Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Pentru ca in numeroase topicuri se derapeaza catre probleme legate de Politica, viata sociala in conexiune cu Guvernul, dar fara a fi ontopic, deschid acest topic sa injurati, protestati, manifestati oricum, orice, oricand. Te trezesti din somn din cauza ratelor, a zilei de maine si vrei sa bati pe cineva? Intra aici si da-ne o mostra de "voce populara"!:2dr Editat Ianuarie 7, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Re: Politica! Afaceri de stat! Nu-si mai au rost injuraturile la adresa lor. Tara are mare nevoie de LUNETISTI. Pacat pt ca s-au gasit armele de la Ciorogarla. Se puteau intrebuinta muuuult mai bine... De fapt Base de asta era el bucuros si stia primul ca au fost gasite. Cred ca avea mari emotii.... Editat Ianuarie 7, 2010 de nellorunner Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Re: Politica! Afaceri de stat! @nellorunner: pssst .... mai incet sa nu te auda ardelenii ... ca l-au votat in masa ! Tare m-as bucura daca ar suferi numai cei care l-au votat, insa din nefericire trebuie sa induram cu totii neghiobia 1/2 din populatie ... Nu vedeti ca totul este facut in batjocura ... reinstalarea lui Boc, componenta guvernului, masurile imbecile instaurate, cheltuirea fara pic de responsabilitate a banilor pe lucruri inutile, decizii irationale, jaf prin toate mijloacele ... In privinta alegerilor, cel mai tare ma intriga votul diasporei ... nu-nteleg de ce li se permite sa decida in privinta Romaniei, atata timp cat ei au ales sa paraseasca aceasta tara ... Va dau la toti o tema de gandire. P.S. LA MULTI ANI de Sf. Ioan Editat Ianuarie 7, 2010 de Dok Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Pen' ce sa injuram alesii? Pen' ce sa injuram alegatorii? :uameniCrezi ca o vom duce mai bine? :wink:Sa ne rugam sa fim sanatosi ...:al Chestia ca "diaspora" ne-au "ales" conducatorii este praf in ochi ...Castigatorul se stia dinaintea votului ... Nu c-ar fi meritat sau ca ar fi fost altii mai buni. Pur si simplu ca la noi masochismul si traitul pe muchie de cutit reprezinta targhetul zilei de maine ... Ce alta motivatie in plus sa mai existe si sa fie chiar si disponibila? :ih consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Va dau la toti o tema de gandire. Eu le-as da la toti la mu...mu Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Eu le-as da la toti la mu...mu nu cred ca merita... ce te faci daca "au botu' rece"?:ha::ha::ha: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Pen' ce sa injuram alesii? Pen' ce sa injuram alegatorii? :uameniCrezi ca o vom duce mai bine? Adica orice am face nu putem schimba nimic? Totul este inutil? wow!:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Putem sa stam aici si sa injuram mult si bine......Credeti ca are vreun efect??????????? Singurul mod in care ne putem arata dispretul, dezamagirea si poate sa schimbam ceva este sa iesim cat mai multi in strada. Poate in felul asta vom schimba ceva. Marea mea dezamagire a fost atunci cand s-a organizat intalnirea ceea NATO de acum vreo 2 ani cand, in loc sa fie in strada vreo 10000 de protestanti, au fost doar vreo 20 si nici aia nu au reusit sa se afle in centrul Bucurestiului. E trist ca traim in aceasta tara si totul depinde de noi, de parintii nostri, de copii nostrii de rudele si prietenii nostri sa schimbam ceva. Daca vom sta in aceeasi letargie si ne multumim sa injuram guvernantii atunci cand ne intalnim cu prietenii e "vax albina" !!!!!!!!!!!!!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! @b.b. nu putem vorbi de proteste reale, pt ca poporul roman nu este un popor greu de condus, ci unul care se supune mai tot timpul. Vrei sa incercam o jmekerie? Uite, duminica pe 10, ne strangem vreo 80 de masini! Cate echipaje crezi ca ar intoarce volanul ca sa facem o tura prin fata Casei Poporului inainte de a iesi la gratar? Iti spun eu: vreo 10! Daca Ceausescu nu ii aduna in fata Palatului, azi il aveam pe Nicu presedinte! Iar Zoe Ceausescu era prim ministru! Hai sa fim serios! Fiecare popor are Guvernul pe care-l merita! P.S. D'aia am si deschis acest topic: ca sa dam din gura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! eu nu injur guvernantii pentru ca ei reprezinta vointa celor care au fost la vot nu ii injur din respect pentru cei ce i-au votat asta s-a dorit asta avem umbla vorba prin tirg ca daca nu am murit in 2009 o sa ne para rau in 2010 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Re: Politica! Afaceri de stat! petre, lucrezi in media si stii bine cine, ce si cum face in tara asta. am vrut "democratie", ne-au dat-o si ne bat cu ea... nici macar "democratic" nu putem face nimic. si ia zi tu b.b., noi & family, cum schimbam ceva?!?!? prin vreo revolutie, rascoala etc? la alegeri l-am votat in turul doi pe base, pt. ca nu vreau sa il am pe vanghelie prim-ministru (acuma, o sa-mi ziceti ca dom' costel de pe la dolj o fi vreo scula de politician...) in turul I am votat cu crin, insa nici asta nu ar fi fost cine stie ce, ati vazut cine statea in spatele lui? tot hrebe, mazare, nicusor, dragnea, & comp. basca vanghelie. uitati-va la satele romanesti. nu au facut NIMIC in 20 de ani. si nici nu vor face. este masa de manevra ieftina, cu un kil de zahar si unu' de malai, plus promisiunea (eterna) de drum, apa, gaze, canal etc. le-au cumparat votul si gata. ai deschis o cutie nasoala, petre... LE miron sorin, sper ca nu crezi cu adevarat ca cei care ne conduc, reprezinta fix vointa celor care au votat... Editat Ianuarie 7, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre....... din prisma profesiei mele ar trebuie sa fiu unul dintre cei care vegheaza la "asuprire", dar m-am saturat sa traiesc in aceasta delasare. Am 31 de ani si ,cu toate ca nu ma pot plange ca stau rau material(dar asta din cauza copilotului meu:)), sunt satul de aceasta mediocritate a poporului caruia ii place sa fie masochist. M-am saturat sa traiesc intr-o tara in care oamenilor le e frica sa vorbeasca, sa-si spuna punctul de vedere, sa ia atitudine. Ar fi bine ca, cel putin o data pe luna sa ne "dam" cu masinile prin fata guvernului si a parlamentului. Daca suntem in mers, chiar si in coloana, nu au ce sa ne faca.:hl http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre, Ptr ce sa impanam forumul cu discutiile astea meschine? Ce legatura are spiritul 4x4 cu guvernarea? :hm Mergem duminca sa mancam un mic, sa bem o bere ...Presupunand ca mergem dupa aia sa ii aratam cardanele lui Basescu ...stii ce imagine ne vom creea? Niste betivi cu niste tractoare au confundat Gradina Casei Poporului cu Campia Baraganului ...:uameni Asa ca noi sa ne vedem de ale noastre, ei de ale lor ... Si daca om putea sa-i "belim" vreodata legal ... prin lacunele legislative existente....:brnoua! Daca nu, stii cum e vorba aia, jidanu intotdeauna plateste! :cr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre, Ptr ce sa impanam forumul cu discutiile astea meschine? Ce legatura are spiritul 4x4 cu guvernarea? :hm Mergem duminca sa mancam un mic, sa bem o bere ...Presupunand ca mergem dupa aia sa ii aratam cardanele lui Basescu ...stii ce imagine ne vom creea? Niste betivi cu niste tractoare au confundat Gradina Casei Poporului cu Campia Baraganului ...:uameni Asa ca noi sa ne vedem de ale noastre, ei de ale lor ... Si daca om putea sa-i "belim" vreodata legal ... prin lacunele legislative existente....:brnoua! Daca nu, stii cum e vorba aia, jidanu intotdeauna plateste! :cr Ii "beleste" ce-l care are bani, ce-l care are forta sa se duca in instanta cu ei. Eu ma simt un "vierme" atunci cand vad la stiri cum stau pensionarii la coada pentru niste medicamente. Nu cred ca Petre s-a referit la a veni cu masinile prin fata Casei poporului dupa ce am baut. Acest aspect este exclus din modul de comportare al unui offroad-ist(indiferent ce fel de offroad practica: consurs, prieteneasca, sau o simpla plimbare prin padure). Brucam zicea ca o sa-i trebuiasca Romaniei 20 de ani sa iasa din colaps. Din pacate s-a inselat. Cu mentalitatile pe care le avem nu o sa iesim niciodata. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Eu am fost un prost, recunosc! Am crezut ca atunci cand te iei la bataie cu un grup, cei din spatele tau vor ramane langa tine. Asa eram eu invatat din cartier, dar n-a fost asa. Tradarea romanesca ar fi trebuit sa fie de legenda, este mai ceva decat a grecilor, dar eu voi continua sa sper ca undeva, candva, cineva va ramane si alaturi de mine la belea! De aceea eu sunt PENTRU orice fel de lupta sociala. Am si antrenament: am fost batut si de jandarmi si de mineri de doua ori si de Politie. Sunt mic si ricoseaza bine din mine:ha::ha::ha: Giorgele ai votat cum ai crezut tu! Dar criteriile tale au fost ... ciudate! Daca vrei argumente, ti le ofer! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre, Ptr ce sa impanam forumul cu discutiile astea meschine? Ce legatura are spiritul 4x4 cu guvernarea? :hm Mergem duminca sa mancam un mic, sa bem o bere ...Presupunand ca mergem dupa aia sa ii aratam cardanele lui Basescu ...stii ce imagine ne vom creea? Niste betivi cu niste tractoare au confundat Gradina Casei Poporului cu Campia Baraganului ...:uameni Asa ca noi sa ne vedem de ale noastre, ei de ale lor ... Si daca om putea sa-i "belim" vreodata legal ... prin lacunele legislative existente....:brnoua! Daca nu, stii cum e vorba aia, jidanu intotdeauna plateste! :cr Era un exemplu, Ioane! Stai linistit ca nu as indemna pe nimeni sa se implice in "lupta sociala". Eu o pot face, pt ca nu am pe nimeni. Nimeni nici nu plange, nici nu sufera dupa mine. Era doar un exemplu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Era un exemplu, Ioane! Stai linistit ca nu as indemna pe nimeni sa se implice in "lupta sociala". Eu o pot face, pt ca nu am pe nimeni. Nimeni nici nu plange, nici nu sufera dupa mine. Era doar un exemplu! :ha::ha::ha: Scuze Petre dar daca lupti singur degeaba lupti............Indiferent de idealurile nobile care te mana in aceasta lupta nu ai nici o sansa singur. Singura solutie ar fi castigi consecutiv de vreo 10 ori potul cel mare la 6/49 din Qatar http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! @nellorunner: pssst .... mai incet sa nu te auda ardelenii ... ca l-au votat in masa ! ................... P.S. LA MULTI ANI de Sf. Ioan Vezi ca ardelenii ,maramuresenii si banatenii sunt cei care duc tara in spate....... ca doar de aia nu se vrea autonomie administrativa!!! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Era un exemplu, Ioane! Stai linistit ca nu as indemna pe nimeni sa se implice in "lupta sociala". Eu o pot face, pt ca nu am pe nimeni. Nimeni nici nu plange, nici nu sufera dupa mine. Era doar un exemplu! :g suna al naibii de...ciudat concluzia asta. si stii de ce? pt ca ceva asemanator auzeam parca si acu' vreo 22-23 ani... sper ca ma insel. ar fi trist sa nu. KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! eu unul i-as cauta pe lunetistii care au avut contract in Sarajevo.....si le-as da noi contracte in Bucuresti PS....s-ar putea sa mai gasim cativa din ei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! John:Ba, la noi e adevarata democratie. Ma duc in fata Casei Albe si-l injur pe Bush si nimeni nu-mi zice nimic. Bula: Si eu ma duc in fata CC si-l injur pe Bush si nimeni nu-mi zice nimic. John: Ba, ma duc in fata Casei Albe, scot p..a si ma pis. Bula: Si eu ma duc in fata CC si ma pis, numai ca nu scot p..a. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! azi am auzit una tare : cei care or plecat de la PSD si de la PNL ca sa sprijine marionetele marinarului (mai are putin si i se inchide ochiu ala de tot - dar nu mai are sanse sa arate ca piratii pentru ca il paraseste paru) cica trebuie sa primeasca 100.000 de epuroi. Pana acuma, cu toate ca votu l-or dat, epuroiu nu l-or vazut. Zicea petre ca el trage pana la capat, chiar daca se trezeste singur. Luati istoria. Multi or inceput singuri. Or urlat, or luat gatlejuri, si, s-or mai trezit si altii sa li se alature. Astept momentul in care romanu se va satura de ce i se intampla zilnic. Se va satura ca toti sa decida pentru el dar sa nu il ajute cu nimic. Doar sa ii ia TOT. la roman inca nu io ajuns cutitu la os. Doar atunci reactioneaza. Suntem ca dinozurii. Simtim din prima lovitura, dar pana ajunde informatia la creieru nostru plictisit, dureaza. 20 de ani au trecut. Oare cati vor mai trece pana vom reusii sa constientizam ceea ce ni se intampla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre, stai linisitit ... n-ai inteles! Tu ai numai idei bune ...dar lupta cu morile de vant ne consuma energia, si nu mai ramane nimic ptr tras de sufe, intins scripeti, troliat samd (sper sa intelegi! :wink:) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Acu o fost la Tv un remembrer cu Paler. Am prins chiar un lucru perfect: "Indiferent ce se va intampla cu aceasta tara, nu mi-e indiferent ce se va intampla cu ea" - Octavian Paler - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Politica! Afaceri de stat! Petre, stai linisitit ... n-ai inteles! Tu ai numai idei bune ...dar lupta cu morile de vant ne consuma energia, si nu mai ramane nimic ptr tras de sufe, intins scripeti, troliat samd (sper sa intelegi! :wink:) Ioane, de scripeti si sufe trag cu muschii, nu cu creierul si sufletul! Referitor la sansele pe care un popor le are pentru afirmarea unei democratii originale, acestea se reduc la zero daca valorile intelectuale ale poporului sunt ucise.Ce au facut prima data romanii dupa ce a cazut cetatea daca? I-au ucis pe tarabostes! Pentru ca supravietuitorii sa nu mai stie sa se roage, drumurile catre "cer" sa nu mai aiba calauze din neamul dac. Si asa am aparut noi...astia! Ce au facut comunistii imediat dupa preluarea puterii? I-au ucis si inchis pe intelectualii vremii si au umplut birourile cu tarani plini de raie pe care i-au scolit pe genunchi la Moscova. Cine ne conduce azi? Copii taranilor! Deh...aristocratia plateste mereu prima sangele revolutiilor, dar din nefericire nicio democratie nu se naste din revolutie! Dar asta e alta discutie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate