Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi cumprare Aro 10

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones
Salut tuturor!!!!!!Numele meu e adi si sunt din bucuresti.Sunt pasionat de masinile de teren,mai ales de Aro.In cel mai scurt timp as vrea sa achizitionez un Aro 10. As vrea si eu o parere despre aceasta masina.Merita sa cupar un Aro 10? Mentionez ca nu vrea sa fac ceva extrem cu el,doar plimbari in natura,ceva soft.As vrea sa aflu parerea voastra totusi,mai ales a celor ce poseda aceasta masina.Ma gabdeam la un model mai nout,dupa 99,motor de dacia. Astept raspunsul vostru.Multumesc!!!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aro 10

Bine ai venit!...Iti doresc succes la achizitie.. si aci recomand un model mai nou ,acel model cu directia in fata din motiv de fiabilitate... Daca ai nelamuriri,daca ai pus ochii pe vre-o masinuta pune poze ,da detalii si cu siguranta vei primi sfaturi utile... inca o data succes!

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Vizitator lones

Deocamdata nu am gasit nimic,dar ma gandeam daca merita sa fac aceasta investitie.Nu am mers niciodata cu acest tip de masina si nu stiu ce poate.Multa lume huleste aceasta marca,dar eu nu cred ca poate fi atat de proasta.eu am avut dacia si am fost multumit de ea,dar acum vreau ceva 4*4 romanesc pt a merge pe coclauri.vroiam o parere de la cineva care are asa ceva.

Link spre comentariu

parerea e buna, sa stii. a celor care au, evident. insa, ai grija sa iei una buna, ca daca iei vreun junghi...indiferent ce marca e, tot te chinui cu ea.

totul pleaca de la buget. cat ai alocat investitiei?

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Vizitator lones

Eu ma gandeam sa dau pe ea undeva in jur de 1800 de euro.As gasi ceva bun la banii astia.vreau doar cu motor de dacie,nu renault sau altceva.nu stiu pana in ce an s-a fabricat.

Link spre comentariu

Cum a zic , personal la inceput,m-am dat cu un M, am avut A24 pe mina, apoi un A10 si atunci i-am prins gustul, mai mic mai usor,mai fisnet..si mai ales in zilele astea, mai usor de tinut linga casa,impozit,RCA,etc..

Alt adevar e si faptul ca-mi lungesc gitul dupa Nissan,Toyota dar de ce sa-i fac, imi pot cumpara unul dar vezi ca nu sunt sigur ca il pot tine pe linga curtea mea.. asa la A10 pot zice ca am piese schimb pentru inca vre-o doua masini si nu ma sperie sa se rupa vre-o planetara, sau sa troznesc vre-un arc...sparg grup sau cutie prea putin ma sperie... ca nici manopera nu o platesc nimanui il repar eu...:ha:

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

bine ai venit

recomand aro 10 a lui suparici

o masina pregatita cu grija si cu rabdare, cu un rezultat foarte bun, incaltata cumsecade si deja dotata si cu troliu pentru a nu o forta in situatii mai dificile

e perfecta pt ce vrei tu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator lones

la aro 10 mecanica de la roata e de dacie? bascula inf,bascula sup.,bieleta antiruliu,pivoti,amortizor,arc,teu amortizor,bucsi bascula...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am eu un Aro 10-4 .Motor Golf 1 , 1,6 benzina , de prin "90 .Motorul rupe... pina acu' a rupt o planetara si apoi ceva in grupul fata:ha:!!!

In rest... nu ma intereseaza aspectul... o repar cu costuri mici ... si nu ma bag la extrem !!!!

Bafta la achzitie !

P.S.

Am dat 20 de milioane (vechi , evident) pe ea.

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

la aro 10 mecanica de la roata e de dacie? bascula inf,bascula sup.,bieleta antiruliu,pivoti,amortizor,arc,teu amortizor,bucsi bascula...

pai sa o luam asa:

planetara nu

bucsa inferioara da, cea superioara nu

bascule nu

pivoti da

bara antiruliu nu

bielete antiruliu da

amortizor nu

t amortizor da

arc nu

fuzeta nu

disc frana da

tirant nu stiu

referitor la masina, cauta ceva cu 5 trepte si motor de 1.6 ca astea au toate directia in fata , interior mai confortabil, o instalatie electrica mai bine pusa la punct si roti pe 15

Editat de devildnb
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

salut baieti!

azi am vazut ceva interesant de familie la vanzare si anume un aro 10 si am facut si cateva poze poate te ajuta in decizie....:tk

are 5 usi,motor diesel si parca e din 2000 cu toate actele la zi....

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare