catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) buna la toata lumea:grin: am lipsit ceva vreme de pe forum...dar m-am reintors in forta cu o masinuta noua:banana este un patrol GR din 95 cu klima!! masina este 10 cm inaltata cu arcuri HD originale nissan, jante 10jx15 et 55.5 enkei nsr cauciucuri booger 33x14x15....mi-am luat masina doar pt hobby offroad si vanatoare:h5astept pareri si accept si unele critici:2dr Editat Ianuarie 6, 2010 de catalinrs4 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: nissan patrol GR super faina masina,de fapt tu nu ai avut niciodata masini urate!!!! !!!!!s-o stapanesti sanatos!!!!! :br:br:br Editat Ianuarie 6, 2010 de adriantm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Faina masina. Am vazut-o live la Bencec, in 30 decembrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR foarte tare! vad ca nu are numere, cam cat e taxa la asta? nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR arata super misto cu gumele alea asa late:br ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Klimaaaaaaaaaa???? in 95??? FOARTE TARE! Arata super masina. Ce motor are? 2,8 sau 4,2? :br "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR am klima pe patrolul meu care este din 1992, patrolul lui catalin are motor de 2,8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Klima adica AC? Aer conditionat? :old Eu prin Klima am inteles aer conditionat automat ... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Spune-ne si cat ai dat pe ea daca nu e un secret , arata intr-un mare fel , felicitari pentru achizitie:br Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR va multumesc la totii:tk pe masina nam dat chiar asa de mult,ma costat in jur de 3500 (fara drum),dar mau costat accesorile destul de mult,masina are nr de de zoll pe 6 luni dar am aduso cu nr galbene,iar cat e taxa chiar nu-mi pasa, o pot inmatricula oricand pe germania:bananaalbanezule hai la noroi cu masina!!!!!:2dr hai ca am fugit ca e vremea ideala afara asa cum ii place:h5revin spre seara cu niste poze!!!!! PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Felicitari pentru achizitie:h5, critici ce critici? Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Arata intr-un mare fel cu rotile astea. Felicitari pentru achizitie :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR masina va fi de vanzare peste aproximativ 2 saptamanii:h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR :ha::ha:foarte faina asta cu vanzarea... te-ai plictisit asa repede?? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR nu e vb k mam pliktisit voi pleca din nou in germania,iar acolo nu ma pot folosi de masina..asta e motivul p care vand masina... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Ahaaaaaaa. Apoi asteptam pretul......:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR Tare coaja! S-o stapanesti sanatos!:br PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR eu am gasit-o deja la vanzare pe un site si spune ca are numere valabile de germania pe 6 luni si pret 55oo.:ha: ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR si ce ti se pare asa de comic?! pretul sau faptul ca masina re 6 luni nr valabile?! chiar nu inteleg...:uameni PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR si ce ti se pare asa de comic?! pretul sau faptul ca masina are 6 luni nr valabile?! chiar nu inteleg...:uameni PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR si ce ti se pare asa de comic?! pretul sau faptul ca masina are 6 luni nr valabile?! chiar nu inteleg...:uameni PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: nissan patrol GR nam nici un motiv sa similez!!! nu sunt nevoit sa vand neaparat masina..am pus masina pe acel site just for fun la vanzare...ma rog chiar nu inteleg unde este problema unora... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: nissan patrol GR Tare fain camionul... Ai idee cat e taxa de inmatriculare la ea? Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: nissan patrol GR Maaaaare, dar daca si fi eu fericitul nou proprietar as apela la vecinii nostri de le sud:h5 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: nissan patrol GR Tare acaretu un bullbar si un snorkel ii mai lipseste Chiar arata bine Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate