Vizitator mihai toader Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Dupa cum am spus in topicul de prezentare, de curand am devenit posesorul unei vitara din '95, de 1,6 cu 16 valve. As vrea sa o consulte un doctor bun in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Doctor ptr suzi Vorbeste cu Costin Fantana, "cfantana" pe forum, sau cu baieti de la Dojo Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai toader Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: detalii multumesc ALF-DMAX! imi poti da detalii despre Dojo? Eventual un contact? seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Doctor ptr suzi Incearca aici http://www.suzukidojo.blogspot.com/ :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Doctor ptr suzi parte stanga a imaginii este o reclama pe care scrie dojo suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Doctor ptr suzi mda icearca cu incredere la Costin au garajul pe soseaua de centura la Glina ps: incantat de cunostinta, Mihai Toader este si numele meu :h5 Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai toader Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Doctor ptr suzi respecte domnule tcmihai! ai un tel al lui cfantana? multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Doctor ptr suzi da, dar mai bine mergi acolo ca raspunde mai greu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=36353&page=3 Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Doctor ptr suzi 0740806195 Costin Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Doctor ptr suzi mda icearca cu incredere la Costin au garajul pe soseaua de centura la Glina ps: incantat de cunostinta, Mihai Toader este si numele meu :h5 :grin: in prima faza chiar credeam ca esti chiar tu.....amnezic....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Doctor ptr suzi pai ce sa zic si eu ma speriasi ma gandeam ca o fi varsta:old ofi:x spritu , da acum m-am linistit mai ales ca Semaca m-o consultat si o zis ca nu mor. Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate