Busu4x4 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 La multi ani colegilor ce poarta numele de Ion:k Momentan nu imi vin in minte decat Yonut si Ionutz (Dojo). Sa ne traiti si sa fiti sanatosi:gr1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! ai fost mai rapid cu 1 minut LA MULTI ANI Ionilor si Ioanelor zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La Multi Ani "Ionilor"! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! ioanelor si ionilor LA MULTI ANI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ani Ionilor si Ioanelor si tot ce deriva din ele PS:ma cheama si Ionut deci cine ce bea? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! Lm multi ani Ioanelor si Ionilor, Ionutilor, Ionelilor, ..... Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La Multi Ani tuturor ... sa traiti cu numele :banana PS:ma cheama si Ionut deci cine ce bea? Intrebarea era ... Ce DAI de baut ?? :wink: Sa curga vinuuuull :ih ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ani Ionilor si Ioanelor..... Si eu sunt Ionut,char daca ma ascund......de baut Duminica ceva deosebit de fiert... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! LA multi ani Tonilor, Ioanelor, Nelutilor si Nelutelor!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ani !!!! Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ANI ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ani si din partea mea tuturor "Ion"-ilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! multi ani tuturor sarbatoritilor si petrecere frumoasa ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La multi ani tututor cu numele de Ioana si Ion/Ioan !:banana Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La Multi Ani !!!!!!:banana:2drpina la:old Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! Multumesc tuturor ptr urari! N-am baut mult ... am baut calculat, controlat - la foc marunt cu piper si zahar ...(cine naiba e semnu' de exclamare de pe tastatura mea, l-a vazut cineva ...uff, l-am gasit ...intr-un final)! :2dr Scuzati neatentia! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! La Multi Ani Ionut (alias ZIPPO)!!:banana OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: La multi ani Ionilor !!! Multumesc si eu pentru urari, aceleasi ganduri bune tuturor! Andrei, sa nu o uitam pe Oana! 7 zile inainte, 7 zile dupa :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate