Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

help Warn XD9000!!!

giorgel

Postări Recomandate

Astazi am inceput sa demontez troliul din titlu, pt. o revizie sanatoasa, "by myself". Fac asta pt. ca mi s-a parut ca merge cam greu si scoate sunete "nepotrivite"

primul lucru gasit in neregula este...frana sparta, mai bine zis doua din cele trei segmente care alcatuiesc elementul de frictiune.

cine imi poate procura piesele acestea?

multumesc anticipat.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: help Warn XD9000!!!

sunt dintr-un plastic, cred, dupa cum arata. o sa le caut pe la distribuitorii Warn de aici, sau de aiurea, daca nu se poate altfel.

am gasit supermizerie in dansul. va dau un sfat: dupa ce treceti prin balti mari, parcati masina inclinata lateral pe partea unde este reductorul troliului, stanga in cazul meu, numai pe acolo poate iesi apa care eventual a intrat in motorul electric. pe partea de jos a statorului era un strat gros de...mehlem ca sa zic asa. (astuia nu i-am mai facut poza)

[ATTACH]60594[/ATTACH]

[ATTACH]60596[/ATTACH]

motorul electric arata bine altfel, nu sunt probleme, carbunii ok, rulmentii ok, rotorul & statorul ok.

mai sunt ceva probleme la reductor.

grupul mijlociu de sateliti are un pinion al carui ax s-a desprins de carcasa, la ambele capete, si avea joc lateral mare (acest pinion genera acele zgomote suspecte, de "rontzait) . am presat carcasa la loc cat am putut de bine, urmand ca zilele urmatoare sa ii f..em o sudura "meserie". (poza e facuta dupa ce l-am presat, este cel de la ora 6)

[ATTACH]60597[/ATTACH]

acest pinion este responsabil si pentru deteriorarea danturii pinionului condus al primului grup de sateliti, insa nu este grav, mai merge.

in acest moment, asa arata troliul meu War..za

[ATTACH]60598[/ATTACH]

pana fac rost de piese, tamburul va fi sablat si vopsit, arata jalnic.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

multumesc hary, cu max am vorbit(multumesc pt. solicitudine!), cu calinvas inca nu, zilele acestea poate.

intre timp am solicitat oferta de pret de la dealer Warn si mi-au trimis-o, din pacate nu se poate comanda decat ansamblul de frana complet, care costa 160 EURO+TVA. mie imi trebuie doar doua din cele trei segmente... daca nu le gasesc ca atare le fac pe strung din vreun plastic asemenator cu originalul.

Link spre comentariu

multumesc, cyborg! fac nishte calcule...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare