "doar hapul" da si restul informatiei daca nu e nimic secret. Salutare, 1) nu inteleg de ai postat linkul ...... nu are nimic de ce spun eu!!!!! vande niste uniball atat !! asa ca poate ca era mai bine sa te abtini. 2) am inceput sa fac modificari ( castigatoare) in an 1988 3) am facut modificare de care vorbim ( vitara ) la primul vitara adus in italia de la importator suzuki pt a face o masina de concurs! 4) NU ME AMESTECA CU "CEI BASATI TAC MILC, EU NU TAC!!! am dat sute de sfaturi pe PM !!!! am postat modificarile pt vitara cu intentia de ajuta pt prieteni de off road. 5) nu are sens se postez ca amortizore facut de mine pt Vitara ( de concurs) costa 600 euro bucata pt ca nu cred ca am clienti pt asa ceva. 6) cred ca raspuns al tau a fost MALITIOS 7) cred ca celi bazati care tac milc ..... habar nu au!! ca da nu este asa discutile erau terminate de mult. Cine nu a inteles cum se face modificare pt vitara , poate sa ma cere mai multe explicatie ( GRATIS) cine crede ca merita un drum pana la mine poate sa le explic pe loc ( nu costa nimic , tot gratis) din pacate ma incing repede asa ca mai bine ma opresc aici. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: problema roti fata vitara Maurizio nu am vrut sa fiu malitios ci pur si simplu habar nu aveam ce e ala uniball cu atit mai mult de "reglaj prin uniball" de aceea am postat linkul sa imi certifici daca e corect ce am inteles pt ca in lb engleza uniball are multe intelesuri.Daca as fi stat mai aproape de tine fii sigur ca ti-as fi facut o vizita dar din cite vezi distanta intre noi e maricica.in rest :tk dar tot nu mi-ai spus cum e chestia cu reglajul prin uniball :ha:.O zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi4x4 Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: problema roti fata vitara Ca o concluzie, pt unul ca mine care e nou in 4x4, inaltarea masinei duce automat la probleme de directie? Sau se intampla doar la cei care si-au cumparat piese ieftine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: problema roti fata vitara Eu nu pot sa spun decat un singur lucru legat de statul rotilor in V. Din foarte multe kituri de vitara vandute (atat 50 cat si 45) daca m au sunat 5 oameni sa mi se planga de problema aceasta. Despre uzura neuniforma a anvelopelor nici nu poate fi vorba, niciodata nu mi s a plans nimeni. Eu n am patit si nici multi dintre prietenii care si au pus kitul. Sa nu fie cu suparare dar cat costa un kit calmini si hai sa fim seriosi cati dispun de resursele financiare sa l achizitioneze? Eu nu spun nimik pro de kituri pt c ar fi absolut penibil, sa mi laud marfa, dar o spun cu toata convingerea ca atat eu cat si cca 4-5 alte vitara cu care ne intalnim aproape saptamanal care avem kitul de mai mult de un an nu am avut absolut nici o problema. Daca apareau probleme similare la cei din tara cu siguranta ma sunau sa se planga. Cat despre parerile si posturile profesionale ale lui Maurizio, jos palaria, toata stima:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: problema roti fata vitara Eu nu pot sa spun decat un singur lucru legat de statul rotilor in V. Din foarte multe kituri de vitara vandute (atat 50 cat si 45) daca m au sunat 5 oameni sa mi se planga de problema aceasta. Despre uzura neuniforma a anvelopelor nici nu poate fi vorba, niciodata nu mi s a plans nimeni. Eu n am patit si nici multi dintre prietenii care si au pus kitul. Sa nu fie cu suparare dar cat costa un kit calmini si hai sa fim seriosi cati dispun de resursele financiare sa l achizitioneze? Eu nu spun nimik pro de kituri pt c ar fi absolut penibil, sa mi laud marfa, dar o spun cu toata convingerea ca atat eu cat si cca 4-5 alte vitara cu care ne intalnim aproape saptamanal care avem kitul de mai mult de un an nu am avut absolut nici o problema. Daca apareau probleme similare la cei din tara cu siguranta ma sunau sa se planga. Cat despre parerile si posturile profesionale ale lui Maurizio, jos palaria, toata stima:2dr Roly nu am intentionat nici o clipa sa pun la indoiala calitatea kiturilor tale sau a onestitatii tale ca om sau sa stirnesc doamne fereste un curent anti sl sau bl homemade ci discutia plecase in alta directie mult mai precisa. In ceea ce priveste rotile in V sau a uzurii neuniforme a anvelopelor multi vad putini cunosc dar spun inca o data ca suzuker avea dreptate(referitor la modalitatile de redresare a unghiului de cadere) iar tura asta nu vorbesc din auzite ci dupa ce am testat(vezi posturile de mai sus) toate posibilitatile.Repet eu am spus clar ca la mine si numai la mine nu a tinut figura din varii motive si am fost nevoit sa ma duc spre calmini desi as fi vrut logic sa imi fac treba cu cit mai putini bani. Editat Octombrie 23, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate